Gå til innhold

Warhammer 40 - Butikker i norge?


Anbefalte innlegg

Hepp!

 

Kall meg rar om du vil, men etter å ha spilt meg imellom Dawn of War så har jeg falt helt pladask for Space Marines sine Dreadnoughts og syns et par av dem ville "style" opp dvd hylla mi littegrann! :D

 

Så, over til topic, noen som vet om noen Games Workshop butikker i Norge (jeg mener å ha sett en i Oslo en gang i tiden), tenker da gjerne på online bestilling slik at jeg slipper å evt. måtte bestille fra USA ol.

 

Noen som har noen tips på malinga av Warhammer figurene i tillegg? aldri vært borti dette før så noen hint og tips ville vært flott (nei, har ikke tenkt til å begynne å spille Warhammer).

 

/daC!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mener jeg så en games workshop butikk i Torggata eller Møllergata sånn i forbifarten da jeg var i oslo i vinterferien.

 

Driver ikke med warhammer selv, men har malt tre orker :w00t:

 

Det er en fordel å bruke en grunnfarge (svart) så male alle store ting før du tar detaljer til slutt. Har funnet ut at våpen blir fine og slitte hvis du maler dem med svart, så med mitrhil silver over det igjen, så går du løs på det med en våt papirbit så det svarte skinner igjennom på noen steder.

 

Er som sagt ingen ekspert, men jeg ble ganske fornøyd med orkene mine :love:

 

 

(Bør vel kaskje legge til at jeg maler modellfly og sånn til vanlig)

Lenke til kommentar

Visst det er prisen du vil sjekke opp så kan det også være lurt å kjekke den britiske sida, sidan det er der dei produserer figurane.

 

Når det gjelder maling så er det utstyret som er viktig. Du må nesten kjøpe deg nokre skikkelige penslar, helst så tynne som du får tak i størrelse 000 eller tynnare. Tynne penslar kjem godt med når du skal male detaljer. Fargen "Armor wash" er fin å bruke til skygge-effekter på utstyr. Det er eigen malingsguider å få kjøpt, men det er også mykje å finne på nett.

Ellers så er det lurt å grunne miniatyren etter kva slags farger du ønsker, mørk grunning gir eit mørkere resultat. Kvit grunning gjer fargane lysare. Det kan også være greit å nemne at blyfigurane har fleire detaljar ein dei i plast. Og så er det berre og ta seg god tid, og lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...