Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

I dag var det forøvrig en artig fyr fra Elfag som kom kjørende ut på E39 fra Trollhaugen, retning sentrum. Jeg lå i venstre felt, i fin og flott hastighet. Han la seg ut bak en bil som lå i betydelig lavere fart enn meg, litt foran meg i høyre felt. Etter at han hadde ligget der i et par sekunder og smatt så inn foran meg rett før luka tettet seg mellom meg og bilen foran han, uten akselerere. Smart. JÆVLIG SMART.

 

Måtte bråbremse for en unge som holdt på å løpe ut i veien fordi han så en buss han skulle rekke. Er vel ikke egentlig lov å klage på småunger på den måten, og det var jo et skoleområde så det var aldri noen fare siden jeg hadde tilpasset farten, men faen for et sjokk en får av sånt...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde en litt fiffig/ubehagelig opplevelse i dag/kveld.

 

Kom kjørende på vei hjem rundt klokka elleve. En del foran meg ut fra venstre kom en bil ut i mitt felt. Var et godt stykke fra meg og bilen. Tok vedkommende sakte men sikkert igjen, og når jeg begynte å nærme meg begynte bilen plutselig å sakke kraftig ned på farten - ikke bråbrems, men tipper det gikk fra 60 til 20 iløpet av 5 sekunder. Bilen blinket ikke eller noe, ikke trafikk foran eller bak som man kunne se (https://maps.google....189.98,,0,21.96), så jeg skjønte virkelig ikke hva som skjedde og la meg instinktivt ut i andre felt og kjørte forbi. I det jeg legger meg over ser jeg at jeg akkurat krysset en dobbel sperrelinje (bilen foran stoppet akkurat der hvor linja begynte) og i det jeg passerer bilen ser jeg at det er en politibil (!) Tenker jo at oi, faen, nå har jeg stelt det i stand, men de ble bare stående midt i veien (nå tilnærmet "parkert", fortsatt uten blinklys) helt til jeg forsvant rundt svingen og kjørte min vei.

 

Vanlig at politi bare stopper midt i veien om de får et anrop eller noe? Uten blinklys eller tilsvarende?

Endret av Klatt3n
Lenke til kommentar

Nok ein gong: Slutt med den forbannade flettesnikinga ved Storavatnet! Du visste bilen framfor deg fann luka eg hadde framfor bilen min, og likevel så skal du presse deg forbi meg, bilen framafor, og to andre, fram til du tvingar deg inn i kolonnen i tunnelmunninga. Sjølv om eg, etter å slept bilen framfor deg i luka framfor meg, for så å stille meg midt på vegen, så skal du likevel presse deg forbi. Slik du køyrer kan du like så greitt selja Mazdaen og kjøpe tysk bil, din arrogante jævel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Apropos fletting. Det var et lastebilhavari langs Nordåsvannet retning Lagunen i dag. Det førte jo til korking i begge felt. Det sto en politibil ved havaristedet og passet på at alt gikk bra for seg. Jeg ligger i høyre felt og må derfor komme meg over i venstre. Ser en luke et stykke før der politibilen står. Akselerer kjapt opp, blinker og starer å legge meg inn. Det gjør tydeligvis sjåføren jeg skal kjøre inn foran utrolig forbanna, for han starter å tette luka samtidig som jeg er på vei inn i den. Jeg kjører jo stor lastebil, som jeg selv ikke eier, så jeg gir jo blanke faen i om han har lyst å skrape opp bilen sin. Fører til at han ligger bak meg og blinker og hutter. Og når jeg har passert stedet, og legger meg over i høyre felt igjen for å slippe forbi småbiler som akselererer fortere enn meg, kjører personen demonstrativt opp på sida av meg før han så "forsvinner i horisonten".

 

Jeg snek ikke, det var ingen andre som la seg inn foran ham, det var bare en idiot som kjørte forbi meg igjen for å flette foran meg på de 100 meterne som var igjen før politibilen. Allikevel var det visst helt forferdelig at jeg skulle flette foran akkurat ham mens køen sneglet seg forbi i 10 km/t...

 

Traff tidligere på dagen på en av disse som ligger i 80 i venstre felt ved siden av en annen bil i høyre felt. Hadde etter hvert lang kø bak seg. Hadde og veldig god plass å legge seg inn både før og etter bilen på siden av seg. Personen senket forøvrig ikke farten når han etter hvert kjørte inn i 60 og 70-soner. Lå i det feltet omtrent fra Sotra og inn til Nygårdstunnelen. Bra jobba!

Lenke til kommentar

Så fuckings enig! Ikke bare mangler de refleks, men går i mest mulig svarte klær! Så utrolig irriterende. Vil dere bli påkjørt eller HVA?!?! Nei, så ta på en refleks for faen!

 

Da jeg kjørte som vekter på nattestid, og hadde masse inspeksjoner utpå holmlia, var det opptil flere ganger jeg holdt på og lage fartsdump av burka-damer, de er plett umulige og se når de vimser i veikanten i høstmørket når det regner...

Endret av Lynx_
Lenke til kommentar

Snart så blir det vel slik for en del mennesker at det å reise på jobb er et tapsprosjekt kontra å gå på nav og få støtte selvom man i utgangspunktet får mindre penger fra nav. Er sikkert noen som har det slik allerede Og om det blir for mange av dem så går det dårlig :p Men det virker det ikke som dem tenker på når dem øker alt som er av avgifter på det å komme seg til og fra jobb.

Endret av Inz4ne
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...