Jump to content

Johnx

Medlemmer
 • Content Count

  2662
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Johnx

 • Birthday 04/01/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan man levere telefonen på for eksempel Elkjøp, eller må man kontakte Apple direkte for å få byttet batteri til 299,-?
 2. Takker! CMD + E virket.
 3. Hei! Jeg har alle bildene min lagret i Bilder-appen på min MacBook. Hvordan får jeg lagret et bilde lokalt i en bestemt mappe? Det er liksom ikke noe kopier-funksjon eller mulighet til å eksportere bildene ut fra "Bilder".
 4. Kan man se PL ifra premierleague.com (hvis mang velger feks. US)? Jeg har en norsk Netflix-konto, så kan jeg bruke VPN på den - eller må jeg signe up på den am. Netflix?
 5. Dette må vel være relevant for alle bransjer, og denne artikkelen bør vel være spesielt gunstig for folk som vill jobbe innen dette fagfeltet.
 6. Jeg skal en tur til Berlin i neste uke. Er det noen som vet om en butikk/kjede som selger datadeler? Ala. Datakjeden/Dustin.
 7. Min PS3 døde av lynnedslag for noen dager siden. Blir dette dekket av reklamasjonsretten? Bør jeg kontakte Sony for en evt. reparasjon, eller bør jeg henvende meg til utsalgsstedet?
 8. Noen som vet når denne kommer på DVD? Vært fint å få en clean instal på min nye SSD.
 9. Blir alle dokumentene på macen slettet? Eller er det bare en ren oppgradering?
 10. Kjør denne testen. http://www.crucial.com/store/drammemory.aspx
 11. Jeg kjøpte min Macbook Pro sommeren 2009. Jeg har nå tenkt å formatere. Hvis jeg bruker Mac OS X-cd - må jeg da legge inn Snow Leopard etterpå, eller kan jeg gå direkte til Lion? Eller skal jeg formatere med Snow Leopard-cden?
 12. Noen som vet om et program som kan lese av temp på hardisk?
 13. Service i butikk? Hvor ofte har du bruk for det?
×
×
 • Create New...