Jump to content

razer

Medlemmer
 • Content Count

  865
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About razer

 • Birthday 09/11/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Surroundreciever ja! Har ikke så mye peiling på dette, har lest litt rundt men er usikker på en del ting. Høyttalere har jeg ikke kjøpt enda, men har planer om å kjøpe et rimelig, middels stort sett etter hvert. Prisklasse = rimelig. Men, er det ikke slik at man kan koble til maks 1 kilde til hver kanal, så om recieveren har følgende kanaler: DVD HDMI + Komponent + SVHS VIDEO1 HDMI + Komponent + SVHS VIDEO2 HDMI + Komponent + SVHS (osv) Så har vi totalt 9 tilkoblinger, men kan maks bruke 3, siden det er 3 og 3 på samme kanal? Muligens veldig rotete forklart, men håper noen tar tegninga :-P
 2. Da er tiden kommet for å handle ny reciever, og nå vil jeg gjerne ha noe som har "alt-i-ett", som tar alle spillmaskiner osv. jeg vil koble til. Jeg har følgende deler: TV (Optisk lyd ut) Xbox (S-video + Optisk lyd ut) PS3 (HDMI + optisk lydut) PC (HDMI + optisk lyd ut) Wii (Komponent + phono ut) N64 (composite + phono ut) Jeg vil gjerne ha en reciever som takler alt dette samtidig, uten å koste skjorta. Noen som har noen tips?
 3. Da vil jeg foreslå at du tar med ditt tastatur til kameraten din, og tester det på maskinen hans for å se om det fungerer der. Visst det fungerer der er det noe galt me oppsettet av maskinen eller software'n din.
 4. Guiden burde oppdateres med dette, skjønte fint lite når alle guider jeg har lest på dette sier at det bare er å putte i disken og oppdatere! Prøvde først å bare legge inn oppdateringsfilen på minnepinnen, men det var visst ikke nok Takk Zelkin :-D Reddet iallfall dagen min ;-)
 5. Fikk omtrent samme problem med min 93 Galant for noen år siden, men da var problemet at sentrallåsmotoren på førerside rustet ihjel. Har du hatt noen problemer med at låsen "hikker" litt? (låser seg opp og igjen et par ganger når du låser den) Evt. sjekk om det er dårlig kontakt i selve tilkoblingen til sentrallåsmotoren.
 6. Bruk f.eks GetDataBack for FAT/NTFS for å hente ut data (legg over på en annen disk, tar fort 4-5 timer om det er en del innhold). Når alt er kopiert og verifisert (sjekk at alt innholdet er kopiert over), formater disken og lag en ny partisjon og kopier over alt innholdet igjen. Fins muligens måter å bygge opp partisjonstabellen på nytt, men det vet jeg ikke om :-P Har iallfall brukt denne metoden med hell før!
 7. Balanserreima på galanten min vikla seg inni registerreima og tok med seg alle 8 innsugsventiler + at eksosventilene må slipes opp igjen (eller noe slikt). Rundt 15000 måtte jeg regne med visstnok. Ble ny bil da!
 8. Hvilken bil? En stk. 1993 Mitsubishi Galant 2.0 GLSi og en stk. 1993 Citroen ZX 2.0 16v Specs til bilen Galanten: 137Hk, altfor tung og ikke noe spesielt egentlig, komfortabel på langtur! Har også V6-styling, Koni-dempere, senkesett og felger til denne, spørs om det blir et lite prosjekt av den ;-) Citroen: 155HK, 1090kg, stive dempere og knallgode seter! Artig bil! Skal settes i original stand. K&N luftfilter kit er bestilt! Bilde er flott! Hvor gammel er du 20 hvor har du fått pengene til bilen Betalt cash. Kostet en månedslønn hver
 9. Second that! Det er selve brukerprofilen i windows som er skadet, og når det blir laget en midlertidig bruker vil denne ikke ha samme "mine dokumenter" mappe.. Den gamle mappa ligger under C:\Documents And Settings\dittbrukernavn\Mine Dokumenter Sjekk der iallfall
 10. Dymo med merkestrømpe! Liten plasthylse du skyver dymolappen inn i, og stripser til kabelen, enkelt og greit ;-) END ^_^
 11. Litt ekkelt å finne fram på Toshiba sine sider. Hva er modelnr. og slikt på PC-en din?
 12. Du må sannsynligvis ha drivere til SATA-kontrolleren. Visst du bruker en gammel xpcd kan du prøve å skaffe deg en ny en med minimum sp2 og prøve med denne. Visst ikke må du slipstreame en xpcd eller bruke en usbminnepinne med drivere, om det støttes. Stor sannsynlighet for at du må slipstreame cden. Finnes mye info om dette på forumet og muligens hardware.no har en artikkel om det. Søk på f.eks nlite på forumet så finner du nok svar
 13. Det går sikkert. Problemet er bare at du må ha dobbel så stor varmavledning (Les: kjøleribbe) på den varme siden, for at det skal greie og kjøle på den andre. DarkZhade: Ikke noe galt med 0,33L bokser vel? Funker vett de, kjøpe noen brett med de i sverige..... Bør vel heller invistere i en litt kraftigere TEC som klarer å ta unna varmen fra CPU'en da, 50Watt vil rett å slett være for lite Ebay har mye snacks, 200W++ TEC så begynner man å snakke :wink:
 14. Gå i startmenyen, velg kjør og skriv cmd og trykk enter (eller windowstast + R, skriv cmd og enter) skriv CONVERT e: /FS:NTFS der e: er den stasjonen du vil konvertere!
 15. Gå inn på denne og velg Notebooks --> Satellite --> Satellite A Series --> Satellite A100 PSAAR --> Hva du vil ha. Fikk en tilsvarende pc selv og slet litt med å finne drivere til den selv, men fant de via denne siden og tror det der skal være riktige drivere for din PC.
×
×
 • Create New...