Gå til innhold

Hva leser du nå og hvordan går det liksom


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nja, den første filmen utelot veldig mye, så resultatet ble et rot som ikke gav så mye mening. Hadde jeg ikke lest boken først hadde jeg ikke forstått noe som helst i den filmen. Den tredje boken har selvsagt mye action, og jeg er stygt redd for at det er nettopp det de kommer til å fokusere på. Problemet er at bare at de da utelater veldig mye av historien, så den vil bli enda mer forvirrende enn den første filmen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Lester nå The Wish, en sammling av noveller om Wticheren Geralt of Rivia.

 

Jeg leser vanligvis ikke fiksjon, men jeg digget witcher karakteren i Wticher spillene, så jeg måtte prøvde bøkene spillene er basert på, jeg ble ikke skuffet, spillene har fanget witcher karakteren helt riktig i forhold til bøkene, jeg kjente igjen karakteren med en gang. Boka er strukturert i den formen at anhvert kapittel er hovedhistorien, en ganske lang novelle nesten en kort roman, de andre kapitlene er korte historier som ikke har noe med hverandre å gjøre annet enn at det gir bakgrunns historie rundt livet til Geralt.

 

Alle historiene så langt er veldig underholdene, mesteparten er lange samtaler men det er bra fordi karakterne i historiene og samtalene er veldig bra, full av skjult humor, smarte komentarer og verbal fekting osv. Når det først er action er den velskrevet og andrelalin pumpene.

 

Jeg var litt usikker, da orginalt er bøkene på polsk, så jeg var usikker på hvor god oversettelsen var, men så langt ingen problemer.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jøss, folk som leser på diskusjon.no? Så langt har jeg bare møtt folk med veldig gode forklaringer på hvorfor de -ikke- leser. :hmm:

 

Akkurat gjort meg ferdig med bautaen som er Les Miserables og gått i gang med en antologi med flere av Marquis de Sades verk, hvorav førstemann opp er Philosophy in the Bedroom fra 1795. Det er hovedsakelig et filosofisk verk i form av en dialog mellom to personer, som argumenterer for at libertinismen er det beste moralsystemet for Frankrike etter revolusjonen. Jeg er uenig; det er det beste moralsystemet, punktum. ;)

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar

Bill Bryson - A Short History of Nearly Everything.

 

Knusktørre fakta presentert på ein slik måte at det er ein "page turner". Byrja på eit par andre bøker og trudde eg var blitt lei av å lese, viser seg at det berre var bøkene som ikkje fenga då denne boka blir pløyd gjennom som ein åker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Driver nå på med Indy & The Philosopher's Stone. Den er skrevet av samme fyr som skrev SotS, så det kan bli bra. GD var skrevet av en annen fjott.

 

Droppet Indy og leste Hunger Games i stedet, men begynte på denne boken igjen. Leste nesten halve boken i strekk, og tar resten i morra. Indy-fans, gled dere. Seriøst, det er sinnsykt bra. Mye action, interessant historie og definitivt Indy hele veien. Dette burde vært den fjerde filmen. :)

 

Edit: Bare husk at det er tolv bøker i denne serien, og Philosopher's Stone er nummer elleve. Bøkene er stort sett uavhengige av hverandre, men en og annen ting kan bli spolert om man leser dem i feil rekkefølge. Ikke at det gjør så mye. Jeg begynte å Secret of the Sphinx, som er den siste boken. :p

 

Edit 2: Når jeg sier "denne serien" mener jeg en prequel-serie beregnet for voksne og young adult, gitt ut av Bantam Books. Det er også noen tyske bøker som aldri er oversatt til engelsk, og noen "find your fate" bøker (mer som interaktive bøker, om jeg ikke tar feil). I tillegg har vi Army of the Dead av Steve Perry, utgitt av Del Ray-forlaget. Denne kom i 2009, så vi kan håpe det kommer flere. :) Ellers har vi jo Young Indiana Jones, og så videre, og så videre. :p

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fullførte Prosessen av Franz Kafka i morges, og har bare gode ting å si om den. Bestemt meg for å begynne på Around The World in Eighty Days av Jules Verne. Har lest en 15 sider eller noe, og det låter veldig bra. Boka ser ut til å være lettlest og spennende, og det var noe sånt jeg vill ha.

Lenke til kommentar

Er vel rundt 300 sider inn i '' A Clash Of Kings ''. Likte første boka '' A Game of Thrones '' bedre da. Mye mer spenning i den. Føler ikke det skjer så mye i førstnevnte bok.

 

Vanskelig å fortelle hva den handler om, pga universet det er så gigantisk, proppfull av karakterer og stednavn.

 

Serien heter btw '' A Song of Ice and Fire ''.

 

Blir vel til at jeg begir meg ut på Wheel of Time når jeg blir ferdig. :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...