Gå til innhold

Trond Giske som statsminister!


SVD

Anbefalte innlegg

Eg kunne vurdert AP om Giske gikk inn og ordnet opp etter den elendige ledelsen til Støre. Giske er nok ikke helt tam, og tolker feil og har vært en mannegris er noe eg kan tilgi hos en politiker. Erna skandalen er noe helt annet, dette kan eg ikke tilgi, heller ikke Tajik.
Dette betyr ikke at eg synes Giske ikke har gjort noe galt, eg bare synes det gale han gjorde er mindre viktig enn andre, men fortsetter han i samme spor så synker han nok også for meg.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
On 11/22/2023 at 7:59 PM, Investigator224 said:

AP sørga for å lage en spesialregel da veldig mange meldte seg inn i Nidaros AP.

 

Det er ikke Nidaros AP, det er Nidaros Sosialdemokratiske Forum. Det er sikret slik at dersom han ikke lykkes med mytteriet i Arbeiderpartiet, kan han bare klippe assosiasjonen med moderpartiet. Sammen med kontaktnettet han pleier bl.a. til LO har han kontroll på et fiks ferdig og godt støttet Giske-parti dersom hovedplanen ikke lykkes.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
19 hours ago, Duriello said:

Synes det er litt fascinerende.

Giske sier mange av de tingene, som for oss på grasrota, virker som er de tingene AP må gjøre for å bygge seg opp igjen. Enhver med sunn fornuft ser dette.

Hver gang Giske sier dette, så sier noen andre i AP at "Du må huske metoo!"

Hver eneste ting Giske sier er for å skade Støres arbeiderparti og underbygge at han selv skal komme inn som en redningsmann. Han alene har kostet Arbeiderpartiet mange stemmer med å kirurgisk kritisere Arbeiderpartiets politikk når det har aller størst effekt, i valgkampen. Helt tilbake når han selv utformet den famøse valgkampen der budskapet var "Vi skal sette opp skattene mye men nekter å fortelle hvilke fordeler dette gir", har Trond Giske tilsynelatende kun jobbet for at Støre må veltes for at Trond Giske skal bli statsminister. Han er manipulativ, har gjort hva han kan for å forme mediabildet, og jobber utrettelig med å sikre egen maktbase.

Enhver med sunn fornuft ser dette.

Endret av tommyb
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Klart han er i opposisjon til Støre. Å ha andre sosialdemokratiske visjoner enn Støre er dermed ikke sagt å skade AP. Og dagens AP politikk er Støres visjoner, og de har tatt AP fra den oppslutningen de hadde til hva de har nå. Og det er kanskje et tegn på at de gjør noe/alt feil. Og jeg tror Giske’s visjoner kunne ha forhindret og motvirket dette svalestupet. For det er jammen ikke mye sosialdemokratisk politikk over Arbeiderpartiet i dag. Og det gir muligheter for nye partier som INP

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Duriello skrev (På 23.11.2023 den 15.23):

Synes det er litt fascinerende.

Giske sier mange av de tingene, som for oss på grasrota, virker som er de tingene AP må gjøre for å bygge seg opp igjen. Enhver med sunn fornuft ser dette.

Hver gang Giske sier dette, så sier noen andre i AP at "Du må huske metoo!"

Dette er veldig påfallende ja.  Til dere som er infisert av det koko-woke hjerneviruset:  Les historien om keiserens nye klær!

Der er på tide med politikk som gavner landet igjen, istedet for å basere politikken på et rasistisk irrasjonelt hat mot hvite, samt en regelrett hatefull diskriminerende politikk mot menn.

Menn scorer dårligst på stort sett alle statistikker i Norge, likevel har de koko-woke frekkhetens nådegave og forer unge gutters hode med demoraliserende gift om at de er en del av det undertrykkende patriarkatet og at de i det minste må identifisere seg som kvinner, eller helst kutte av seg ting og bli "kvinner" for å være fullverdige mennesker...

 

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...