Gå til innhold

Forumets uoffisielle bass-tråd


Krankemot

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei har ikke fått noen bestemt dato enda, annet enn at de fikk den inn i februar/mars. Sendte mail til han jeg har snakket med nå og han var visst på ferie til i dag :D.

 

Nei Warwick er nok ikke for alle, men da jeg spilte på den fant for det første høyrahånda mi plassen sin med en gang, og det var komfortabelt å spille på den. Og jeg har ikke noe problem med tykkelsen på halsene deres.

Er veldig fan av Spector og Warwick basser generelt ;)

 

Smak og behag!

Lenke til kommentar

Warwick sine bassgitarer er gode å spille på ja, men som du sier, alle har sin smak og sitt behag.

Personlig fant eg halsen for tynn :D

Det sagt, er jeg vant til Epiphone sine Thunderbird halser da, litt mer tykkelse der, spes på en Pro V ;)

 

Må legge ut bilder når den nye Warwicken din kommer :D

Lenke til kommentar

Nice. :) Gratulerer. Jeg satser på å bytte ut stacket mitt også (Bugera+Ashdown) etter sommeren mot TC RH450 + et TC 210-kabinett. Det er mindre og mer praktisk enn det jeg har nå. Kan også ta med meg forsterkeren på øvinger osv. :) Veldig hendig. Håper også å få byta ut to av bassene min mot èn bedre snart.

Lenke til kommentar

Høres fornuftig ut!

Selv har jeg stacket stående borte på bandrommet, og en lite roland 30watts forsterker stående hjemme, funker greit det :D.

Har vel egentlig funnet ut at jeg trenger en 5 strengs bass også, pga at jeg tuna bassen til ADGC her en dag, og begynte å mekke en sang, som vi tok videre i bandet.

Blir så jævlig med buldring :D.

Lenke til kommentar

Problemet er at vi bruker sånn felles-øvingsrom for mange band som kommunen stiller med. Vil ikke ha noe av mitt der, så jævlig som utstyret blir behandlet der. Hadde hatt mitt stack stående om det ikke hadde vært for det. Derfor håper jeg vi snart får gjennomført planen med øvingsrom/hjemmestudio hos trommisen.

 

Jeg har 5-strenger i en litt rar tuning, B-F#-B-E-A (mørk->lav), som jeg bruker i bandet. I tillegg har jeg en 5-strenger i "vanlig" (BEADG) og en firestrenger i "vanlig" (EADG). De to siste vil jeg selge og kjøpe en bedre bass å ha i vanlig tuning.

Lenke til kommentar

Vært innom et kommunalt bandrom en gang i tiden jeg og, men der ble vi kastet ut av fordi vi tullet litt :D. Men det var like greit for det var det som skulle til for at vi iverksatte å bygge eget øvingsrom hos gitaristen vår. Og to-tre måneder etterpå ble jo det kommunale huset lagt ned, og kommunen har ennå ikke erstattet det, for de skal spare inn penger overalt.

Har en bass i EADG, en i DGCF, og nå har jeg jo funnet ut at jeg trenger en 5 strengs i ADGCF. Etter at jeg får Warwicken får jeg "en til overs", men det er den første bassen jeg kjøpte. En Yamaha BB414 som er godt dekt av klistremerker!

Lenke til kommentar

Nice :D

Kjenner til kommunale øvingslokaler, er det vi selv bruker i bandet, faktisk et gasnke godt lokale, bare synd mange av de vi deler det med er små tenåringer som ikke kan respektere andres utstyr..........

Så felles utstyret er skjeldent i god stand, men funker helt greit.

Er overraskende kor mye lyd man får utav en liten 70w Line 6 forterker når man kjører den inn i mixebordet og ut på anlegget ;)

Må gjøre det, da den ikke klarer å kjøre mørkere enn E alene.

Og den bassen jeg bruker mest (Thunderbird IV) er stemt til: C-G-C-F. Har en akustisk Ibanez på B-E-A-D-G. Holder akkurat på å "spille inn" den nye (Thunderbird Pro) med A-D-G-C-F.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...