Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Greetings!

 

Noen som driver med dette?

 

Jeg har en Deagle som jeg har hatt siden 15års alderen(er nå 19), og jeg lurer på om å melde meg inn i en klubb, noen som har linker nettsider til disse sidene?

 

Jeg lurer også på:

 

Jeg vil bestille en softgun fra Airsoft market, kan posten stoppe denne pakken og ta den fra meg på noen måte, altså viss jeg bestiller en sofgun?

 

Sleng gjerne ut bilder av deres softgun viss dere har!

 

Mvh. Winters :)

 

*Edit*

 

Airsoft har 18-års aldersgrense i Norge. 16-åringer kan få dispensasjon ved å melde seg inn i en NASF-godkjent klubb (www.nasf.no/klubber.htm) og være medlem i et halvt år.

Endret av psilocybe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nah, driver dessverre ikke med dette, men ville svare på spørsmålet om posten har rett til å stoppe pakka de og ta fra deg softgunnen. Ut ifra det jeg har hørt selv har de ikke rett til å gjøre dette. Softgun er i dag lovlig i Norge, men til vettig bruk såklart. Når de selger softgun i norske butikker, så bør det være lovlig, høres vel ganske logisk ut ;):thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg driver med dette. Har en AK Spetnaz og en Steyr Aug som jeg bestillte fra http://www.uncompany.com/ for snart 1 år siden, og dette har aldri blitt tatt i fra meg av tollen.

 

Nå er det så vidt jeg vet lov å eie softgun i Norge, så fremst man er 18 år eller mer. Tollvesenet går neppe inn å sjekker om folk er gamle nok til å eie softgun, så det går nok bra.

Endret av ^Th0mas^
Lenke til kommentar

Har drevet med airsoft i temmelig nøyaktig et år nå. Begynte med TM P90TR, solgte den, kjøpte CA M15A4, kjøpte TM MP5K, solgte M15A4, kjøpte CA G36C, kjøpte TM AK Beta Spetznas.

 

Sitter i styret i en av Bergens tre største klubber (Storm Airsoft), og spiller sånn ca. hver søndag.

 

Edit: det er ingen grunn til å bekymre seg for at noe skal forsvinne i posten.

 

Klubber kan du finne på www.nasf.no/klubber.htm . Ikke alle klubber melder seg inn i NASF, dog.

Endret av psilocybe
Lenke til kommentar

6mm plastkuler (dvs. rundinger, ikke "bullet"-form).

 

For øvrig er det stor forskjell på småtroll som løper rundt og skyter på hverandre med springers (dvs. jalla drittvåpen som går i stykker etter to dager), og det å løpe rundt i skogen med 20-30 folk som har skikkelige våpen. Det er mer trøkk i dem, de skyter lengre og mer presist, og man har full- eller semi-auto.

 

Så utrolig mye koster det ikke. Ser at enkelte brukte våpen går for så langt ned som en tusenlapp.. dog med enkelte skjønnhetsfeil. Spetznasen min kjøpte jeg for 1400kr (inkludert batteri, lader og magasin), og MP5K fikk jeg for 1100kr (inkludert batteri og magasin). Kuler koster 250kr for 10.000 stykker, og så er det bare snakk om et par gode briller. For et sted mellom 1500-2000kr skal man komme langt.

Lenke til kommentar

er det noe rekkyl i pistolene?, gidder ikke ha gevær. lyst på en pistol bare. Er 6mm større en de man får hos jallasjappene?, laget av metall?, finmekanikk slik at man får en følelse av at det er ekte pistol?, sist og aller viktigst, kan man ta ladegrep?, altså dra skinna på toppen bakover å slippe og får en nydelig klikke lyd? (JA JEG ER SYK, GIDD KOMMENTERE)

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Rekyl får du i en del av pistolene, ja. GBB, eller Gas BlowBack, er en type pistoler som bruker gass under trykk for å skyte kulene ut. Disse vil også gjøre at sleiden blir dyttet bakover etter hvert skudd, og dette kjenner du godt. Du vil ikke ende opp med pistolen pekende rett opp i luften akkurat, men du kjenner en viss rekyl, ja.

 

Du får pistoler i både plast og metall. Bruker du litt over 6-700kr, får du en kurant GBB-pistol. Du må selvfølgelig kjøpe gass i tillegg.. det koster rundt en hundrings per flaske.

 

Men, GBB-pistoler er heller ikke noe særlig. De har korte løp, og dermed dårlig treffsikkerhet, de er upålitelige på grunn av gassen (stor forskjell mellom en varm sommerdag og midt på vinteren), og rekkevidden er så-som-så.

Lenke til kommentar

Hvis du skal bestille fra HK så bruk 50% i invoice verdi på AEG og 30% på deler.

 

Seriøse butikker jeg har handler fra er www.wgcshop.com og www.uncompany.com

 

Å drive med airsoft trenger ikke nødvendigvis koste så mye. Vil si du kommer greit ut av det med ca 4000kr. Prøv å skaffe brukt utstyr. Sjekk forøvrig http://www.airsoftguns.info/ På denne siden tar "vi" normale priser for brukt utstyr ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...