Gå til innhold

Club siemens har testet Siemens S65!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Good Test ;)

 

Men det er noe j lurer på....hva mente de med RS-MMC to MMC adapter??

 

Kunne man bruke MMC eller bare for å lese kortet elr hva?? :hmm:

Det var med en adapter så du kunne bruke RS-MMC kortet i en mobil som du vanligvis bruker et vanlig MMC kort i. Du setter sikkert kortet i adapteren så det blir like stort som et vanlig MMC kort.

Lenke til kommentar

synd testen er noe partisk: www.club-siemens.com, de er flinke til å teste, det er ikke det, men de negative sidene kommer ofte litt lite fram. f.eks skryter de uhemmet av den flotte høyttaleren (som også CX65/M65) har, har selv en CX65 og må si at jeg synes høyttaleren er midt på treet, gjengivelsen av midisangene er temmelig dålrig sammenlignet med f.eks SE som jeg hadde tidligere. SÅ flink til å gjengi bass er den heller ikke. men ellers en bra test, hadde jeg ville bruke 3000 på en mobil adde jeg nok gått for S65 :yes:

Lenke til kommentar
har selv en CX65 og må si at jeg synes høyttaleren er midt på treet

Her var det ikke CX65, men S65 som var testet da.

 

S65 har mye bedre lyd enn CX65, jeg vil tro den har en bedre, påkostet høyttaler (slik det også var på S55 vs SL55, der SL55 hadde bedre høyttaler).

Endret av molna
Lenke til kommentar

sitat fra testen på club-siemens: "It also plays bass tones quite well and the volume is much higher than on previous phones (not including the M65/CX65)."

 

noe som tyder på at høyttaleren ikke er så veldig mye bedre enn på CX/M65... synes ihvertfall midi-gjengivelsen på alle siemens-mobiler jeg har prøvd er noe dårligere enn SE og i noen tilfeller også noka...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...