Gå til innhold

Siemens 65 serien


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

:thumbup: Fikk endelig oppgradert min M65 til firmware 08 i dag etter at jeg kjøpte meg DCA 510 kabelen.... litt kjipt, for jeg hadde en uoriginal en men den ville det ikke la seg kjøre fw update på, men nå har jeg til fremtidige updates

 

Ellers har jeg hatt mobilen i 2 mnd og er ganske fornøyd med den. Det er liksom sånn jeg vil ha en mobil, en som tåler noe mer en normalen, har en fin skjerm, gode taster, og uten alt for mye dill jeg aldri bruker :thumbup:

Lenke til kommentar
Støtter S65 AAC lyd eller ikke? Jeg har ikke fått testet noe pga mangler datakabel (ny er på vei).

I følge en annen post her på forumet så gjør den ikke det. :(

Noen sier det virker noen sier det ikke gjør det og et geni sier man må kopiere inn et AAC codec :roll: Blir så mange rykter og "jeg tror..." at det er umulig å si noe sikkert uten å spørre de som har mobilen og mulighet for å teste det.

 

Video codecen som er i mobilen støtter jo ett eller annet filformat og det skulle liksom væra AAC...

Lenke til kommentar

Doh :ermm: Det virker som om Siemens virkelig har tenkt å melke kunder for penger her. Det er vist DCA-500 som er den kabelen som er firmware oppgraderings kompatibel med S65, Bluetooth og IR funker ikke for oppgradering.

 

DCA-510 er for M65

(DCA-540 er for SX1)

 

Det rare er at USB kabel IKKE kan brukes til M65, men DCA-510 har da USB kontakt (Ihvertfall min kabel) Og jeg har da flashet M65. Kjekkt med DCA-510 for det er også en USB mobil lader (For M65 :roll: ) som kan slås Av/På med egen bryter.

Endret av Hoax
Lenke til kommentar
Doh ermm.gif Det virker som om Siemens virkelig har tenkt å melke kunder for penger her. Det er vist DCA-500 som er den kabelen som er firmware oppgraderings kompatibel med S65, Bluetooth og IR funker ikke for oppgradering.

 

DCA-510 er for M65

(DCA-540 er for SX1)

 

Det rare er at USB kabel IKKE kan brukes til M65, men DCA-510 har da USB kontakt (Ihvertfall min kabel) Og jeg har da flashet M65. Kjekkt med DCA-510 for det er også en USB mobil lader (For M65 rolleyes.gif ) som kan slås Av/På med egen bryter.

 

 

Finnes det egentlig noen kabel som heter DCA-500?

 

Jeg tror DCA-540 skal brukes til S65. Det står det i hvertfall på ClubSiemens sin Webshop.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...