Gå til innhold

Hvordan ser det ut inni kabinettene deres?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hallo! Jeg ser at mange her er veldig flinke til å skjule ledninger inni kabinettene sine, og det har jeg VELDIG store problemer med! Noen som har noen tips? Hos meg bare renner det av ledninger !

5398535[/snapback]

det første du må gjøre er å kaste ut alt av ledninger du ikke må ha. selv har jeg tatt vekk bl.a ledningene til frontkontaktene på mitt kabinett. med 2 usb, en firewire og en lydutgang så er det en del ledninger bare der.

 

så kan du putte kabelstrømper på resten av kablene som ikke har det. jo tynnere strømper jo bedre, om du kjøper det kittet som microplex har til 100 kr så får du noen med 3,2mm. de er yperlige til f.eks vifter.

 

ellers så er det best å ta litt av gangen, om du prøver å fikse alt på en gang, så blir det fort litt mye.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Jeg har nok en gang tatt meg en ryddetur inn i kabinettet. Forslag til forbedringer? (noen kabler går det ikke ann å skjule fordi kablene er ikke lange nok) *irriterende*

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM
Da kan du lodde på lenger :) hehe :p

5412306[/snapback]

 

Ja, ikke sant, haha :ermm: Jeg er ikke en god lodder. Har alldri holdt en loddepenn i mitt liv og har heller aldri hatt planer om å lodde...

Lenke til kommentar

Uff, nå minte dere meg på da jeg skulle forlenge strømkabelen til xboxen til en kamerat. (den som går fra psuen til hket altså) Det tok lang tid å kutte, kappe, strippe og lodde på alle de ledningene. Hvis noen her skal gjøre det, så er det et must å sleeve etterpå, hvis ikke blir det stygt. Det gadd ikke jeg å gjøre da, men det funka :thumbup: . Han skulle absolutt ha xboxen inn i stackeren sin sammen med pcen. :p

 

EDIT: Jeg skal poste bilde av innmaten så kjapt jeg får nye deler :dribble:

Endret av sablabra
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM
en ting du kan gjøre er å fjerne alle unødvendige kabler, som de grå usb/firewire kablene som går til frontuttaka på kassa di osv. (med mindre du MÅ ha de der da) og putte kabelstrømper på de kablene som ikke er strømpa, som den bakre vifta.

5415356[/snapback]

 

De ledningene du ser der tilhører utrolig nok ikke vifta men et LCD-display som er plassert i fronten. Ledningene til den bakre vifte er sleeva, men skjult veldig godt.

Lenke til kommentar

Hei og HÅ!

 

Jeg har rydda en del i kabinettet, og satt inn katoder og lagt speil i bunnen. Enjoy:

 

sidedr.jpg

 

Rotetmitt.jpg

Her ser dere hele innsiden.

 

Vindumrkt.jpg

Her ser dere speileffekten med katodene avslått. Fant ikke ut hvordan man slo av blitzen på kameraet mitt, men fikser det senere.

 

hdd_i_speil.jpg

Tøft å se undersiden av harddisken!

 

Her ligger en selvskrevet liten innføring i speilkutting for de som er interessert.

 

That's all, folks!

 

 

Mvh. Marius E

Endret av Marius E
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...