Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Noen som øver til matte 4 eksamen ? Er det bare jeg eller er eksamene til han russeren veldig vanskelige sammenlingnet med de som ble gitt da andre hadde faget ?

 

Og når for man svar på studass søknaden, og blir man kontaktet på ntnu-mailen eller hva ?

Jeg har lagt merke til det samme. Det er et par ganske tricky oppgaver som han står bak, men jeg synes ikke prøvene hans er generelt mye vanskeligere, forutsatt at det er 4N-prøvene du løser.

 

Og ja, du får svar på mail, hvis du får tilbud, antar jeg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei folkens. Har et spørsmål til dere.

 

Har søkt medisin på NTNU (og de andre universitetene i Norge) til høsten, og har nå mottatt et såkalt følgeskjema fra opptakskontoret på NTNU. Noen som vet mer om dette? Såvidt jeg ser trenger jeg bare å krysse av en rute, mens de andre syv rutene (bl.a. teknisk fagskole, enkeltfag, folkehøgskole, arbeidssted o.l.) ikke er relevant.

 

Er kanskje verdt å nevne at jeg søker med førstegangsvitnemål! :)

Endret av greiven
Lenke til kommentar

Gult omslagsark det er snakk om? Utrolig nok fikk jeg naboens brev i min postkasse, og konvolutten lå attpåtil inne i omslagsarket. Fikk dermed sett hvordan det ser ut og forstår ikke hvordan man kan missforstå noe. Kryss av for det som gjelder deg og send inn, enklere kan det ikke være.

Lenke til kommentar

Hvordan er det å bo på studenthybler i forhold til private boliger?

Jeg forøvrig på utkikk etter en leilighet/kollektiv med alt fra 3-6 soverom. Vi er en gjeng som har lyst til å flytte sammen, men det er få kollektiv som leies ut samlet. Så, om noen har tips eller vet om noe, send meg en pm.

Vi har også søkt hos SIT forholdsvis tidlig, så jeg regner med vi kommer til å få et tilbud derfra om ikke så alt for lenge. Men da er det vel slik at man får en svarfrist? Da blir jeg nødt til å ta stilling til om jeg skal gamble på å fortsatt finne noe privat, eller bare ta tilbudet jeg får.

Lenke til kommentar

Vi søkte på Berg, Bloksberg og Magnus den Godesgt. i slutten av februar, hvor vi skrev at vi ønsket å bo sammen. Flere jeg kjenner som søkte senere, som allerede har fått et tilbud.

Bloksberg kan dere bare glemme. Ventetiden for én hybel der er minst ett år. Magoto har heller ikke alle verdens med plass, så om SiT prøver å få dere samlet så er Berg den beste sjansen. Dere skal likevel være litt heldige for å komme sammen, siden de første på Berg flyttet inn i fjor høst. Det ville vært mye lurere å føre opp Nedre Singsaker i stedet for Bloksberg.

Lenke til kommentar

5000 for hybel og 8000(?) for hybelleilighet.

Husker ikke helt. Gjorde i hvert fall et rehalt hugg i pengesekken min. Og jeg var i utlandet når jeg fikk beskjeden, så hadde ikke tilgang på alt av penger, og de jeg hadde skulle jeg jo selv bruke.

 

Aak1: Slett en av de Horrorbyte nevner og legg til Moholt. Førsteårs har prioritering der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...