Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hardware.no

 

Date of last work unit 2004-06-14 08:22:19

Active CPUs within 50 days 229

Team Id 37651

Grand Score 39224.4 (certificate)

Work Unit Count 989 (certificate)

Team Ranking (incl. aggregate) 952 of 31365

Home Page http://www.hardware.no

Fast Teampage URL http://vspx27.stanford.edu/teamstats/team37651.html

 

Keep up the good work :thumbup:

 

 

Edit: 952 and counting :D

Endret av The.Arisen.One
Lenke til kommentar

Dette var gøy!

 

Så får vi se hvor lenge vi klarer å holde på interessen!! :D

 

Derimot så synest jeg at vi kanskje behøver en ny tråd... her er det mye "gratulerer" og "velkommen" og "min CPU er" osv.. OG DET ER BRA!!

 

MEN: for de som har problem og bugs og blir frustrerte over ett eller annet, så skulle vi hatt en lokal "folding support" tråd... eller?

Dette for at spørsmål ikke skal forsvinne blant alle de nye postene...

 

Om noen er uenige, så kan de kanskje svare på eller være med å diskutere RamDrive pro/con som jeg har stillt spørsmål ved flere ganger i denne tråden, uten at noen har sett det av den grunn...

 

 

UPDATE på min error (posta litt lengre opp her hvordan jeg mista ca. 2 dagers jobbing :( ->

 

-forceasm har sannsynligvis ikke bidratt negativt

-feilen jeg fikk var pga. at folding ikke kunne skrive som er a) disk full eller b) ikke tillgang til disk eller c) noe er VELDIG galt...

 

Jeg tror at det i mitt tilfelle var a) disk full.... Jeg hadde gitt den totalt 15MB å leke med på RamDisk, men dette var bitte-litt for lite, så når den var nesten klar var det fullt... har øka til 30MB nå.. burde holde med god margin!

 

?????????????

Er det noen som hvet om -advmethods er bra å ha på? med tanke på poeng-sanking og slikt? Jeg har hatt 3WU (inkl den jeg jobber på nå og den som ble sletta) og den minste var 91 poeng... Kanskje det er sånn at dersom man har -advmethods så får man større molekyler --> mer poeng??

??????????????

Lenke til kommentar
MEN: for de som har problem og bugs og blir frustrerte over ett eller annet, så skulle vi hatt en lokal "folding support" tråd... eller?

Dette for at spørsmål ikke skal forsvinne blant alle de nye postene...

Jeg har fulgt med på tråden her en stund og vil bare si at; blandt alle gratulasjons- og velkommen-postene, så er det en hel masse verdifull informasjon.

Det er vel en smal sak å samle sammen disse og lage en bra F@H guide som nye brukere eventuellt kunne blitt henvist til og jeg må si at første posten i denne tråden er et veldig bra utgangspunkt.

Det er sikkert noen der ute som har plass til å hoste denne på en eller annen server.

 

Jeg er nok en av dem som kjører D2OL og SoB, så jeg kommer nok ikke til å melde meg på laget deres desverre.

 

Men jeg ønsker dere derimot lykke til med klatringen og håper dere får flere medlemmer så lille Norge blir lagt merke til der ute i verden.

 

Sceptic

Endret av Sceptic
Lenke til kommentar
Hvorfor er jeg ikke med på teamet? Jeg er sikker på at jeg har skrevet riktig team-nummer. Må jeg bli godkjent av en tealeder eller noe sånt noe?

Du må ha fått registrert 1 WU før du kommer opp på oversikten. Hvis du er usikker på hvilket team du har registrert deg på så kan du sjekke ut FAHlog.txt i mappa hvor programmet ligger lagret. Der vil du finne det hvis du leiter litt. Så er det jo bare å sjekke om det stemmer :)

Lenke til kommentar
Så ikke om den var nevnt tidligere i tråden, men for en statistikkside som er mye bedre enn den offisielle:

 

Prøv denne.

 

Edit: Det kan ta en ukes tid før alle funksjonene virker, da historikken må bygges opp.

