Gå til innhold

Bush innrømmer bruk av narkotika.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nei, poenget er at Bush er mislikt, og det føles godt å ta han for noe, samme hva det egentlig er. :roll:

Eller mer korrekt;

 

Demokratene som gjør noe: umoralske.

Republikanere som gjør noe: ære være gud (måtte alle som tror dra t heden) som kan tilgi.

 

Dessuten så har jo den moralske høyreside (i Usa selvsagt) tatt i bruk en homofil prostituert som et eksempel på god journalist.

Jeff Gannon og Bush sin gode samaritan.

Endret av Luftbor
Lenke til kommentar

Det derre er tatt ut av sammenhengen.

 

Han var irritert på fordi han inrømmet det ovenfor sine barn.

 

Bush mente at som voksen løy du om slikt for på den måten å fortelle barna at dop ikke er OK. Om du innrømmer at du har prøvd det selv er det vondt å si til barna at de ikke kan prøve det.

 

På den måten kan jeg forstå ham faktisk.

Lenke til kommentar

Kan godt være Bush lot vær å svare på narkotika misbruket sitt for å unngå at ungdommer skal se på narkotika som mer akseptabelt, men tror Bush tjener litt mer på å være ærlig nå til dags, det er nok tvil om han integritet etter Afghanistan og spesielt Irak affæren.

 

Om han gjorde narr av Al Gore for å være ærlig, så se jeg på det som en værre sak en at Bush unnlot å svare om sitt misbruk. Han kan forklare hvorfor han unnlot, men å forklare hvorfor han gjør narr av en annen sin ærlighet er ikke like lett. :roll:

Lenke til kommentar
Gjest medlem-23990
Så lenge ikke fyrn har røyka eller sniffa under sin president-periode så gir jeg faen. Blir litt for smålig om han f.eks skal ha røyka for 20 år siden. Hail the tabloids!

Greit nok, men hvorfor latterliggjøre dem som TØR innrømme det når en selv ikke er det grann bedre :thumbdown:

Nok en gang tar du noe ut av sammenheng Snekkeren. Bush har ikke latterliggjort Gore om marijuanabruk, han har sagt i de private samtalene at han syns Gore ikke var så glup siden han innrømmet det isteden for å si at man ikke burde gjøre slikt.

Bush har unngått å snakke om det fordi han ikke ville at barn skulle tro det var OK å gjøre det siden presidenten og gjorde det en gang i sin tid. Gore og Clinton, derimot, gjorde det på en slik måte at barn ikke kunne helt skille dette.

 

Men jeg har veldig lyst å se hvordan Clinton og Gore ble omtalt i blant annet BA når det ble klart at de hadde innrømmet dette. BA hadde jo nesten en hel side om marijuanabruken... eller det var vel mer om disse opptakene da, men tittelen var noe om røyking...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...