Gå til innhold

Diskuter star wars pakken


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva inngår i dette ekstramaterialet? Tror at om jeg skal kjøpe pakken så blir det pga den. Liker å se slike ting jeg :p Har kost meg med ekstramateriale til LOTR i lange tider :)

 

Er ikke det største Star Wars fanen, men liker da filmene!

En lang dokumentar om hvordan han laget filmene, også en del personlige ting om George. Har bare sett den lange dokumentaren ennå.

Lenke til kommentar
Jeg motok star wars pakken i dag, har bare sett ekstra matriale ennå, men dette virker lovende. Jeg kan røpe at den lange dokumentaren er fantastisk.

Er det noen andre som har kjøpt samme pakken ennå?

Ontopic: Jeg gleder meg allerede. Surround på de gammle Star Wars filmene kommer til å bli en sinnsyk opplevelse! :w00t:

 

Offtopic: Jeg ringer deg i dag. :p

Lenke til kommentar

Jøss, for en anmeldelse! :ohmy: Den synes jeg var drøy. Han burde i det minste hatt baller nok til å slakte den med terningkastet også. Men gjør han det? NEI. Hvorfor? For da hadde det nok blitt litt oppstyr, folk husker som regel kun terningkastet. Feigt gjort. Han gav heller ikke noen tydelige grunner til hva som var galt, synes det var tydelig helt fra førsten at han ikke likte disse filmene. Et dårlig utgangspunkt, men han om det. Vi vet alle hvordan filmene egentlig er, så det beste er vel å overse slike åpenbare tulle-anmeldelser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...