Jump to content

molna

Medlemmer
 • Content Count

  5038
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

305 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 100% sikker på at du har haugevis med kinesiske produkter hjemme. Og hvorfor man skal være så imot Kina forstår jeg ikke, du åpnet jo denne saken så litt interessant må det nå være. Trump-tiden er over nå. Heller Xiomi enn Apple i alle fall.
 2. Veldig skeptisk til dette. 3 minutter? Hvor tett sitter denne pakken da? 100% garantert mot støv, vann og ikke minst salt? Og selve batteriet er jo største problemet med en elbil. Nå skal det altså ikke produseres kun ett batteri per bil, men 1,2 eller enda mer alt etter hvor mange biler de selger...
 3. Er det ikke mulig å deaktivere de rattsensorene? Jeg holder oftest i rattet nede. 10 på to kun i bytraffikk eller tett trafikk.
 4. Disse er vel av like dårlig byggekvalitet uansett hvor de er bygd? Husker ene framhjulet sto over 1cm lenger ut enn det andre på min TMS. "Premium" 🤣
 5. Jone, hvor har du den infoen fra? At pakken koster mer enn ny bil for de fleste? Kun 2 slike nevnt i artikkelen og med stadig synkende batteripriser ser jeg dette som en positiv utvikling. Nå er det vel også slik at batteriene holder lengre enn resten av bilen og de svært få som får problem med batteriet i de fleste tilfeller bare bytter ut en eller flere moduler.
 6. For dem som følger med på skyskrapere så er slim towers den store trenden i NYC for tiden. Dette er bare ett av mange som enten er fullført eller under bygging nå. Alle ligger sør for Central Park.
 7. AQS-båten kostet 70 mill i følge NA. Sikkert ikke gøy å se at den muligens synker. Lurer på hva forsikringsselskapet sier i denne saken... Nå var det jo meldt ekstreme bølger i området flere dager i forveien.
 8. Forstår ikke hvorfor bygg for et såpass smalt tilbud som opera skal ta så stor plass i bybildet. Ser jo samme problemet i Oslo også.
 9. Ser kulere ut? Og man får bedre følelse for underlaget. Ikke alle som er like opptatt av komfort. Endel av oss liker selve KJØRINGEN, ikke bare det å komme seg fra A til B.
 10. Ingen bra utvikling dette med egne ladenettverk. Tesla er værsting i særklasse og trist at Porsche vurderer samme linje.
 11. Overskriften er feil. iX kommer i TRE versjoner. Den råeste er ikke presentert enda.
×
×
 • Create New...