Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kur mot kviser?


Potetdamen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har nå gått på roaccutan i snart 2 måneder..

 

Må si at jeg ikke er fornøyd med resultatet enda. Jeg sluttet å få kviser etter 3-4 uker, men de siste par ukene har jeg fått flere og store. En ting som er sykt er at hvis jeg dusjer/skylder ansiktet i vann blir jeg KNALLrød og så tørr at jeg kjenner kinnene stramme seg. Da må jeg bruke mye fuktighetskrem, og den jeg bruker heter Decubal med en fettprosent på 40%. Er det lurt å bruke den eller bør jeg bruke noe annet?

 

Håper dette snart snur igjen og at jeg endelig får et kvisefritt og rent ansikt.

Lenke til kommentar

Det er helt vanlig den syklusen du der beskriver.

 

Kvisene forsvinner fort, men så kommer de tilbake som ett gigantisk utbrudd igjen. Etter dette forsvinner de fort/gradvis igjen.

At du er rød, stram hud, varm hud, etc. Er ganske normalt. Hadde det litt i begynnelsen selv, men er borte nå.

Endret av Zevs.
Lenke til kommentar
Gjest Kviser på rygg

Jeg er selv plaget med kviser i ansiktet, og en del på skuldrene. De i ansiktet klarer jeg sånn noenlunde å holde i sjakk med vann og fuktighetskrem, og prøver det samme på skuldrer, men det hjelper ikke :(

Er det noen som har råd ang dette? Er desperat! Kan jo såvidt gå i t-skjorte, og det er lite gunsting på en varm sommerdag, eller en hard treningsøkt. VIL SÅ GJERNE BLI KVITT DE!

 

Help, PLEASE! :hmm:

Lenke til kommentar

Skal til legen 11. nov, å lurer litt på hvordan man skal gå frem for å komme seg til roa/hudlege. Har ganske store plager, så regner med det ikke er det det skal gå på. Tingen er at jeg kun har prøvd Tetracyclin (eller noe slikt) uten at det gidde noen skikkelige effekt. Hører roa er absolutt siste utvei, som kun skal brukes når du har prøvd alt annet? Nå har jeg kun prøvd tetracyclin og basiron uten særlig bra effekt (basiron virket i begynnelsen).

 

Sier jeg bare "kan du henvise meg til en hudlege?" eller?

Lenke til kommentar
Gjest roactuanbruker

Vil ikke oppgi hvem jeg er, da jeg har bruker på forumet, men vil ikke knytte dette til min bruker

 

Jeg har gått på roacuttan i 6-7 mnd nå. Hatt i meg 600 piller og har tatt 3 hver dag. blir vel rundt 6-7 mdn det

Hos meg har det hjulpet en god del, men jeg sitter fortsatter igjen med dype arr, som jeg ser for meg kommer til å ta laaang tid å bli kvitt.

 

jeg veier kun 75 kilo, og har hatt i meg 600 piller, så jeg har fått nok. uansett, jeg orker ikke de pillene mer nå, jeg

har gledet meg til den siste pillen nå i flere uker. endelig er jeg ferdig med svineriet.

 

Jeg syns ikke roacuttan var en spesiel kvisekur, mulig jeg er et ille tilfelle, men jeg har sett mye være tilfeller enn meg.

 

vet ikke hvordan dere som er ferdig med roacuttan har blitt, hadde vært fint å fått en tilbakemelding fra dere andre her inne som er ferdig med kuren.

 

hilsen:)

Lenke til kommentar
Noen som har prøvd Proactive fra TV Shop? Slike overbevisende reklamer virker alltid troverdige :blush:

 

Du trenger ikke å kjøpe det når du får produktet rett av springen i vasken din hjemme ;)

Lenke til kommentar
...

vet ikke hvordan dere som er ferdig med roacuttan har blitt, hadde vært fint å fått en tilbakemelding fra dere andre her inne som er ferdig med kuren.

 

Brukte selv roacutan for noen år siden. Kuren gikk vel over 6 mnd eller noe sånt. Nå husker jeg ikke lengre hvordan det var da jeg tok kuren daglig men jeg er kvitt de plagene jeg hadde(det dukker fremdeles opp en kvise eller to en sjelden gang men de er små og det går en stund mellom hver gang). Noen arr ble det, men ikke så ille at jeg tok meg bryet å gjøre noe med det. Hudlegen min sa det var mulig å gjøre noe med, men jeg undersøkte aldri dette nærmere.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Mamboo_*

Hei. Jeg er slitt med kviser ganske lenge nå. Bare i ansiktet. Jeg har holdt meg lenge unna godterier og det hjalp jo, men nå er jeg i militæret og det er vanskelig å holde seg unna. Jeg pleier ikke å få så mye kviser nå, en i ny og ne, men huden er blitt mye rødere. Lurer på om jeg blir rødere isteden for å få kviseR? noen som har peiling. Hvis jeg måler forskjell fra kinnet og halsen ser jeg jo at halsen har den "originale" huden som jeg har, men ikke i ansiktet pga kviser osv.. Men det er mye rødere, det som irriterer. Noen som har tips?

