Gå til innhold

Hvorfor blir sprit og øl krøll?


OeO

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har forklaringen på hvorfor sprit og øl blir krøll, snakker nå om en mer detaljert forklaring, om prosessene i kroppen. Dette er da kombinasjonen sprit, så øl, ikke snakk om alkohol generellt.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De fleste vet at det er en dårlig kombinasjon å etterfølge sprit med øl, en værre kombinasjon enn f.eks øl, så sprit. Dårlig er et fint ord ja. Hvordan skal man ikke blande forskjellige "alkoholtyper", ingen som vet hvorfor?

Skrevet (endret)

Kan vel si at en skal alltid begynne med lav alkohol-prosent om man skal drikke flerkulturelt for å si det på den måten :p F.eks øl og sprit. Begynn aldri med sprit, forså å helle nedpå med øl etterpå, da vil du spy, garantert. Laveste prosent først, deretter kan du bygge deg oppover :thumbup::dribble:

 

Edit: leif

Endret av Gnomenz
Skrevet
Tror det har noe med at kullsyre gjør at alkohol taes fortere opp i blodet.

 

( Har jeg hørt rykter om, vet det ikke )

er det sant?????????? :dribble::dribble:

 

 

 

 

 

bare lurer :whistle:

Skrevet

Det har egentlig ikke mye for seg. Denne "regla" er snudd opp ned i mange andre språk, så moralen er i bunn og grunn at det som oftest er best å holde seg til en type alkohol.

 

Les her!

Skrevet

Tror kullsyre gjør det motsatte av det som er nevnt tidligere. Mat og kullsyre tilsier tregere konsumering av alkohol.

 

Derfor funker det for meg å begynne med vin, sprit, likører sammen med mat, for å så ta halvlitere på byn.

 

Hvorfor det sånn rent praktisk er kjipt å drikke sprit først, så øl har vel med brekningsmiddelet i spriten. Jeg går ut ifra at det er mer brek.mdl. i sprit i forhold til øl, og derfor takler ikke magen mer innhold.

 

(wtf)

Skrevet
Tror kullsyre gjør det motsatte av det som er nevnt tidligere. Mat og kullsyre tilsier tregere konsumering av alkohol.

 

Derfor funker det for meg å begynne med vin, sprit, likører sammen med mat, for å så ta halvlitere på byn.

 

Hvorfor det sånn rent praktisk er kjipt å drikke sprit først, så øl har vel med brekningsmiddelet i spriten. Jeg går ut ifra at det er mer brek.mdl. i sprit i forhold til øl, og derfor takler ikke magen mer innhold.

 

(wtf)

Mat vil føre til langsommere opptak av alkohol. Kullsyre vil føre til raskere opptak av alkohol. Det har ingenting å si om du blander, men er det feks en sur vin, og du blander med enda en sur drink, etc.. vil du jo bli dårlig i magen av dette.

Skrevet

Hmm kankje derfor eg alltid "roper på elgen" når eg drikk sprit :ermm:

Drikker alltid øl, men når sjangsen byr seg så hiver eg til meg noen drinker.

 

Sprit + (rød) Julebrus :love:

Sprit + cola og sprite

Skrevet
Er da ikke noe problem å drikke børst for så å drikke noen øl? :huh:

Er vel individuelle forskjeller.

For meg, og mange andre virker det som, gjelder regla "sprit og øl blir krøll - øl og sprit går fint".

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...