Gå til innhold

Kan dette være en forklaring på minner fra tidligere liv?


Anbefalte innlegg

Som de visste allerede fra gammelt av, så er ikke sjelen fra gener. Den blir overført annerledes ved fødsel, de finner ikke noe gener lenket direkte til sjelen, heller, til tross milliarder av kroner brukt på genforskning.

Så, bevissthet da, sjelen, blir overført på en annen måte ved fødsel, men jeg personlig tror ikke bevissthet blir skapt hver eneste gang på nytt. Det kan forklare at noen har minner fra tidligere liv, fordi hver bevissthet blir tatt fra denne kilden, som hele tiden utvikler seg. Det er litt sånn bevissthet i hele universet også, alt lever.

Så, hver gang en person eller et dyr eller en plante dør, så er dette bare en del av en større bevissthet, man erfarer livet gjennom hver ny kropp, så det forklarer at noen har minner fra tidligere liv, fordi ikke alt blir glemt av denne bevisstheten, som hele universet består av. Det er derfor man føler seg en del av hele universet også, tror jeg.

Det er en myte at kroppen eldes før sjelen, folk i samfunnet bare holder på ting mentalt, fordi de vil at samfunnet skal fortsette. Bytter man ut en celle i sjelen, så ville det ikke vært deg lengre, så de eldes sakte. Hver celle i kroppen derimot, kan byttes ut. Det er her DNA, kommer inn i bildet også, fordi istedet for at sjelen vedlikeholder hver enkelt, så gjør DNA det automatisk. Det er derfor det oppstår kreft iblant også, fordi det er automatisk. Normalt sett, så er ikke dette noe problem, fordi kreft oppstår hele tiden, men hvis man er negativt innstilt, så vil kreften vinne over kroppen.

Jeg tror mer at det er en slags åre av bevissthet i naturen, og at hvert liv, er fra denne åren, i en kort stund. Ellers måtte ha bevissthet, ha blitt funnet opp nytt hver gang. Er det mulig å leve evig? Nei, jeg tror ikke det, hver celle i sjelen, eldes, og kan ikke byttes ut, for da ville det ikke vært deg lengre. Aldring er bare at du blir brukt over tid, stress, fysisk arbeide osv. gjør at du eldes raskere, til en viss grad, det er bare sunt med normal aktivitet.

Det første livet, var jo planter. Og så måtte liv ellers lære seg å bygge en kropp av proteiner fra planter, men du ser, hva er vitsen? Hvis det ikke er en bevissthet til å begynne med, hvorfor bygge en kropp? Jeg tror denne åren av liv, er i naturen rundt oss, eldgammel. Når jeg hadde Korona og lå på sofaen en uke syk, så skjedde det noe rart når jeg begynte å bli frisk igjen; jeg kjente en urgammel følelse fra jungelen. Ja, er litt rart, for ingen sier det samme, men jeg opplevde det veldig, var en fantastisk følelse fra et sted i jungelen som ingen har vært, fra selve viruset. Hvis man har tatt vaksine da, så ville man ikke ha opplevd det kanskje.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...