Lenke til kommentar
Prøver du å si at det er det samme som vann? Haha :)

 

Når du ser resultatene de har oppnådd i reklamen, så ser det jo faktisk ganske troverdig ut. Ingen som har prøvd Proactive før?

 

jo det har jeg og etter 4 dager var ejg dritt lei. skal smøre inn tryne med 4 forskjellinge ting 2 ganger om dagen, blir ALT for mye styr for min del

 

funker sikkert ikke heller ^^

Lenke til kommentar

Hei, får prøve å fortelle litt her jeg også:p, har slitt med kviser siden jeg var 16/17 til nå jeg er 19 og har prøvd slike kremer fra apoteket osv, men det var bare bortkastet penger, så har jeg bare håpet på at jeg skulle "vokse det bort" men det har heller ikke skjedd, så skaffe meg en time hos en hudlege og han sa at kvisene var så dype at jeg måtte starte på en 3 måneders hestekur kalte han den,

 

Da fikk jeg tetracyklin( 1 300 mg tablett om dagen) satser på at jeg skrev det rett, også fikk jeg en krem kalt Epiduo Gel startet på dette i dag, så kommer til å skrive her når jeg merker noe, dette er iallefall ting du må få på resept,

 

Hvis noen her bruker Epiduo Gel, så ble jeg bedt om å ta den på om kvelden, men er det døden om jeg klør meg i ansiktet også klør meg i øyet?:p(etter en times tid når det har tørket inn?) for når jeg tar den om kvelden og legger meg(etter en times tid), så blir jo hele trynet kvist ut over puta uansett? mulig et rart spørsmål men spørr:P

Lenke til kommentar
Gjest Guest_lei_*

Hei

 

Mitt kviseproblem kom først etter jeg var 20 år, noe jeg oppfatter som veldig uvanlig. Det tok nesten 2 år før jeg skjønte at dette ikke kom til å gå over av seg selv. Hadde riktignok vært til en lege tidligere, men fikk på det tidspunktet beskjed om at ettersom det bare var på ryggen, var det ikke noe problem. Ingen skulle jo se ryggen min uansett.

 

Det har i hovedsak vært og er ryggen og mellom puppene som har vært problemet, men ansiktet ble veldig ille en periode. I skrivende stund har jeg sår over hele kroppen, men er usikker på hva de kommer av, og om det har vært kviser som jeg har klødd i stykker.

 

Den første kuren jeg ble satt på var en antibiotika kur og vasking med hibiscrub. Denne hjalp ikke i det hele tatt.

 

Så startet jeg på Tetracykling og ble henvist til hudlege. Hudlegen ba meg ta dobbel dose av tablettene i forhold til hva legen hadde sagt og gav med epiduo.

 

Da det ikke hadde skjedd noen forandring etter 8 uker skulle jeg begynne på Azitromax og fortsette med epiduo og i tilegg få lysbehandling mins 3 ganger i uka.

 

Det er 3 uker siden jeg begynte på denne kuren og har ikke merket så stor forskjell. Ansiktet har blitt mye bedre pga epiduo, men jeg har fått veldig tørr hud. Kjenner egentlig ikke noe til kløe. Men når jeg tar på ansiktskrem, ducobal, som jeg fikk anbefalt av hudlegen, svir det veldig mye.

 

Jeg fikk ikke beskjed om noe bestemt tidspunkt jeg skulle smøre kremen på, har brukt å bruke den på morgenen.

Lenke til kommentar

Eg vil anbefale tetracyclin som start. Det får du hjå legen på resept. Den går vel over ca. 4 mnd. og har våre svært effektiv dempande hjå meg. Med dempande meiner eg at det har ikkje forsvunne heilt, men no tør eg ivertfall å gå med bar overkropp (er ikkje heilt ferdig enda med kuren).

 

Nokre gamle hekseråd seier at ein kan bli betre av sol direkte på kvisene samt litt fysisk arbeid med hard svetting.

 

 

Kviser skal vist kome frå nokre slags kjertlar

som overkompenserer for noko.

Trikset er å ha nok av stimuli.

 

Livet må gå vidare

Endret av HalliHallo
Lenke til kommentar

Noen som har prøvd ipl laser mot arr etter kviser her?

 

Tror jeg skal prøve det om to uker da jeg er ferdig mot min behandling mot kviser, som forresten har gått veldig bra. Har gått på MD FORMULATIONS en fuktighets krem på morgenen en oil control på kvelden og en vask både morgen og kveld. Pluss at jeg har gått på lysbehandling en gang i uken. Nå har jeg to tre kviser og for bare 2 månder siden hadde jeg flere titals.

Lenke til kommentar

Har ikke så mye info her og nå, men det skal vist hjelpe veldig bra har en venn som holder på med behandling nå. Han har vært under laseren 2 ganger og skal vel ha 4 behandlinger. Det som er fint med IPL er at man kan gå på skolen dagen etter. Jeg ble anbefalt å ta 5 behandlinger og tror jeg kommer til å gå for det.

 

Kan poste mer info senere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...