Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

The Chant of Jimmie Blacksmith (1978, Fred Schepisi)

jimmyblacksmith.jpg

 

Jimmy er halt hvit, gifter seg med en hvit kvinne og prøver å spille den hvite mans spill, men de kan bare ikke gi ham fred. Du vet eat noe er feil når den hvite presten som synes synd på på Jimmy argumenter for å behandle ham godt siden han bare er halt villmann. Kraftige greier for å si det mildt. Det eneste jeg kan klage på er at det visuelle er for fantastisk og at det distraherer seeren bort fra den geniale historien.

 

9/10

 

Anbefalt : )

 

 

 

Hausu (1977, Nobuhiko Obayashi)

1243356857_1.jpg

 

Jeg synes så synd på regisøren. Må være tøft å gå gjennom livet med ADHD. Den første halvtimen er egentlig bare effekt etter effekt, en ny en vært sekund. Her er det ikke tid til ha ta det rolig. Jeg var ikke langt i fra å fortelle skjermen at den måtte stoppe å skrike. Og slapstick humoren er for "idiotisk" for sitt eget beste. Selv om det er klart at det var dette de siktet på. Til tross for at det var mye jeg ikke likte slo den campy stemningen inn mot slutten og jeg fikk meg faktisk et par gode lattere og mot slutten var det. Jeg kan forstå at mange elsker denne, men jeg gjorde det ikke.

 

4.5/10

Endret av Crinderman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Inception [2010]'

 

Utrolig bra sci-fi som er en ren visuell orgasme! Alle kampscenene (spesielt med han fyren når bilen var i lufta, i hotellgangen) var helt fantastisk herlig lagd.

 

Nok om det visuelle. Vi får også servert et - spør du meg - genialt plott. Det er så innviklet, og overraskende. Imponerende. Noen synes sikkert det var rotete. Jeg synes det var genialt :cool: Bra skuespillere var det også. Herlig film.

 

9.5/10

Lenke til kommentar

Inception (2010)

 

Herlig med en film som får publikum til å føle seg smarte. Filmen er også en visuell nytelse.

 

9/10. Trekk fordi jeg egentlig ikke brydde meg stort om DiCaprios (til tross for at han gjorde en svært god jobb) figur og motivasjonen hans. Mulig det ikke er filmens skyld, men jeg har registrert lignende bemerkninger fra andre. Øvrige involverte er interessante nok å se på (spesielt Cillian Murphy imponerte meg som Robert Fischer, Jr.) lerretet, men blir stort sett overfladisk behandlet, til fordel for mer kvalitetstid med DiCaprio og "kona".

Lenke til kommentar

Mye enig i det du sier Cyberfrog!

 

Synes ikke han kler slike roller lengre jeg, desverre. For meg er og blir han Caprio, dermed er det vanskelig å bli glad i han som en rolle, og heller som en skuespiller.

 

Likte balansen av klisjébruk i denne filmen også faktisk.

Lenke til kommentar

Hehe, hva forventer man egentlig? Ta en overhyppet overplagiert bok som ikke har ryggrad til å stå på egene bein, kombiner det med en avdanket manusforfatter og en regisør som kun har peiling på VFX og ikke noe annet. I tilegg er det bare Irons som kan skryte på seg noe tilnærmet prestering i filmen, verken Carlyle eller Malkovich har noe å stille opp med i den filmen.

 

Ja, jeg har sett Eragon, faktisk har jeg den uhellige æren av å eie filmen på DVD. Måtte være sikker på at jeg så filmen på de beste premiser som finnes etter å har hørt at den var fantastisk dårlig. Den er det. Har gitt den 5 før, med det for øyet at der måtte være noe som er dårligere enn den. Dessverre er jeg nødt å revurdere det, den er ikke verd noe karakter. Den er bare totalt elendig.

Lenke til kommentar

The girl who leapt through time.

 

Knallbra plot, fikk meg til å sitte å gjette hele tiden.

Interessante karakterer.

På en måte åpen slutt, slikt liker jeg personlig.

Trist film.

 

 

Absolutt verdt det for de som liker animerte filmer, og som har lyst til å bli litt lei seg.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...