Gå til innhold

Anbefalte innlegg

I mangel på en bedre tittel får dere leve med denne så lenge og forslag mottas med stor takk :)

 

Det hele begynte med at jeg har en fin pc med masse fett inni men jeg synes den bråker litt mye selv med Mist Tsunami vifter på Zalman zm-mfc1 og med noen kroner til overs fra feriepengene grunnet dårlig vær i hovedstaden (jeg vet det var bra siste uka men da jobbet dama), så blir det noen greier da vettu fra Microplex og Digital Impuls her i Oslo. Det går vel ann å kalle dette for en helt ny pc selv om det eneste jeg beholder fra den gamle er HK, CPU, RAM, Skjermkort, dvd spiller, dvd brenner, hd og kabler.

Planen er og ja, det kommer masse bilder om få dager:

Et helt nytt Lian-Li 6077 som skal skjæres til så mye at jeg ikke vet om dere tåler å se det hehe. Komplett vannkjøling fra AC kommer fra Microplex med 360 rad i løpet av noen dager, kabinett og diverse skal hentes hos Digital Impuls i morgen tenker jeg og i løpet av neste uke kommer kronen på verket som også gjør at jeg kan kalle det "fanless" en 550W vannkjølt PSU fra Tyskland (En genial bruker ved navn Stigma har omtalt dette i et annet forum, det var han som satte meg på ideen, tusen takk skal du ha for at du får meg til å bruke så masse penger) :)

Dvs at CPU, GPU, NB, HD og PSU skal vannkjøles, for at jeg skal slippe vifter (håper jeg, jeg har bestillt tre stk. 120 Papst vifter just in case) så skal det stå en 360 radiator i bunnen, det medfører bortskjæring av nesten hele bunnen og mye av 5 1/4 ramma, dette skal videre til pumpe med tank osv. Så får vi se da om alt passer og ser bra ut etterhvert, spennende blir det med vannkjølt PSU, kan ikke huske og ha sett noen med det her, i såfall, kom gjerne med erfaringer.

 

Det ble mye tekst men jeg lover at det kommer masse bilder som beskriver hele prosessen.

Endret av Wunder
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan fort bli veldig bra dette... En ting jeg vil anbefale, ser ut som du vil bruke en del penger på dette, kjøp 3stk av de mest stillegående 120mm papst viftene og kjør de på 5v... Det er så godt som lydløst og vil hjelpe en god del på varmen...

 

Good luck

Lenke til kommentar

Sitter her med en EVO 360 selv. Akkurat ferdig med å montere på den siste viften og skru sammen kabinettet igjen. Det jeg vil anbefale er at du monterer på viftene som vanlig, men setter inn en bryter i en av lederene som gjør at du kan skru dem helt av. Kjekt å bare vippe en bryter dersom det viser seg at det blir litt for varmt. Evt kan du jo se om du får tak i en viftestyring med mulighet for å skru helt av. Den jeg har (Aerogate II) går det ikke med. Lykke til.

Lenke til kommentar
Med Sunbeam Rheobus - Rev.3  har du muligheten til å stille fra 5v til 12v samt

mulighet til å skru hver enkelt kanal helt av.

Det er det også på den viftejusteringen han har ;)

 

Men da kan du bare stille på enten 12v, 5v eller av :(

 

 

du kan ikke kjøre 100% uten vifter, men om du har 1 vifte på radiatoren holder det.

BS!

 

Husker ikke hvor jeg så det men har sett en som laget en helt vifteløs pc med en Zalman CNPS 6000 Acu på en P4 2.8GHz. Nådde ikke noe særligere høyere temp. enn 70c full load.

Endret av ZkedaR
Lenke til kommentar

Takk for all positiv tilbakemelding, jeg gleder meg som en unge på julaften til pakka kommer fra Microplex. Jeg har faktisk vurdert Sunbeam Rheobus slik at tre kanaler kan styre viftene (hvis det blir aktuelt men helst ikke) på radiatoren og en kanal kan styre bakvifta (skal kappe hull til en 120 mm vifte der uansett).

I mellomtiden kommer et bilde av min nåværende pc med vannkjøling som snart blir lagt ut for salg på bruktforum og QXL.

 

http://home.no.net/trirad/Min_pc.htm

Lenke til kommentar

Skal hente kabinett og div. deler hos Digital Impuls idag, pakka fra Micorplex er spora og blir hentet i morgen og til uka kommer forhåpentligvis PSU fra Tyskland. Da blir det stas på kjøkkenbordet, får sende kjerring og unger på Kino, går det ikke en lang film på kino om dagen? hehe.

 

PS! Skal prøve å legge ut noen bilder i kveld

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...