Gå til innhold

Konflikten mellom Azerbaijan og Armenia


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Er det andre enn meg som synes der er rart at INGEN tar til orde for boikott av Aserbajdsjan i hverken MGP eller andre sammenhenger?
Det er massive stemmer for å boikotte Israel, både i MGP men også på andre områder, men har ikke hørt noen ting om Aserbajdsjan.

Og Aserbajdsjan har jo flere ganger sabotert for Armenia i MGP, med kun en symbolsk straff:

"Det var òg påstandar om at den aserbajdsjanske kringkastaren, İctimai Televiziya və Radio Yayımları Şirkəti (İTV), hadde mislukkast i å vise eitt bilete av den armenske representanten under finalen i 2009, men viste ein annan representant i staden for, og at ingen av tala hadde vore vist for publikum så dei ikkje kunne røyste på det armenske bidraget. Den aserbajdsjanske kringkastaren nekta desse påstandane og presenterte ein video av det armenske bidraget saman med tala ein treng for å røyste. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) gav İTV ei bot på 2 700 euro fordi dei fjerna tala frå fjernsynsskjermen og gjorde skjermen uskarp då Armenia synte fram bidraget sitt. Aserbadjanske borgarar som røysta på Armenia vart òg avhøyrt av politiet. EBU har truga med å stengje landet ute frå tevlinga i tre år om dei bryt fleire av reglane i Eurovision Song Contest."

https://nn.wikipedia.org/wiki/Forholdet_mellom_Armenia_og_Aserbajdsjan_i_Eurovision_Song_Contest

 

(Dette viser for meg igjen at Israel blir behandlet annerledes enn alle andre. Det er forventet at de skal leve opp til helt andre standarder enn mange andre land. Dette hører vel dog hjemme i en annen tråd.  Tyrkia har også gjort mye grusomt opp gjennom, bl.a. i nyere tid mot kurdere, uten at stort andre enn kurdere har snakket om boikott av dem heller. De har dog trukket seg fra MGP tidligere, og har vel ikke vært med de siste årene. )

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...