Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

For all del. Man skal jo absolutt ikke skape diskusjon på et forum.

Om han hadde klart å innrømme at han tok feil med en gang hadde det jo ikke vært noen sak :)

Driver du på med dette ennå? Jeg skjønner egoet ditt absolutt må ha rett hele tiden, men det er ditt problem, ikke mitt.

 

Ny film.

 

Dahmer vs Gacy

 

Jeffrey Dahmer og John Wayne Gacy var begge brutale seriemordere der borte over dammen, men bortsett fra det visste jeg ikke en dritt om denne filmen. Med to seriemordere i hovedrollen kunne det fort slå ut veldig mange veier, spesielt siden jeg ikke ante hvilken kategori det var. Skrekk? Det kunne tyde på det siden det er seriemordere. Drama? Neppe, men hvem vet? Komedie? Med seriemordere? Men ja, det er faktisk en komedie. Ikke bare det, men den er dritbra. Vel, for noen, i alle fall. Den er ikke for alle. :p

 

Kina har klart å klone et menneske, og Japan er bare uker fra å klone en supersoldat. Hva gjør man så? Enkelt. Man tar DNA fra de verste seriemorderne i USAs historie, kloner dem og sender dem så til fienden. Det var i alle fall planen. Bare synd Dahmer og Gacy stikker av og begynner å drepe for fote. Men moro er det. :) Humoren her er ganske sprø, og inkluderer ting som nekrofil homsesex, kannibalisme og litt tortur. Men det er heldigvis ingenting særlig seriøst med denne filmen, så morsomt er det.

 

"I'll fuck you so hard a Donkey Kong game will come out of your ass, and you'll get a high score!"

 

Vurdering: 8/10

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lake Placid: The Final Chapter

 

De kaller det "final chapter", men vet ikke helt hvor mye jeg stoler på det. En person som døde i den forrige er tilbake som om ingenting er skjedd, så det må være en prequel. Samtidig har de bygget et stort elektrisk gjerde rundt hele innsjøen, så de vet det er krokodiller der. Men en person nevner en gammel dame som begynte å fore ville krokodiller, og det skjedde i den første filmen. Problemet er jo at ingen tror henne, men hvordan kan man glemme at en hel drøss folk ble drept av krokodiller? To ganger? Så strengt tatt aner jeg ikke når denne foregår, men samme det. Det er ikke akkurat det eneste logiske feilen her. En fyr blir drept, men de to folkene som løp unna for ett sekund siden og akkurat har rukket å dukke ut av skjermbildet merker ingenting. Ikke at krokodillen bryr seg om dem heller. Det er en rekke sånne små feil strødd gjennom hele filmen, men pytt. Moro er det likevel, spesielt om man er fan av serien og har sett de andre.

Vurdering: 7/10

Lenke til kommentar

Savages (2012)

 

 

Terningkast 6 og 3. Ja, jeg er forvirret.

 

 

Starter med terningkast 6:

-Toppskuespillere utenom ei, hun har helt grei. Hun minner meg litt om Orlando Bloom i Kingdom of heaven.

-Gode militærtaktikker, f.eks, semi-auto og ikke helautomat, og taktisk plassering før bakhold.

-Underholdende og spennende hele filmen.

-Ingen "nedtur" som i kjærlighetsfilmer der ved 2/3 av filmen begynner turtelduene å slå opp av div. årsaker, for så at de blir sammen til slutt.

Filmen var bare rett frem! Som i den første Taken-filmen.

-Riktig dose av brutalitet. Nok til å gi seeren et bilde av situasjonen, men ikke for mye at man begynner å gjespe.

 

 

 

Terningkast 3:

 

Slutten-slutten... WTF? WTF? WTF?!

Så mye Hollywood-klisjeer i en slutt har jeg ikke sett på lenge. Helikopter som dukker opp på trynet til folk uten at noen hører det. Og mye mer.

Hadde de bare droppet slutten-slutten!

 

Lenke til kommentar

Det var en "lur" regissør som mente folk ville bli lei hvis samme hovedpersonene var i 3 filmer etter hverandre, så han lagde et helt separat plot.

Folk nedgraderer den mest fordi Michael Myers ikke er med. En Halloween-film uten herlig gale Dr Loomis er heller ingenting. Men som film for seg selv syns jeg den klarte seg greit. Merkelig story med androider og pagan-magi om hverandre. Så hele Halloween-serien rundt denne tida i fjor.

De kan egentlig deles inn i underserier. 1+2 er om laurie strode. 4-5-6 er om Jamie, den lille niesa til Michael som han er ute etter siden hun er den siste igjen av familien hans. Resten er diverse remakes.

Jeg har stor kjennskap til serien fra før av. Har alltid vært stor fan av originalen, og hele konseptet rundt Michael Myers har fascinert meg. Finner stor underholdning i 4-6 også, selv om de er noe svakere filmer enn 1 og 2.

For meg er ikke Halloween 3 dårlig fordi den ikke har Myers i seg, men fordi jeg synes den rett og slett var en dårlig film, og jeg tror ikke den hadde vært noe bedre uten Halloween-navnet. Da hadde den nok vært enda mindre interessant.

 

Driver du på med dette ennå? Jeg skjønner egoet ditt absolutt må ha rett hele tiden, men det er ditt problem, ikke mitt.

Personangrep når man vet at man har driti seg ut er alltid en sikker vinner.

