Gå til innhold

Hvor lenge drakk du 31.12 - 01.01?


Gjest Slettet+9817234daf

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9817234daf

Når spratt du flasken og når måtte du innse at du var for kvalmen, trøtt eller rett og slett hadde gått tom, og sluttet? Selv begynte jeg 19:00 og sluttet 08:00.

 

Edit: Og hva drakk du?

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, tja, husker ikke helt klokkelslettene, sluttet vel når drikken tok slutt.. 4-tida kanskje.

Koste meg med en flaske rødvin til maten, gikk over til litt fin Bache-Gabrielsen til "kaffen" (hører liksom med) før det bar over på fin miks av Rom, Cola og Lime, ala Cuba Libre utover i de små timer. Ble overraskende fort tom, men mistenker meg selv for å blitt litt vel gavmild.. pytt pytt.

 

Og, fikk vel kost meg med ett glass White Russian litt tidligere på kvelden, og noen øl før maten. Ble imidlertid ingen Champagne i år..

Lenke til kommentar

Tok meg pils allerede før eg dro opp til kompisen og det var rundt 16 tiden og det ble drikkings helt til eg på en eller merkelig grunn gikk å la meg (husker ikke det) så våknet eg og folk koste seg enda og idiotisk nok drakk eg litt til og var brisen når eg kom hjem i 21tiden.

 

:sick: nå vil eg ikke minnes om alkohol for en stund. En vennine har bigass party om en uke siden hun blir 25år og da er det.....party igjen. :no:

 

 

:!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...