Fin link. Jeg må si jeg likte kurva :yes:

 

Når jeg ser stingningen vi har hatt i forhold til alle de andre teamene så tror jeg de skal få problemer med å henge på. Etter en stund vil nok stigningen bremse noe opp, men vil vil klatre lenge enda. Stå på videre :thumbup:

 

D2ol team norway har gjort en suveren innsats og er på 3 plass i verden, i F@h skal vi klare første plassen, det blir rått :green:

 

velkommen til opterolf, som vil ha en meget betydelig innsats for oss med sitt maskineri :love: håper du setter fart i de dual xeon`ene :w00t:

Lenke til kommentar

Dargar.

for å være helt ærlig, så har jeg liten tro på at en ramdrive vil øke ytelsen av den grunn F@H sjelden er innom harddisken og da består diskaktiviteten i å lagre jobben F@H har gjort til nå. eneste hensikt med å kjøre ramdrive sånn jeg ser det er å få muligheten til å stoppe harddiskene og redusere støy/varme i boksen samtidig mens F@H jobber.

 

-forceasm i enkelte sære tilfeller vil F@H feile med å aktivere 3DNow!/SSE optimalisering når klienten starter. det -forceasm gjør er å instruere klienten å aktivere optimalisering uansett pokkern. i det daglige liv på maskiner uten problemer så vil klienten greie den jobben selv.

 

-advmethods for den lekne som kan en god del om data, feilsøking og generelt liker å leke med BETA programvare. i andre ord, den bryteren tillater F@H klienten å laste ned testrutiner og protein som er i utviklingsstadiet. med dette innebærer risikoen for feil og ustabil klient/maskin. de som tester BETA proteiner blir ikke belønnet med ekstra poeng, det kan hende noen gir for mye poeng, mens andre kan gi for lite. dette er en gamble på stabilitet av maskinen og poeng. den vanlige Ola Nordmann burde ikke kjøre -advmethods.

 

 

Enig med deg Guttorm, kurven på den siden er meget pen :)

 

tror nok jeg må fyre igang dual P3 maskinen min og sette den og på jobb. akkurat nå så står den og støver og det kan vi ikke ha noe av eller? :p

 

ellers, velkommen alle nye, og opterolf. har troen på maskineriet ditt kommer til å gjøre en merkbar forskjell i arbeidet :)

Lenke til kommentar

Som nevnt allerede finnes alternative og meget gode statssider på Extremeoverclocking.com;

 

http://folding.extremeoverclocking.com/tea....php?s=&t=37651

 

Siden vi nå er inne blant de topp 1000, ligger vi også på Geekfolding.com

 

Dette medfører at vi alle har fått hvert vårt 'signaturbilde', som finnes på formen;

 

http://signatures.geekfolding.com/index.php?user=BRUKERNAVN&team=37651

 

f.eks.

 

http://signatures.geekfolding.com/index.ph...amil&team=37651

 

og

 

http://signatures.geekfolding.com/index.ph...iond&team=37651

 

Denne kan du så f.eks. bruke i signaturen din, men bilder i signaturen er vel bannlyst her på hardware.no-forumet (?)

 

Edit; skal ta en skikkelig makeover på førsteposten i morgen, har bare 1001 baller i lufta akkurat nå.

 

Ang. websider; noen flinke vevsmestere der ute som føler seg kallet? Undertegnede har webplass med php/mysql som jeg kan stille til rådighet om vi har noen sider å slenge opp. Hadde vært kjekt med medlemsliste, noen guider etc. i første omgang.

Endret av puretamil
Lenke til kommentar

Du kan legge til min nye CPU :thumbup: AMD64 3200+ (Stock i grunn, men kjører på 2009.2 :p) Fikk en svær satan av en protein på 5000 nå :wow:

 

Edit: 2 % allerede :dontgetit: Dette var jo en drastisk forandring! (100/5000) De tidligere 500 proteinene hadde jo blitt spist i en fei! :p

Endret av -NeoRag-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...