Gå til innhold

Hvor mye penger har du i Rome Total War?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Å spille som Brutii burde jo kalles juks, du får jo noe så sjukt mye penger med en gang du tar over hellas.. Nå som Cartago har jeg ca 45.000 (etter 20 år)

Er det der dere får pengene fra ;)

 

Jeg gikk hle tidn i underskudd med Julii. Sikkert mye på grunn av at jeg tok over gallerbyer og gikk ned i Spania og tok over frankrike tyskland osv.

Lenke til kommentar

Har nå 12344 denarii og har nettopp begynt som Scipii som jeg har hatt en del pengeproblemer med. Men etter at jeg tok over en spansk by så går jeg såvidt i pluss har også solgt mye map information.

 

Litt off topic: Det er rart det med map information hvor lett fienden kjøper det igjen etter kun en turn, når det ikke har skjedd noe særlig forandringer.

Edit: OOooops :blush: denarii ikke kroner!

 

TSP :xmas:

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
Jeg går i heidundrende minus med Julii... :(

 

Ble stramt med cash etter at jeg angrep Rome, og jeg mista Trade rights med de andre romerne. Må exterminete alle byer for å få litt penger :devil:

Been there!

Hadde god kontroll over heile europa, men så begynte senatet å be meg og å gjere slik at genralane mine tar "sjølvmord". Eg takka selvfølgelig nei, og alle romerane erklærte krig på meg. På den tida var eg i tilleg i krig med Egypt, Thrace og Germania. Eg sleit sinnsykt, hadde -30 000 i balanse, og blei angripe 3- 4 gonger pr tur, + sjøslag... Men UTRYDDING AV BYER :devil: redda meg, fekk godt med penger då.

Frå -30 000 til 40 000 på 2 runder :D

Lenke til kommentar

Spiller med scipii nå, gikk i heidundrende underskudd på grunn av de plagsomme folka, bestemte meg dermed for å sende en dipomat for å gi bort 6 av 7 byer (unntatt capital) Så angrep jeg og exterminated( :evil: ) alle byene i samme turn, så skifta jeg capitol og ga bort min forrige capitol (fortsatt i samme turn) så angrep jeg den og exterminated, hadde nå renset alle byene mine i samme turn og dermed gikk jeg fra -10 000 til 150 000 denarii :D hehe fikk nok litt mer enn deg da dedLy_sCoRpIoN! Etterpå var alle folka mine glade og nå når jeg på "Very high tax rate" i ALLE byene mine har byene mine 140-210 i public order :ohmy: !

Og antall befokning øker med7-10%(!!)

 

Har nå etter en del turns 120 000 går ikke i underskudd, men bruker mye av pengene på nye bygninger og fler soldater. Deter nok noe av grunnen til at byene mine er populære.

 

Hva har vi lært i dag?? Jo exterminate ALLE byene så går det bra :thumbup: !

Ps: i samme turn!!!

 

 

TSP :xmas:

Lenke til kommentar

har ca 40k med Julii, netopp komme meg opp fra 6000... de dumme byene mine gjøre opprør hele tiden og så får jeg belønning fra senatet når jeg tar de tilbake! xD Men noen som kan forklare meg hvorfor jeg av og til blir automatisk kastet ut av en by jeg har tatt over? O_O;; det irriterer meg noe sinnsykt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...