Jump to content

Stringer Bell

Medlemmer
 • Content Count

  1425
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)
 1. Lite lønnsomt å bestille fra apple.com ? Toll osv.
 2. Bachelor i økad for så og ta master -> Siviløkonom er bankers. Sikret god jobb og lønn i fremtiden, samt en meget bred utdannelse som kvalifiserer til en rekke stillinger.
 3. Siviløkonom, med spesialisering i finans er det mest optimale for dette yrket. Tilbys ved bl.a BI og NHH, med NHH som den mest annerkjente skolen.
 4. Noen som har erfaringer med overgang fra Bi til TØH? Altså fra førsteåret ved BI til andre året ved TØH. Blir alle fag godkjent osv. ?
 5. 2 oppgaver iflg. foreleser. Er erfaringene slik at man bør starte arbeidet tidlig med dette faget? Altså, starte å notere flittig til oppgavene. Det er jo et stort pensum, så vil anta man ikke får inn dette faget en uke før eksamen.
 6. Statistikk, org og ledelse, Finans og økonomistyring 2, mattematikk for økonomer.. Hvilke fag bør prioriteres?
 7. Ute i Trondheim og nå. Ble A! Herlig og motiverende følelse
 8. Prøv å skaffe billetter til The late show med David Letterman. Disse er gratis og byr på en opplevelse. Var utrolig artig å være publikumer under et amerikansk talkshow!
 9. Tror du bør ha 3-4 rette for å bestå en del. Man skal også premieres for riktig fremgangsmåte, så tror nok du er innenfor da. Men, det er vanskelig å si når jeg ikke vet hvordan du har besvart.
 10. Sensorveiledning ute: http://web.bi.no/info/eksoppgv.nsf/vWebKurskodeSearch/9DA00DF3A9BFC77CC125797C0041AD33/$File/bøk34111_161211sen.pdf
 11. Hvordan gikk det på MRK¨en i forhold til nedlagt innsats osv. ?
 12. Hei! Har vært så uheldig at jeg har mistet en samsung galaxy s1. Nå viser det seg at jeg har vært pålogget facebook med mobilen i det siste. Facebook opplysningene er tydeligvis lagret på telefonen. I tilegg frykter jeg at tyven kan bruke android market hvor jeg har lagt inn kredittkort informasjon.. Er det noen mulighet for meg å få sporet telefonen eller i det minste få blokket android market?
 13. Får man melding om utsettelsen isåfall?
×
×
 • Create New...