Jump to content

scoot

Medlemmer
 • Content Count

  3190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About scoot

 • Birthday 06/03/1990
 1. Jeg har et par småting som irriterer meg på Galaxyn, ellers er jeg veldig fornøyd. - Anropslogg, denne loggfører jo all aktivitet, til og med SMS. Hvorfor klarer den ikke holde seg på kun anrop, må jo faen sette den innstillinga hele tiden. - Samme gjelder Epost. Hvorfor klarer den ikke huske at jeg vil ha den på kombinert innboks!?
 2. Vel, så kom boot failure på iPhonen, og jeg har prøvd og kjøre den til recovery mode og gjennopprettet den to ganger - uten hell. Starter fortsatt på boot, står der en stund før den går over til sånn "laste-sak" ( altså sirkelen som indikerer at den jobber ). Skjermen ble bytta for noen dager siden, hva har skjedd montro? Og har noen gode tips?
 3. Nei, men det kan jeg jo gjøre! takk for tips
 4. Har prøvd og gjenoprette saken, samt sett over alle innstillingene. Det kom helt plutselig, så stusser litt på hva i all verden som har skjedd
 5. Vet ikke helt hva som har skjedd på laptopen til dama, men når ho skriver 7 eller u kommer det alltid "7u", dette gjelder naturligvis resten av spekteret. 8 eller i gir "8i" uansett. Hu syns det er smått slitsomt og skrive for tiden, siden hun alltid må gå tilbake for å fjerne tall. Noen som har anelse på dette ?
 6. Sliter med samme problemet, og sliter med å finne en måte å innstallere "wine gecko" på.
 7. Fy pokker. Ubuntu 7.04, Javas og AMD 64 er noe dritt
 8. Sitter her i SUSE og prøver å legge til arkiver for Java i "YAST" greia, men får samma feilen samma hva jeg prøver. "Det oppstod en feil under initialisering av arkiv. 'SuSE-Linux-FTP_10.0_1': /var/cache/zypp/raw/SuSE-Linux-FTP_10.0_1: Mangler obligatorisk fil: ./suse/setup/descr/packages" Har prøv en del "mirrors" nå og er relativt sikker på at jerg gjør rett.
 9. Ok mine felles linux intereserte venner. Hvordan får jeg brukt apt-get kommandoen i Kubuntu, jeg får ikke logga inn som root, any good ideas? : p
 10. Ganske skøy det der. JEg kjørte Vista pga jeg fikk det med maskinen. Hang seg daglig og var tvers igjennom ubrukelig. HAr allerede et par i klassen som sitter på ubuntu eller fedora
 11. Sitter her i ubuntu, og ser at folk skal kunne velge trådløse nettverk automatisk. Det funker dårlig her, noen som vet hvor jeg finner dirvere til dell trådløse kort?
 12. Broadcom Corporation Dell Wireless 1390 WLAN Mini-PCI Card (rev 01)
 13. Hm, hvordan finner jeg specsa på kortet i linux da, jeg er litt fersk med terminal kommandoene. ( har ikke brutk linux på et par år nå, MYE har forandret seg gitt ).
×
×
 • Create New...