Jump to content

apoxdigital

Medlemmer
 • Content Count

  901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About apoxdigital

 • Birthday 01/01/2003

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei OldSchoolGamer og alle andre. Vi er hovedsakelig enig i punktet at eSport trenger støtte her i lands. Det er dog opptil hvert individ og f.eks. oss i eSports Norway å fremme dette på riktig måte tiden fremover slikt at det blir mer forståelse for det positive det bidrar i 2013 og fremover. Selv om noe er stort internasjonalt må det brytes gjennom det norske publikum før det blir akseptert Vi skreddersyr noe nå - så ser vi i 2013/14 hvordan våres events utfaller seg Mvh.
 2. Vi i eSports Norway jobber med dette - http://www.spill.no/default.aspx?section=artikkel&id=3692 Fikk jo en drømmelansering på Spillexpo med rundt 10.000 besøkende og ca 50.000 som så NM + SC2 International på streams og skal fortsette å bygge på denne suksessen. Det som trengs er ikke kun organisasjoner som oss som ønsker å få norsk eSport på internasjonalt nivå, men det trengs støtte fra communityet også. Det er minst like viktig at hvert individ fremmer eSport som digital publikumssport og som fremtidsrettet underholdning så det blir mer forståelse her i landet. På Spillexpo under våres turneringer gikk vi rundt og snakket individuelt med eldre og andre som ikke var informert om hva eSport var og det var stort engasjement rundt det - og de synes heldigvis det var spennende. Norge i seg selv er et foregangsland for spill og eSport kan ha stor fremtid her i landet om det blir gjort riktig og vi satser fullt på dette. Kan også sies at det har vokst seg utrolig stort i 2011-2012 her i Norge - spesielt League of Legends og dette er en trend vi håper fortsetter med Heart of The Swarm og DOTA2. Mvh - Renato fra eSports Norway
 3. Gratulerer til Snute fra oss i eSports Norway også. Kjempebra å se norsk spiller på topp
 4. Hei Mauro, er bare å applye Og siden du kjenner en Officer og går han god for deg er sjansene store.
 5. Hei PcT, husker deg også fra ett eller annet sted. Tror nok dette går bra, ser ut som om vi har fylt opp nok til første Kara raid atm, skal gi tilbakemelding hvordan det går neste uke
 6. Takker for positiv feedback Noen spots er allerede tatt, vi er på ca. 9 ekstremt dyktige members nå og mesteparten er faktisk norske nå, oppfordrer flere til å søke. Igjen om du er i ett guild så er konfidensiell applikasjon mulig over mail / PM.
 7. De fleste som har appa har gjort det confidential og er allerede akseptert grunnet tilhørighet i allerede store guilds og i tilfelle jeg declinet. Og hvem er du for å spørre meg om dette, vennligst ikke troll i tråden min, om du ikke er interresert, move along.
 8. Det er det største tøvet jeg har hørt Har en god del folk kommende til guildet og skjønner ikke hvor du har fått fra at "ryktet" mitt er dårlig. Wufu i threaden er lei seg fordi han er en elendig spiller og ebayer som gikk glipp av muligheten til å spille videre med guildet mitt tidligere.
 9. Jeg tok litt for gitt at folk forstår sine speccs og jobber, men dette vil bli ordnet i det private guild forumet i de kommende dagene Bare skrev "resto" og går utifra at folk vet hva som er forventet da f.eks
 10. Heisann, Photek her (author av PhotekUI), sammen med andre nordmenn er i ferd med å skape det som kommer til å bli et av de beste guildene i World of Warcraft og kommer til å bestå av nordiske spillere. Har sett en del som har lett etter et guild som dette og nå har dere sjansjen til å bli med fra starten av på noe som kommer til å bli enormt i WoW. http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...266237050&sid=1 http://einherjar.creamgaming.com Håper dette ikke er feilpostet, eneste WoW kategorien jeg fant på forumet. Mvh, photek
 11. http://wow.allakhazam.com/profile.html?576258 Nuff said.
 12. 1. 20 år gammel. 2. Horde 3. Nei, igrunn ikke. 4. Har spilt Undead gjennom de fleste Blizzard spillene hvor Undead er valgbart, og har alltid hat en kjærlighet for the Forsaken.
 13. Nå er jeg dritlei. Raidet er på vei til Ragnaros nå og jeg får bare disconnected from server etter tretrieving character list. Jeg er dritforbanna, helvetes jævla drittloginservere, Daggerspine har ikke funka på to uker..
×
×
 • Create New...