Gå til innhold

Gjerrigknarken

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

Nylige profilbesøk

508 profilvisninger

Gjerrigknarken sine prestasjoner

39

Nettsamfunnsomdømme

  1. For min del er det hovedsakelig det at SBANKEN hadde en genial app, mens DNB sin nye er helt elendig + at jeg alltid har unngått DNB fordi det ikke er en eneste positiv faktor ved dem.
  2. Det meste av de 220 500 000 vil jo gå til å bygge og vedlikeholde skolebygget som skal huse 210 elever... Eller tror du at bygninger og infrastruktur magisk bare popper opp? Det er vanvittig mye som folk tar for gitt som koster store summer penger rett og slett.
  3. Selvfølgelig må man ha inntekt til å betjene en mellomfinansiering for å få det.
  4. Så alle kvinner skal gå på hormonpreparater fra de blir kjønnsmodne, i tilfelle de skulle bli voldtatt?
  5. Nettopp fordi barnet er uskyldig bør det få slippe å vokse opp som uønsket. Eller har du tenkt å ta deg av og elske alle de barna som man ikke skal få lov til å abortere? Problemet med alle skinnhellige abortmotstandere er at de plutselig forsvinner når barnet er født. Hvorfor kan ikke abortmotstandere heller bruke kreftene på å kjempe for alle de barna i verden som allerede er født og har det helt grusomt fordi de blir utsatt for vold og mishandling fra foreldrene?
  6. Ja ja, bare la vær å tjene penger på noe så enkelt som å utsette skattebetalingen da...
  7. Om dere faktisk ønsker å tjene på å "trikse" med skatten bør dere begge sette skattetrekket så lavt som mulig, investerere de ekstra pengene dere får utbetalt i noe som gir god avkastning og så betale all restskatten med penger fra rammelånet innen 31. mai året etter. Til og med å bare betale inn de ekstra pengene på rammelånet hver måned vil dere tjene på.
  8. Hvorfor skal dere ha "felles" lønnskonto egentlig? Om dere absolutt skal ha en "felles" konto kan dere vel bare fortsette å ha hver deres lønnskonto og så opprette en annen konto som dere overfører penger til for felles utgifter?
  9. Om du betaler etter 31. mai får du renter helt fra 1. juli i fjor. "Betaler du etter 31. mai er renten på 3,51 prosent. Renten beregnes fra 1. juli i inntektsåret, altså året før du leverer skattemeldingen, frem til du betaler. Det betyr at hvis du for eksempel har fått restskatt for inntektsåret 2023, som betales i august 2024, legger vi på renter på beløpet fra 1. juli 2023 frem til betalingsdato." https://www.skatteetaten.no/person/skatt/skatteoppgjor/restskatt/ Jeg har selv godt og vel 188 000 i restskatt denne gangen og betaler selvfølgelig 31. mai.
  10. Danske Bank har 4,85% rente på sparekonto, ingen gebyrer og ingen begrensninger.
  11. Den uthevede setningen viser hvor fullstendig blåst du er når det kommer til økonomisk sans. Hadde du faktisk eid bil og/eller bolig så hadde jo problemet løst seg svært lett.
  12. Poenget er at man må være villig til ta noe risiko om skal ha mulighet til å ha noe særlig avkastning på pengene sine. Jeg begynte på 0, (eller 31 000 i minus fordi jeg måtte ta ut penger på kredittkort for å dekke depositum på en hybelleilighet 12 000 og en bil til 19 000) etter samlivsbrudd for snart 12 år siden. Jeg tok en ekstrajobb i tillegg til min faste 100% jobb og har derfor jobbet 140-150% alle årene siden. Det var mye utgifter de første årene, men etter hvert kunne jeg begynne å spare og jeg har nå egen bolig og har spart opp ca 800 000 utenom, som er investert i crowdlending. Nå har de fleste barna flyttet hjemmefra så nå går sparingen en del kjappere videre fremover. Man trenger ikke "være" rik. Men om man jobber knallhardt, sparer og er villig til å ta noe risiko kan man bli rik.
  13. Har du seriøst godtatt 0 i lønnsøkning i 5 år...?😳
  14. Man er jo selv ansvarlig for å sjekke skattekortet og justere det slik man vil ha det. Dette mases det om i alle medier i tiden rundt da det nye skattekortet kommer, så om man ikke har hørt om det og gjort noe med det får man vel helst skylde seg selv.
  15. Du har da faktisk ingenting med hva samboeren din gjør med sitt forskudd på arv.
×
×
  • Opprett ny...