Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Har handla fra uncompany.com selv, har ikke hatt noe tull med de. Anbefaler å heller handle fra WGC Shop da, kan spare en del hundrelapper der, blandt annet ved å halvere eventuell moms du betaler. Frakta på en AEG er typisk fra $50-$100ish, alt etter frakt alternativ osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har handla fra uncompany.com selv, har ikke hatt noe tull med de. Anbefaler å heller handle fra WGC Shop da, kan spare en del hundrelapper der, blandt annet ved å halvere eventuell moms du betaler. Frakta på en AEG er typisk fra $50-$100ish, alt etter frakt alternativ osv.

takk, ser etter en fin g36c skal se på wgcshop da

Lenke til kommentar

Hei,

Jeg har tenkt å skaffe meg en full metal Co2 Colt 1911 med blowback og lurer på hvor jeg eventuelt kan få kjøp den, prisen vil jeg helst skal være på rundt 1100kr. Jeg er heller ikke spesielt kjent når det kommer til valg av merker og slikt til airsoft, så noen tips der setter jeg også stor pris på.

 

Så langt har jeg sett på disse:

http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Gas_Pistols_SMGs_KWC_KWC_1911_BlowBack_CO2_Version_Full_Metal.htm

 

http://www.nettsport.no/gbb-colt-1911-a1-co2-p-852-c-200.aspx

Lenke til kommentar

Bare sånn at det er sakt, så er det å endre på prisen på Invoice/faktura et brudd på norsk lov. Jeg har opplevd faktisk 4 ganger å måtte sende inn kvitteringen på hva jeg har kjøpt med hva jeg faktisk har betalt fordi de ikke har trodd på prisen som sto der, og et tilfelle hvor de faktisk ikke var sikre på hva det var jeg hadde kjøpt. Nå har jeg aldri endret på invoicen uansett så det er ikke noe problem for meg, men tenkte det var greit å nevne det.

Den norske stat er ikke veldig glad hvis du prøver å unndra å betale penger til de ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Like greit å bare kjøpe en rimelig computerlader fra f. eks. Hobbyking eller lignende RC forhandler, så slipper du å kjøpe ny lader om du en gang går over til li-po. Imax B6 sies å være blandt de beste computerladerne, bare pass på at det er en ekte, og ikke en klone. Pleier å stå det om det er ekte tror jeg.

Lenke til kommentar

Ja, enig der:)

 

Et annet spm; hva slags lader trenger jeg får å lade et 8.4V NiMH batteri (1700 mAh). Jeg har en lader fra før fra biltema som jeg kan velge mellom 6V (400mA) og 12V (500mA). Går dette i det hele tatt?

Ikke pprøv å lade med den laderen. risikerer å svi av batteriet ditt.
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Angående batterier til airsoft, hvor mye "tåler" de? Plugga mitt inn tidlig på lørdag, da skulle skyte på søndag. Ladet i trolig 8-9 timer. Det var varmt etterpå. Dytta i M4'en, og testa (uten kuler i, dytta løpet inni pute for å være sikker), funka greit med 2 "skudd".

 

På søndagen skulle jeg faktisk bruke det, men merket først at det skøyt veldig seint. Pleide å være imponert av rpm'en, men kunne trolig skutt kjappere med semi-auto nå. Men så ville det ikke skyte, hørte bare at motoren prøvde å svive, uten at den klarte det.

 

Har jeg drept batteriet mitt, eller kan ca 2-3 timer lading "fikse" det?

 

Har 1500mah, 1.2V (usikker på volten, ser ikke ett 1.2V på nettet. Men mener det står det på batteriet, kan legge opp bilde senere.)

Lenke til kommentar

Hvis du har overladet det med en "dum" lader, så er det godt mulig at du har kverka cellene i batteriet. Laderen som ofte følger med AEG'er burde i grunn kasseres med en gang, da de er tilnærmet ubrukelige. Hvis du fortsatt vil holde deg til ni-mh batterier, så anbefaler jeg at du skaffer deg en rimelig smartlader.

 

Li-po batterier er overlegne ni-mh batterier på alle måter, men du bør kanskje vente med å gå over til li-po til du har litt mer kunnskap om batterier. Selv bruker jeg ikke noe annet enn li-po, jeg anser ni-mh som avleggs rett og slett.

Lenke til kommentar

Hvis du ikke har noe imot full maske (paintball maske), så kan jeg varmt anbefale JT Spectra maske. Har en JT Spectra Flex 8 selv, har aldri klart å få den til å dugge nevneverdig, selv i kjølig eller futkig vær. Den er også veldig komfortabel etter min mening. Det er en relativt dyr maske, men vel verdt prisen etter min mening.

Lenke til kommentar

Er mange som liker den typen sikte, men du bør investere i et av høyere kvalitet enn det. Jeg kjøpte et slikt sikte, fra produsenten Bull Strike, det var totalt ubrukelig. Kunne ikke se siktekorset i sollys. Det spilte liten rolle egentlig, for siktekorset var så utydelig at det ikke kunne brukes. Nå er det mulig at mitt sikte var defekt, det skal sies.

 

Selv foretrekker jeg vanlig rødpunkt, enkelt og effektivt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...