Gå til innhold

Hvorfor gir mange blaffen i å åpne skattemeldingen ?


Gjest 652c3...218

Anbefalte innlegg

Gargantua skrev (11 minutter siden):

Skjemaskrekk. Det kan virke helt uoverkommelig å begynne å titte på skjemaer som du syns er ekstremt kjedelige, uforståelige og at de tilsynelatende kan ha så stor innvirkning på privatøkonomien hvis du gjør noe feil. Det er en slags angst. Og jeg tror ikke det har noe med intelligens eller kompetanse å gjøre nødvendigvis. Folk med skjemaskrekk bare klarer ikke å få seg til å gjøre det.

Kan hende noen av dem har dyskalkuli 🤔👍

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Har blitt nevnt i TV-show at "å logge inn på Altinn ikke er det enkleste du gjør". Det skal i tillegg være en gyldig e-post eller gyldig mobilnr som påminnelsen og koden sendes til. Som kan svikte i noen tilfeller. Mange har endret e-post fra online.no-adresser fordi disse begynte å koste penger. Har de da klart å logge inn på Altinn og endre sine e-post-adresser? Husker en ikke passordet, er det vanskelig å logge inn når e-posten heller ikke virker. Ikke sikkert alle har råd til mobiltelefon heller, selv om en antar at de aller fleste har et mobilabonnement. Flere må ha hjelp med Bank Id, det er folk der ute med synsproblemer, epilepsi, skjelvende hender. 

Datoen 30. april burde uansett få det til å ringe en bjelle, men en del har også tilværelse der det ikke skjer så mye. De leier ikke ut til noen, eller betaler renter. Logget inn for at Staten ikke skulle mistenke at man var dau eller hadde emigrert til Elfenbenskysten. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...