Jump to content

Playmaster

Medlemmer
 • Content Count

  735
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Playmaster

 1. Enda en download link her: http://www.wow-symbol.com/wow-patch.rar Virket helt greit og fikk oppdatert WoW til 1.11 ganske fort.
 2. Istedenfor å kjøpe Heartseeker, gå for Alterac Valley - Exalted. Da kjøper du deg The Lobotomizer. Bedre enn HS og 400g billigere enn hva HSen ville ha kostet fra den personen. + at du kan få deg en off-hand dagger hvis du trenger (glacial blade) og en superb epic ring. (Don Julio's Band)
 3. Jeg vil si at det er best å se filmene i rekkefølgen IV-V-VI-I-II-III
 4. Jeg liker Dwarf bedre enn Gnome. Men for all del,velg selv av utseende.
 5. Det er ca. et år gammelt ja. Ble solgt ut på begynnelsen av WoW U.S. retail faktisk. Synd det ikke er noen norsk versjon av det. Stiv pris for det,men.
 6. 1. Jeg er 13. 2. Jeg har valgt Horde og spiller Horde mest over alle servere. 3. Nei, men mitt valg hadde en del å si for mine venner. 4. De virket mer interresant å spille Horde enn Alliance. Hadde også hørt at Alliance var den mer "barnslige faksjonen". Synes også bakgrunnshistorien for Horde var mer spennende enn Alliance sin. 5. Lest bakgrunnshistorien. Mener ikke Alliance er gode og Horde onde. Synes ingen av faksjonene er gode eller onde.
 7. Blir nok Goblins og Undermine som start-område,antar jeg.
 8. Bra post. WoW er et veldig avhengighetsskapende spill. Spiller jo det selv, men har heldigvis ikke noen av 'faresone' punktene på meg. Bra at du kom deg ut av det.
 9. Takker så meget. Har hatt problemer med den offisielle downloaderen de siste patchene. 200-300kb/s er også betydelig bedre enn den offisielle downloaderen.
 10. Hvis de setter opp lvl cap så vil de nok lage et system for lvl 60+. Så fra lvl 10-60 er det talent points og så noe annent system deretter. Kanskje hero points eller noe?
 11. Mac Gyver disarmerer de raskt. ^^
 12. C:\Programfiler eller Program files\World of Warcraft\Screenshots
 13. Det skjer ofte med meg når jeg starter characters på andre servere og. Mine venner som også bruker UI mods får noen ganger det same problemet når de starter nye chars. Er ikke så underlig egentlig, siden det ikke er publisert fra Blizzard o.s.v. For meg og mine venner fikses det med å unlocke unit frames, klikke på dem og locke. Håper det fikser seg.
 14. Yup. Fin bump og er enig i at WoW har overgått alle forventninger i forhold til hvor mange som spiller det.
 15. Gratulerer med å ta ned Onyxia. Liker guild navnet også. http://img26.imageshack.us/img26/5391/wowinterface6gp.jpg
 16. Hvilken versjon av allinone-inventory bruker du? Er den eneste add-onen jeg ikke får til å virke etter 1.7.
 17. Kanskje et dumt spørsmål, men er komplett sin gamer PC ferdigbygget, eller har muligheten til å få den ferdigbygget? ...Eller ingen av delene?
 18. Da har jeg registrert og blitt med i Hardwares region og. http://www.nationstates.net/cgi-bin/index..../nation=teroson
 19. Og du er sikker på at Guild Wars ikke kommer til å ha noen av de samme problemene?
×
×
 • Create New...