Jump to content

Gunnar_

Medlemmer
 • Content Count

  668
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. cannot continue without model *95, quitting
 2. Poenget med PCIe er ikke båndbreden til kortet, men båndbredden fra kortet og at det er full duplex. Og da kommer du over det MistaPi snakker om.
 3. Om det er plasten som er i veien så er det jo bare å (vet at mange med 9800Pro har måtte kutt et lite hull i plasten for å få på Ati 1) http://www.ap0calypse.com/showthread.php?t=1265
 4. Jeg har illustrert akkurat dette som du kan se under. audiogalaxy
 5. Huh? Alfastråling er jo heliumkjerrner og med mindre du har en god dose uran i skjermen din så.... Det du mener er selvfølgelig betastråling som er elektroner. Med sin overlegne kontrast og oppløsning skal vel en CRT kunne vinne på det punktet. Problemet er vel at de fleste har kun 1000-1500,- CRT skjermer å sammenligne med.
 6. Å kalle det teit syntes jeg er å dra det litt langt, og du bør kansje lese retningslinjene en gang til. La meg omformulere den setningen : "Alle moddene som finnes til HL1 som kommer til source motoren kommer trolig til å hete "navn":Source når de blir oppdatert til å bruke den nye motoren." Var den også like teit?
 7. Source er den nye motoren til Valve (brukt i HL2) og CS:S (CS source) er vanlige CS kjørt på den nye motoren. Alle moddene som kommer til source motoren kommer trolig til å hete "navn":Source som "Deathmatch classic:Source".
 8. Celeron D 2.4 GHz 571,- http://www.xbitlabs.com/images/cpu/celeron-d/lame.png http://www.xbitlabs.com/images/cpu/celeron-d/mainconcept.png http://www.xbitlabs.com/images/cpu/celeron-d/xmpeg.png http://www.xbitlabs.com/images/cpu/celeron-d/cinema4d-1.png http://www.xbitlabs.com/images/cpu/celeron-d/cinema4d-2.png http://www.xbitlabs.com/images/cpu/celeron-d/cinema4d-3.png Når en CPU til 1/3 av prisen matcher ytelsen til en tilsvarende klokket prosessor så vil jeg kalle det 2-3x ytelse pr krone ja. Et annet poeng er at du også kan klokke den til 3.6 GHz med vanlig billig PC3200 minne, så du tjener enda mer på å bruke en Celeron i slike situasjoner.
 9. Vær så snill å hold deg til fakta. I mange tilfeller vil en Celeron yte 200-300% så bra som en P4 pr krone. F.eks en Celeron D @ 200 MHz fsb i et SSE3 optimalisert videoencodingprogram. Den spiller også av mp3 og avi like bra som en P4 og drar kabal uten å lagge.
 10. riiiiiiiiiight, snakker da om northwood celeronen min som gjorde superpi på 1:47 2,6@3,1ghz celeron d er jo mye bedre Dersom du kjøper en PC bare for å regne på Pi så er nok ikke Celeron noe for deg, men jeg tror ikke det er så mange andre som gjør det. Dersom du lager en liste over f.eks de 10 vanligeste tingene en PC bruker gjør så er det nok bare spill hvor Celeron ikke vil holde.
 11. 1000,- kvadratmeteren, 4mm syntes jeg å huske.
 12. Det høres utrolig usansynlig ut. Det er akkurat det det er.
 13. Virus og virus... jeg har opplevd malware som automatisk avslutter regedit.exe og taskmgr.exe med en gang, men løsningen er lett: I w2k laster du ned system tools og bruker tlist og kill, i XP bruker du tasklist og tskill. Etter at malware programfilen er avsluttet går du inn i registeret (eller bruker msconfig) og hindrer oppstart av det.
 14. Hva er det med hw.no og "undertegnede" og "vi" Når det gjelder mediaspiller har jeg enda ikke kommet over en spiller som er 1/10 så bra som mediaplayer classic. (MPC)
 15. 70 øre pr sms høres litt stivt ut, men sikkert ingenting i forhold til det en stor bank allerede bruker på telefon kontrollen.
×
×
 • Create New...