Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det verdt å skaffe seg miner som Agent? Og hvilke gadgets er kjekt å ha? (Skaffa meg nightvision googles bare for morroskyld).

Regner med det kanskje var "mimer"/"false profession" du mente?

False profession er bra når du blir litt høyere level, men på lav level så er det bare bra til Twinking grunnet lite nano og nano init. (Meta heal pet kan være greit)

Mente du faktisk miner så vet jeg faktisk ikke hva du sikter til, men jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde bryd meg om dem.

 

EDIT: Bruker du nightvision googles frivillig? Jeg bruker "Advanced Scent sensor" på min trader for å få nok Sense, og den har samme visual effect. Holder på å få annfall av det :S

Endret av -¤Zen¤-
Lenke til kommentar

You feel the core of your being shift, as the source makes room for a divine presence. 'Amaury' has reached enlightenment.

 

Yay ^^ Dinget rundt 4-5 tida eller noko nær den tida :) Nå er det på tide å gjere research 70 og seff gjere grinding av ai 30 :( Uff eg har ikkje blitt ferdig med xan booster questene heller ^^

Endret av Sayid
Lenke til kommentar
EDIT: Bruker du nightvision googles frivillig? Jeg bruker "Advanced Scent sensor" på min trader for å få nok Sense, og den har samme visual effect. Holder på å få annfall av det :S

Den effekten kan du slå av da =P

Lenge siden jeg har postet i denne tråden, men jeg spiller fortsatt. Mange på RK1 her fortsatt?

Lenke til kommentar

Dersom du er ny i spillet og skal starte, velg Doctor.

 

Doctor får alltid team, og vil kunne gjøre alt solo etterhvert også, nesten alt. De er billige, våpen er ikke noe must ( du trenger ikke DD når du er healer, du skal fokusere på heals ). Bruk XP guns faktisk, og heller DOT litt.

 

Armor: Er faktisk ikke så viktig for deg dersom du ikke skal twinke PvP underveis. Ellers er det Ofab og Bio Dome som eier på TL7, og det er free of charge mer eller mindre :)

 

Jeg har 220/30/70 Enforcer, 220/20/60 Doctor, 219/29/67 Shade (snart max på alt, prøver å gjøre max lvl på 1 kill ^^ Epeen ftw!) Dersom det skulle være noe spm om disse klassene, kan du gjerne stille direkte spm til meg. Det ser ut som om det er et par andre her med peiling også ^^

 

Skal prøve å trolle dette forumet litt mer, morsomt å poste litt på norsk også.

 

BR,

Ton

Lenke til kommentar

Vel, vel.. en stund siden jeg var i dette forumet og snoket. Men har ikke gitt meg med AO enda jeg heller, selvom det var nære på rundt juletider. Etter å ha stormet mot 220 med MP'en syntes jeg at det ble for mye jobb liksom, og gikk litt trøtt ^^

 

Så kom jeg på at en trenger ikke bare jage mot 220 hele tiden, det finnes faktisk andre levels å kose seg med som er moro. Det var da jeg børstet støv av f.eks soldieren. Han er nå AI 20, City raid er vel kanskje det gøyeste i AO etter min mening. Eneste problemet med han er at han har makset research for lvl 150, og jeg vil gjerne makse AI også, så det betyr at jeg må samle en del pool etterhvert.

 

Det å samle pool har jeg god erfaring på min 167 enfo, hun har 165m i pool nå. Stoppet på 167 for å ha en toon som kunne rolle 200 missions, men regner med at det skal gå fort å levle til 174 når poolen er full :D

 

Ellers har jeg de siste par ukene jobbet litt med en keeper. Den er lvl 134 og på tirsdag fikk han QL 223 Chosen chest på seg. Det var litt moro, hvis noen har et QL 220-225 Kyr sverd på RK 1 som er interessert i å bytte mot et QL 228. Har en type 112 så ønsker å TS'e det selv.

 

Jobber med å levle opp en engi, er 184 atm. Men har ikke helt den store driven til å spille den. Det blir stort sett pocketing for den :p.

Lenke til kommentar

Nice, driver med ein ny enf eg driver å lvl'er på mellom s42, beast og andre ting på shaden. Er lvl 69 atm atm og har ein 74 crat også. Tenkte eg skulle dual logge å lvle dei opp. Tenkte å ha la craten vere 165-170 for bs moro og ha enf i lvl 150 for ein stund for s10.

Lenke til kommentar
Da må jeg nesten spørre i denne anledningen; hvor lang tid tok det til lvl 220 i dette spillet? Finnes det noen ingame oversikt over playtime, eller bare fra du startet til du dinget 220 i måneder?

 

For meg tok det litt over 3 år, men jeg er ikke akurat noen powerleveler.

Liker å ta det rolig.

For å se hvor mange timer du har spillt skriver du /played

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...