Gå til innhold

Tyv/hacker stjålet alt jeg hadde!


Anbefalte innlegg

I dag har en hacker stjælt alt jeg hadde! litt surt.... Eller VELDIG surt... Han har solgt alt jeg har inkludert våpen bagger og penga har han gitt bort til noen jeg ikke har peiling eller anelse om hvem kan være. Her får dere en screenie for å vise. Har 90s fordi d hadde jeg i mailen fra en auksjon!

post-172-1110227108_thumb.jpg

Endret av Drunk_Panda
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Stakkar halvnakne mannen!

hehe :D

 

men fra spøk til alvor:

 

må jo gå ann å få sporet dette. Alt av chat blir logget hos blizzard, og forundrer meg ikke om dette også da blir logget. snakk med en GM. Karen som har gjordt dette (hvis det er en) vil sikkert bli banna for livet ;) , og kansje du til og med får tilbake utstyret?

 

kjip er det, men ikke glem at det faktisk bar er et spill nå da!

Lenke til kommentar

Her er det jo lett å ta dem som står bak.

 

Er jo bare å følge money-trailen,- dvs man ser jo hvor pengene etc har blitt sendt fra characteren din,- og hvis det er en buffer-char som er mellomledd, så kan det jo enkelt spores videre igjen. Enkel sak for en GM å finne synderen. Lukter perma-ban av dette, men tingene dine kan du vel egentlig se langt etter.

 

Bare vær glad dem ikke sletta characteren din, - det hadde nok vært mye verre.

 

Tips #1 i mmorpg verdenen er å holde seg unna alle (tvilsomme) UI-mods og lignende modifikasjoner som er lastet ned fra nettet + ta en skikkelig scan etter spyware ganske ofte. Vanvittig mye snusk ute å går. Og ikke minst,- ikke stol på noen overhodet med passord/account-epost etc.

 

Dette er sure greier, føler med deg.

 

-Bulle

Lenke til kommentar

Halla har ikke vært inne å sjekka posten siden jeg lagde den... sorry... skulle kanskje svart ja. men samma d, sitter her å venter på at en gm skal prate med meg. tror aldri jeg får igjen tinga... men kanskje noe penger av noe slag? å håper inderlig den personen som har gjort d blir banna... hadde vel stuff for 50-60 g men mye av d var quest items og de finner man jo ikke. hadde f.eks en bag som jeg hadde ammo i... 11% mer attack speed med gun. 12 slot :( de hackerne kan ta seg et vist sted.... takk for postene alle sammen. har sent ticket til gm ja :) Men tror dere at de kan spore opp IP? men tenk om personen som gjorde d kasta alt på bakken da? og ikke solgte d til noen??

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...