Gå til innhold

På tide med DELL 2005FPW tråd også?


Gjest Slettet-sXUHvn0e

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja nå har jeg fått ny leveringsdato: 16/9, tror det ikke før jeg får se det. Skulle ønske en nettbutikk kunne kommet med et reelt alternativ til fornuftig pris, slik at jeg kunne avbestilt denne. Fryktelig irriterende at de bare kan utsette og utsette på denne måten, istedefor å bare gi en realistisk levereingsdato. Blir litt skeptisk med tanke på mulige problemer med skjermen og, vil vel ta en evighet å få ordnet opp da?

Lenke til kommentar

Jeg bestilte 17.8 og fikk før helgen endelig beskjed om at nå ble den sendt fra fabrikken. I følge pakkesporing med Schenker, så skal den være i hus på onsdag 14.

Så fortvil ikke, dukker nok opp tilslutt hos deg også.

 

Men det er utrolig useriøst av Dell og bevisst holde tilbake lange leveringstider.

Lenke til kommentar

En ting jeg lurer på angående denne skjermen. Har en slik hjemme og har testet den på det som jeg bruker den til og synes den er helt glimrende!

 

Men jeg har et lite issue som jeg er usikker på om er i forbindelse med skjermen.....:

Når jeg har oppe et spill i vindu-modus og skal inn på f.eks startmenyen så hakker det noe voldsomt. Dette skjedde ikke før jeg skiftet skjerm. Høres sikkert tåpelig ut men sånn er det ihvertfall. Noen som aner hva det kan være? Er det noe spesielt med slike LCD skjermer?

Lenke til kommentar

Heisann. Da var skjermen endelig inne i hus (DA VAR DA JAGGU PÅ TIDE...) og det er bare en helt fantastisk skjerm å ha iforhold til prisen. Heldigvis synes det ikke å være noe som helst tegn til døde pixler, men jeg ser at det er litt lys i kantene som folk har nevnt. Jeg har stillt "Brightness" helt ned på skjermen og det er fortsatt veldig lyst... Kontrastene er også ganske nedstillt, du ser det sikkert på bildet...

 

Ja, dessverre er Dells ordresystem ikke av det helt gode, det var ganske tilfeldig om jeg fikk en leveringsdato i det hele tatt. Det blir ikke bedre når du går over til Schenken / Linjegods, de kan til og med være tregere enn Dell, men de er mer nøyaktig iforhold til leveringstidspunkt.

 

Skjermbilde

 

Foressten hvis noen av dere har IBM / Lenova's Thinkpad eller en laptop generellt og tenker å bruke skjermen mot den. Vil jeg anbefale driverene (NVIDIA og ATI) til Omegadriver siden det er en hacket versjon av ATI Catalyst og NVIDIA's Detonator(?). Driverne vil gi større muligheter for å konfigurere skjermen mot laptopen, deriblant vending av bildet.

Endret av MrJavalava
Lenke til kommentar

Hva klarer folk å få denne skjermen for nå for tiden da? Jeg fikk tilbud på 5500,- (over telefon) men det er surt å betale 1000 ekstra forde jeg ikke hørte om denne skjermen før det var for sent. Jeg tenkte jeg skulle forsøke med en mail, og om jeg ikke når lenger ned enn 5500, så kommer jeg til å ringe de igjen å forsøke den veien igjen.

Lenke til kommentar

Foressten; fins det noen måte å få skjermen mindre vinklet? Jeg får ikke stillt skjermen slik at den står mer vinkelrett enn den gjør nå. I og med at skjermen står noe høyere enn jeg sitter, så vil det være en fordel å kunne sette den mindre vinklet ennn den er nå. Jeg har stillt foten så langt ned som mulig, men det er ikke nok. Jeg klarer ikke å se noe i den minimale bruksanvisningen om å stille vinkelen på foten / skjermen, bare hvordan jeg kan vippe den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...