Gå til innhold

Snøballkasting, hva er ditt synspunkt?


mr. Bjerre

Anbefalte innlegg

Jeg tør å stå fram å si at jeg er en av de drittungene som kaster snøball på vinduene deres og de blankpussa mercedesene sene fredagskvelder.

 

Dette er tråden for dere som er blankpussa sylere, og tør å fortelle historier og synspunkter anonymt :p

 

Hva er deres synspunkter på snøballkastere? Noen historier å dele med oss andre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liker ikke "ufrivillig" snøballkasting, dvs. at offeret ditt ikke er med på det. Men snøballkrig er morsomt :D

For et par uker siden var det skikkelig slaps ute, og en gjeng gutter hang ut av vinduet på skolen. Han ene lager en snøball og kaster rett ut i luften. Da klarer han å treffe en gammel dame på rundt 70-80 år midt i ansiktet. Damen detter, mister brillene og klarer ikke åpne øynene igjen. Sånt skjer når man kaster snøball, så vær forsiktig med det!

(det skal nevnes at det gikk bra med henne da)

 

Herr Brun

Lenke til kommentar

Snøballkrig er vel litt morsomt, igrunn.

 

På ungdomsskolen sto vi en gjeng utafor en butikk og venta på en buss, så kom det en VG eller Dagbladet-bil med aviser. Så kasta noen en snøball på taket av bilen, og mannen som kom ut var siiiiiiiiiiiiiiiint. Dæven. Så brutalt skummel ut. Han tok en etter en og løfta etter kragen og smelte inn i veggen. Var redd som pokker, så jeg satt meg ved siden av en pensjonist, så uskyldig ut, og begynte å snakke til pensjonisten. Tror ikke pensjonisten skjønte hva fan jeg drev med, men avis-fyren trodde jeg var sammen med han. :)

Lenke til kommentar

Jeg har truffet en politibil med snøball.

 

3 år siden.

 

Der jeg bodde før hadde vi en veranda i 5 etasje. utenfor var det en bilvei ca. 30-35 meter unna. Jeg og min kompis pleide alltid å ha konkuranse om å kaste lengst mulig over denne veien..

 

Det er jo egentlig ganske lett å kaste såpass langt når man befinner såpass høyt over.. Kasta som regelt godt over 10 meter over veien... Pleide ikke å ta noe hensyn til bilene som kom kjørende..

 

Men en gang så bomma jeg som et helvete med kastet mitt.. Det ble noen meter for kort til å kommer over veien...

 

En politibil kom kjørende mens snøballen var i lufta.. noen få sekunder etterpå sa det "dunk". Traff politibilen på taket.. Jeg og kompisen løp inn, tok på oss sko, og stakk fort som faen ut av huset, i tilfellet politiet skulle komme på døra :D

 

 

Og nei, dette er ikke kødd...

Endret av Andreasfe
Lenke til kommentar

Snøballkasting er et nødvendig gode her i livet, og har to livsfaser:

 

Den første der du går på barneskolen og kaster snøball for å imponere jentene, gjerne å kaste på den jenta du skal imponere.

 

Den andre da du er fullvoksen og kun skal kaste snøball for å imponere gutta i hvor langt du kan kaste. F.eks over elva, til neste kvartal, eller rett og slett å klare å treffe skilt fra en viss avstand. Altså enten imponerende avstander, eller presisjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...