Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Den siste uka nå har dagsproduksjonen til hw.no falt med ca. 100 000 poeng. Nesten 20%, folkens!
Det er nok fordi at noen av de spinn ville folderne med runt 50-80.000 PPD har roet seg litt ned til rundt 20.0000PPD. Så det er ikke så ille som det høres ut. Jeg kommer nok til å ligge rundt 20.000PPD tenker jeg.

 

Forresten er tidenes beste folderhovedkort til salgs for en spottpris på bruktmarkedet nå ;)

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Jaja folkens, nå tok GTX 280 kvelden. Kan være i 2d, men kan ikke kjøre foldingen eller 3Dmark. Får mangen fine farger etter bare noe sek. Skal prøve med ett annet kort nå.

 

Edit: 1 Er vist PSU'en som er defekt. Bytt nå ut til en annen 6 pins kontakt, funker nå?

Men den ligger på ca 11.84 volt viaPturner. Har gigabyte 800W odin prro.

Endret av Kjetil Lura
Lenke til kommentar
Edit: 1 Er vist PSU'en som er defekt. Bytt nå ut til en annen 6 pins kontakt, funker nå?

Men den ligger på ca 11.84 volt viaPturner. Har gigabyte 800W odin prro.

Har vel en mistanke om at PSU er det svakeste ledd når det kjøres 24/7 med høy belastning. En Mist 1000W tok kvelden en tid tilbake, derfor har ppd vært ekstra lav. Kan selvsagt ha noe med temperaturer å gjøre. I dette tilfellet ligger en 9800GX2 over luftinntaket på PSU og varmer litt ekstra. Får se hvor lenge det holder nå, men har redusert lasten litt på PSU samt økt luftgjennomstrømningen.

Lenke til kommentar

In tvil om at det er PSUene som belastes mest (om GPUene er fornuftig belastet). Tror det kan lønnes å ta en godt dimensjonert PSU. Siste jeg kjøpte var en Corsair HX750, den virker bra. Men jeg har jo ikke kjørt den så lenge og jeg fikk jo ikke GPUene til å virke på Home Server i det hele tatt, så akkurat nå er den litt overdimensjonert, belastet med en Dual CPU og noen hardisker bare. Men ingen støy fra den iallfall og fine spenninger.

Lenke til kommentar

jaja, her er noe annet å tygge på. Vær nøye med navnet i config. Kanskje har jeg byttet punktum og M en gang i navnet. I config til en SMP-client står det riktig navn, i loggene og queue.dat dukker allikevel feil navn opp, når man kikker på Kjell_.M_Sarre er det registert 10 WUer nå, men ingen aktive CPUer registrert de siste dager. Jeg har rettet config flere ganger, noe som ikke syntes å hjelpe, nå har jeg også slette queue, work og loggene og tømt søpla så får vi se. :thumbdown: FAH har en jobb å gjøre, ikke nok med at man sprer poengene sine på han Anonymous og diverse varianter av egne trøtte typer så skal man ikke få det rett i våken tilstand heller. :huh:

Endret av kjellms
Lenke til kommentar

Og der har vi nok den viktigste grunne til at det kun er 12-15% aktive brukere på hele systemet. Ikke fordi det er så mange som slutter (vel det er sikkert en del av de også), men fordi det er så mange som på ett eller annet tidspunkt har skiftet brukernavn og/eller team. For det er jo kombinasjonen team/user som er en unik bruker.

Lenke til kommentar

Ja, det forklarer nok noe. Men det var overraskende for meg at så mye måtte ryddes. Det var ikke nok å slette queue.dat og logger heller. Nesten alt måtte slettes og det er lett å bli lurt for i konsollvinduet står bare det som står i siste config, queue kan ha funnet eller finne en tidligere oppføring. Det kan jo forklare at man tidligere også har lurt på hvor poengene ble av. Vel vel, folding har det vel blitt uansett.

 

Vers 1.22 Fahcore_11 prøvde den på det eneste ATI (3870) kortet jeg har .....bla,bla serious error. Tilbake til version 1.18 som funker. Men det trenger jo ikke være noe feil med 1.22, jeg kjører Ti..XP på den og den blir jo ikke akkurat oppdatert.

Endret av kjellms
Lenke til kommentar

Nå er jeg så vidt i gang.

Kun med veldig beskjedne greier foreløpig, men skal se hva jeg får til i julen.

 

1. QX6700 @ 3.4Ghz / HD 4670 (GPUv2 v6.23 / Win 7)

2. A64 3500+ @ 2.5Ghz (6.23 WinXP

 

 

Får usle 1500PPD med 4670 kortet, så det er ikke mye å skryte av. Vurderer et 4850 eller 4870 om dagen, så vi får se hva det blir til. Tenkte også jeg skulle sette av et par kjerner på Quad´n til å brette litt. Kreves ikke så veldig mye mer en 3000PPD for å komme blandt top 20 ytere ser jeg, så det kan bli det første målet mitt.

Har også en DC HTPC som kan brette litt, men jeg må først finne ut hvorvidt PSU er med på leken uten masse støy.

 

 

Alle monner drar, right?

 

 

God jävla jul :)

 

 

 

EDIT: Jeg overklokket skjermkortet noen hundre tusen prosent, og resultatet ble ganske bra :!:

post-16425-1230168282_thumb.jpg

Endret av formann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...