Gå til innhold

Deres kabinetter her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lookin' good!

 

Minner meg forsåvidt på at jeg har 1/3 av en pc stående hjemme og rope etter resten av delen. Får vel se om jeg bestiller litt godis i løpet av uka til den og.

 

Noen som kunne være interessert i å være med på et gruppekjøp i fra EKWB? Tenkte å gå all inn når jeg kjøper nipler denne gangen og sørge for at jeg har et greit utvalg og sitter igjen med nipler til overs, og ikke mangler 14 stykk når jeg begynner å legge opp rør i prodigyen.

 

Og blir jeg fornøyd med resultatet i prodigyen skal man ikke se bort i fra at den får jobb som primærpc mens R4'en blir satt ut i verkstaden for å bytte ut alle slanger mot rør i den og. Og da hadde det hvertfall vært greit å sluppet unna å bestille nipler igjen.

Endret av Hansien
Lenke til kommentar

Det er i utgangspunktet mye billigere å hande deler i direkte i fra produsenten. I tillegg vil det fort spares inn noen kroner i frakt i og med denne blir delt på de som er med i et slikt gruppekjøp.

 

For å gi deg/dere et litt overdrevet eksempel.

 

http://digitalimpuls.no/PC-komponenter/Vannkj%C3%B8ling/Nipler/1/4-BSP/EK-CSQ-Fitting-10-13mm-G1-4---Black-G1-4-Black-122394-p0000066168.aspx

 

Bestiller man 100 stykk av denne fra DI må man ut med 5900,-

Bestiller man 100 stykk av samme fra EKWB må man ut med 4890,- med dagens kurs, frakt og moms.

Endret av Hansien
Lenke til kommentar

Om vi bestiller 100 EK-CSQ kompresjonsnippler så sparer vi ~700 kroner i forhold til Techbay. Om vi klarer å lure oss unna tollen så sparer vi ~1600 kroner.

 

Sparer MYE på barb fittings, men det er ikke jeg interessert i.

Dersom man først skal bestille, er det lurt å ta med 45 og 90 gradere + ta kontakt med EK, for rabatt, siden man kjøper så mange!

Edit: Eller dersom noen her har et privat firma :D

Endret av MariusJS
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...