Gå til innhold

Deres kabinetter her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er veldig kjekt då :D

Du elskar jo å undereksponere bilda dine, 90% av bilda du legg ut er bekmørke:p

 

At det er mørkt utover det jeg fokuserer på er i hovedsak poenget... :p Bildene er bare tatt rett fra pulten jeg sitter ved, og lyskilden har vært monitoren min. Koser meg med D40en etter at jeg fikk tak i erstatnings-batterier.

 

Om du konkret har vanskeligheter med å se hva som er på skjermen er det nok tid for kalibrering av bildet på din ende. :B Jeg kalibrerte monitoren etter flatpanelhd.com sitt forslag til skjermen.

Lenke til kommentar

Skal skjermkortet under vann også? :p

Skal enten et 7970 eller et av 8xxx serien under vann :p Men skal kjøpe pumpetopp og mod kit først :)

Har vel ikke noe å si når du uansett bruker Corsair 800D?

Men for all del, en god PSU er jo godt å ha. ;)

+1 For kule og dyre minnebrikker. Lurer på hvordan det ser ut med alt påskrudd. :)

Takk :)

Tenkte å gå fullt ut på strømforsyning :p1200W :ph34r:

Endret av Kabom
Lenke til kommentar

En trippel radiator holder tvilsomt for så mye effekt ja. Måtte selv over på noen eksterne monsterradiatorer for å kunne hanskes med temperaturene dette fører med seg.

Fordelen er dog at du kan forvente lavere støy med en kraftig og god strømforsyning som er overspesifisert. Samt at du har massevis av oppgraderingspotensiale.

 

Når jeg kjøpte meg en 1200W strømforsyning for noen år tilbake så trodde jeg ikke at jeg kom til å trenge alt, men i dag så sitter jeg med en strømforsyning som er overbelastet, hvor jeg er nødt å skifte kondensatorene på. :p

 

Men for all del, jeg er ikke uenig i Drenkenvalley. Gå heller for en skikkelig kvalitets-strømforsyning som har noe lavere oppgitt effekt. De er som regel overspesifisert fra før av, og kan ofte presses godt over den satte grensen.

De har gjerne sensitiv og gode kortslutningssikring. Har selv opplevd lekkasjer og uten hovedkort/PSU komboen min, så hadde garantert maskinen tatt skade av kortslutningene som oppstod.

 

Man bør være obs på hva man kjøper og noen produsenter lager produkter som ikke er laget for sin oppgitte effekt over lengre tid, selv godt kjente produsenter. Andre "jukser" for å få en bedre effektivitetsrating. F. eks at de dropper forskjellige komponenter som filtrering og skikkelig beskyttelse.

Et lite knipe gode strømforsyninger:

Seasonic Platinum 860W (Utrolig god effektivitet, lav ripple og mulighet for at viften ikke starter før 350W effektrekk, og takler i praksis over 1000W)

Corsair AX860i (er også laget av Seasonic, og er toppklassen til Corsair)

Seasonic Platinum 1000W

Ellers får du også god pris/ytelse av f. eks XFX sine toppmodeller eller den noe mindre effektive Seasonic X serien (men fortsatt god kvalitet) som f. eks: http://www.prisjakt....t.php?p=1033634 Denne serien har også en 1250W strømfrosyning som er verdt å merke seg.

Corsair AX1200i til 2500kr er vel heller ikke akkurat feil å kjøpe heller. :p

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...