Jump to content

Nismo

Medlemmer
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

About Nismo

 • Birthday 01/03/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Toyota selger det de har. Den dagen de kommer med batteri-elbiler vil de bruke reklame-ressurser på de.
 2. Ikke helt enig. Tesla har valgt en kjemi som har høy energitetthet og dårlig levetid. Nissan derimot valgte en kjemi med god levetid og dårlig energitetthet. Altså bør Leaf ha lignende levetid som Tesla. Det som skremmer meg mest med grafene er at versjonen med 30 kWh er så mye dårligere enn versjonen med 24 kWh. Jeg tror ikke man kan forvente at batteripakken varer hele levetiden til Leaf, og det kan se stygt ut i forhold til at Nissan vil måtte erstatte batteripakker på garantien. De garanterer vel minst 70% gjenstående kapasitet etter fem år. Det kan bli veldig dyrt for Nissan. Vi får i hvert fall håpe at den nye batteripakken med 40 kWh er bedre på levetid. Hovedproblemet til Nissan er vel manglende kjøling.
 3. Tragisk at dette er så vanskelig å gjøre i Norge. I flere europeisk land gjør de dette - har vi så strenge regler i forhold til f.eks England ?
 4. Du mener slik vi har med oss telefoner over alt i dag? Er ikke i nærheten på størrelse og skade omfang engang. Vet du hvor utsatt du er i en brann på en båt? Det er den største faren der ute. Og en brann som ikke kan slukkes med vann, enda verre Kan slukkes med vann. Men krever mye vann.
 5. Blir ikke det minimum 720KW? Og 1800A ved 400V. Det er naturligvis ikke regnet med noe tap her. Si 10% tap og det blir vel ca 792KW, 1980A ved 400V. 1800 A var da voldsomt, hva med å øke V og senke A litt? Porsche Mission E er 800V
 6. 100.000 elbusser i Kina. http://www.aftenposten.no/osloby/Ruter-Elbuss-pa-Oslo-veiene-i-2020-54679b.html
 7. Kina selger veldig få elbiler i forhold folketallet. Men du trodde kanskje ikke at de solgt 188.000 elbiler i 2015 og de har ca 40.000 elbusser der ? At Norge skal redde verden er vanskelig å argumentere for, men hvorfor skal vi ikke gjøre noe.. ?
 8. For lading av trucker burde de vel kunne kjørt DC-DC og ikke via DC-AC og tilbake til DC igjen ? Blir vel en del tap i inverter ? "Solstrøm kanaliseres ned fra taket til laderne, som omgjør vekselstrøm til likestrøm"
 9. Noen som har eller klarer å finne installasjonsfilen til "Telenor Sikker Lagring". Har filer lagret der, men Telenor sin side på nett virker ikke. De sier filene ligger lagret, men jeg kommer kun inn med programvaren i Windows
 10. En annen sak de fleste glemmer; Ingen av disse tjenester har noe med sikkerhetskopi å gjøre hvis du kun lagrer de der. Da stoler du kun på ett system "Ett system" = F.eks Onedrive med flere enheter tilkoblet. Du kan ikke stole på at f.eks Onedrive har full kontroll på slettede filer når du sletter noe ved uhell og deretter alle enher får tid til å synkronisere endringene. Husk å alltid ha sikkerhetskopi av det du legger i "skyen"..
 11. Hei Noen som har Tab 3 10.1 med simkort som kan si hvilken vei/retning simkortet skal settes inn ? Er det noen fjærbelasted klikkelyd som skal komme når en setter det inn ? Redd jeg har ødelagt noe...
 12. Jeg er på utkikk etter ett bra headset som kan være parret mot både pc & mobil (likt). Fins det ? Altså ett headset som jeg kan høre på musikk/radio på pc, men samtidig kunne ta imot samtaler med mobil. Har fått tips om denne: http://www.euroworker.no/Jabra-PRO-9460-Du...sort=sales_rank Men den er relativt dyr og ikke spesielt bra lydkvalitet ved lytting til musikk. Noen andre forslag ?
 13. Tusen takk for bra svar. Da vil jeg tro det blir Hero på meg. Hva med versjon av android ? Blir de levert med versjon 1.6 ? Vil den kunne oppdateres til 2.0 når den kommer ?
×
×
 • Create New...