Vet ikke hvem som har størst ego. Han som svarte en person som sprer uriktig informasjon, eller personen som nekter å innrømme at han tok feil.

 

 

Killer Joe

En nokså forstyrrende film, ikke det jeg ventet i det hele tatt. Morsomt castingvalg av protagonist og antagonist, som fungerer overraskende bra. Spesielt McConaughey som Killer Joe.

Historien er noe svak, og ikke så veldig engasjerende, og dialogen er ikke alltid på topp.

En smått original thriller, med en del morsomme vrier, men jeg tror den likevel fort vil gå i glemmeboka

 

6/10

Endret av blob saget
Lenke til kommentar

Saw III (2006)

Ikke helt på nivå med de to første, men fortsatt kul. God underholdning.

 

Saw IV (2007)

Bra film, overgikk lett 3-eren. Likte regisseringen godt. En ting der som jeg la merke til, som jeg synes var veldig kult var overgangen mellom flere av scenene. For øvrig så synes jeg det begynner å bli mer drama-filmer enn thrillere, men det drar ikke ned på opplevelsen.

 

Alt i alt så var begge kule, og passer fint inn i serien, som så langt er veldig kul og spennende.

Lenke til kommentar

Deep Impact 1998

 

En kometfilm til fra samme årstall som Armageddon. Men syns den var dårligere, selv om mange mener motsatt.

Ser den er laget av kvinnelig ressisjør, og da forstår jeg bedre at den var som den var. Alt for mye mellodramatisk følegreier

Bedrøvelige fjeser, kladding og dveling og sørgemusikk.

Likte Armageddon mye bedre.

 

4/10

Lenke til kommentar

Oh the conspiracy!

 

http://www.youtube.com/watch?v=lWrzhoWQNBY

_________________________________

Judge Dredd (1995)

 

Så denne klassikeren i går, Dredd er den mest kjente av disse judgene som renner rundt i gatene som judge, jury og executioner. En fin guilty pleasure med flere quotes som er fantastisk morsomme. Noe neddanka effekter men la gå, plot er jo så som så, underholdene er det vertfall. Konklusjonen er at dette var et fint gjensyn med denne superhelt filmen fra '95.

 

I knew you'd say that... 7/10

Endret av Cortese
Lenke til kommentar

The 33D Invader

Oh, Lord... :p I fremtiden er nesten alle menneskensterile, så da sender man like greit en dame tilbake til 2011, så hun kan ha sex med en fyr her, bli gravid, dra tilbake til fremtiden, få ungen der og redde menneskeheten.To slemminger drar også tilbake for å ha sex med menn her i 2011, så mennene kan bli sterile (?). Da kan de ikke ha sex med hun første som dro tilbake, så hun kan ikke bli gravid, og dermed er menneskeheten utslettet. Logisk. :p

 

Aner ikke hva mer jeg kan si om denne greia her. Den er ikke direkte dårlig, men du skjønner nok at den ikke akkurat kan tas seriøst. Problemet er at den ikke er direkte bra som komedie heller, så det er litt vanskelig å sette en karakter på den. Det er teknisk sett en "sex comedy", men det er overraskende lite sex og nakne folk her. (ikke mer enn en vanlig actionfilm fra 70- og 80-tallet.) Komedie er det, men ikke så mye som man skulle tro. Action? Det er sånt også, men igjen, ikke nok til å kalle det en actionfilm. Aner rett og slett ikke hvilken kategori dette er, men moret meg nok med den til å slenge på en 6er.

Vurdering: 6/10

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Batman DKR 6/6 , wow for en film......jeg savnet faktisk ikke Ledger , filmen klarte fint å stå på egne ben & Hardy/Hathaway var kjempegode i sine roller. Tror faktisk at denne kan bli regnet som en klassiker om 20-30-40 år slik som f.eks Good Bad Ugly , en helvetes bra film summar sumarum !

 

007 Skyfall 4.5/6 , veldig bra men ikke på samme nivå som FRWL eller OHMSS imo. Kanskje mer på nivå med f.eks TSWLM eller FYEO , mao ikke nødvendigvis et mesterverk men def ganske bra likevel.

 

I 2018 så vil Craig ha spilt 007 like lenge som Moore dvs 12 år......men Moores rekord på totalt 7 filmer blir nok ikke slått med det første (Q spilte i 17 og Moneypenny i 14 filmer......men nå snakket jeg om hovedrollen)

 

Yes Man 4.5/6......Carrey spiller en fyr som må endre holdning og si "ja" oftere til å prøve nye ting , dette blir det forviklinger av.

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Joy Ride (2001)

 

Riktig bra roadthriller. Kan anbefales om man liker filmer som The Duel og hitchhaiker.

Den hadde alt som hører til denne.

 

Tror det sto et sted at det er en oppfølger, men fant ikke ut av det.

 

 

Når alle trodde psykoen var ferdig, dukker han opp på radion igjen helt på slutten

 

 

7,5/10

Klart det er en oppfølger. ;)

 

Joy Ride 2: Dead Ahead

Lenke til kommentar

Enern var mest bra fordi dama springer rundt med åltrang genser uten BH under. I "behind the scenes" footage på DVD'n sier hun at hun syns det var så hysterisk og sprøtt at hun lot være å bruke BH så alle kunne se pokey-nipplene hele tiden. Ja.

 

Ja det la ikke jeg merke til en gang. Det var Sobieski da som jeg liker, men hun ser jeg helst fjeset på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...