Gå til innhold

Tråden for barne-TV-nostalgikere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...
Skal tro om det bare var meg, men var hattifnattene (er usikker på stavingen) i mumidalen veldig skummle?.

9654149[/snapback]

 

De var steika skumle. Mye skummelt i Mummidalen, altså.

 

Husker jeg fikk skikkelig dilla på polaroid etter Asylet :) Var det ikke den søte, stumme jenta som brukte et slikt?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Åå, er det bare jeg som husker en serie som gikk på Tv-2, på 90tallet? Det eneste jeg husker er ei jente som reiser mellom dimensjoner elns, eller ihvertfall mellom verdener.. Det gikk rundt da "Hvor er Willy", gikk, og det var i samme kategorien som den serien. Kommer aldri til å få fred før jeg finner ut hva den heter.. :hmm:

Lenke til kommentar

For alle nostalgikere som så på tv i 1992, og husker The Odyssey, serien om han falt ned fra trehuset og havnet i koma, så finnes de tre sesongene i sin helhet på youtube. Jeg har nettopp hatt en liten nostalgitripp ved å kikke gjennom nøkkelepisoder der.

 

Fra forumet på imdb sies det også at serien skal komme ut på dvd i nær fremtid, for den som er interessert i det. Også artig å lese om denne serien, da det påstås at den har en ganske dyp og meningsfull story på mange politiske og psykologiske plan som også er interessant for voksne.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Atte Katte Noa

Eric (om en gutt som blir forvandlet til en hund ?)

 

Den beste i Brannmann Sam var Elvis , som hadde samme frisyre som the King samt at han kunne synge....neppe noen tilfeldighet lol ;)

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar
For alle nostalgikere som så på tv i 1992, og husker The Odyssey, serien om han falt ned fra trehuset og havnet i koma, så finnes de tre sesongene i sin helhet på youtube. Jeg har nettopp hatt en liten nostalgitripp ved å kikke gjennom nøkkelepisoder der.

 

 

Den opplysningen er svært velkommen, for navnet på nettopp denne serien er det mange som har spurt om (inkludert meg selv)! En spesiell serie som jeg har veldig lyst til å se igjen. Men usikker på jeg skal det, siden det som oftest er bedre å kun ha minnene om en serie.

 

Merkelig at det ble laget en barneserie der rammen rundt historien er så tragisk. Men nettopp det gjorde den så spesiell.

Endret av Meits
Lenke til kommentar

Ja jeg var litt skeptisk jeg også, men jeg bare måtte se alikevel. Ofte er det best at minner forblir minner, men i mitt tilfelle var minnene litt for vage, slik at jeg hadde ikke fått fred før jeg hadde fått sett det igjen. Siden jeg bare husket det vagt var jeg også obs på at det kunne være skikkelig teit. Men det var faktisk ikke så ille, mye kanskje fordi jeg husket hvor kult dette var før. Selvfølgelig er var skuespillerprestasjonen og dialogen litt kunstig, men tematikken og settingen er faktisk litt stilig. En politistat driftet av unger og koma kontra virkelighet.

 

Dette er en serie jeg har tenkt på i årevis, og det er så mange som har glemt den. Jeg har glad jeg endelig fant den.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Er det noen som husker en serie med en jente som hadde en slags hårbøyle man hadde den i pannen. Det var en magisk sten på denne bøylen. Det er stort sett det jeg husker. Tror den gikk på begynnelsen av 1990 tallet.

 

For alle shagma elskere den kommer nå på dvd

 

Shagma - Reisen til jordens indre (4-DVD), DVD Releasedato 28.05.2008

Lenke til kommentar

Eg tenkte eg skulle tipse om denne dvd-samlinga for dei som måtte savne dei gamle narniaseriane.

 

The Chronicles Of Narnia

 

Eg kom også på to ungdomsseriar eg hugsar delar av.

Første var noko slikt som "<Guttenamn>'s magiske reise". Det eg hugsar er at ein gut reiste rundt med mora (som var journalist?) og på stadane dei kom til, vart han teken tilbake i tid for å vere vitne til ei stor hending på staden. Eg hugsar Espen Skjønberg hadde ei viktig rolle.

 

Den andre serien handla om ei jente som dreiv og svømte saman med ein kval. Det var også ein gjeng forskarar med ungar, som heldt til i ein base under vatn. Ergrar meg over at eg ikkje kjem på namnet.

Endret av Brighto
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...