Gå til innhold

Z600. Vel anvendte penger?


Anbefalte innlegg

Kort sagt, hvis jeg er villig til å betale rundt 3000 (kan vel gå et par hundre over, men ikke noe særlig mer), er det noen bedre alternativer enn Z600 der ute? Syns Z600 virker veldig bra, men jeg har ikke altfor stor oversikt over de forskjellige modellene der ute, så jeg vil bare høre om det er noen gode grunner til at jeg ikke bør kjøpe Z600, evt. gode grunner til å heller kjøpe andre telefoner i samme prisklasse?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skal lete lenge etter å finne en mobil som har mer verdi i seg enn z600. Den har alt og litt til. Det er en klappversjon av sony ericssons storslager t610 :

 

http://www.amobil.no/art.php?artikkelid=832

 

Forskjellen er forbedret skjerm, og noen småbagateller som knapt er nevneverdig. Det eneste med denne telefonen som er et minus etter mitt syn er tykkelsen. Hvis du vil ha en liten skjønnhet så burde du styre unna. Derimot hvis du er ute etter mest for pengene, og en knallsolid mobil så er z600 et godt valg.

 

Forresten så har dintelefon.no laget en test som er et greit utgangspunkt hvis du er interessert i å kjøpe den :

 

http://www.dintelefon.net/modules.php?name...article&sid=130

 

For 3000kr vil jeg si at z600 og t610 (som er nede i 2600 for tiden) er overlegne valg. Hvis du legger til en ekstra høvding så kommer andre mobiler inn i bildet. Se da på samsung e-700, Nokia 6600, symbian telefoner generelt.

 

Håper det var til litt hjelp.

 

Mh

Raymond Pettersen

Lenke til kommentar

E700 er overlegen hvis det du er ute etter er en bra kamera telefon. e700 ekke en fon som er særlig godt egnet for proffbrukere. Her stiller z600 mye sterkere, med bluetooth og hele pakka. dessuten har ikke e700 triband, og kan dermed ikke brukes overalt i verden. om du har tenkt deg til USA f.eks.

z600 bør ikke nevnes sammen med e700 hvis det er snakk om hva som er mest for pengene. z600 er i sin egen klasse der!

Endret av timmi_d
Lenke til kommentar

Kan si det slik; hvis man er fanatiker på utseende, og setter pris på et bra kamera så er e-700 overlegen. Derimot hvis man vil ha teknologi i fleng og ikke er så nøye på om telefonen er litt røff i utseende så er z600 det overlegne valget.

 

E-700 har 7mb (var det ikke?) minne, og mener å ha lest at z600 har 2,5mb. Så her er det en sterk forskjell som kan vippe pinnen. Vil også nevne at flere forum brukere har klaget på e-700 når det gjelder overføring av bilder. Den har jo som nevnt ikke bluetooth, og den skal ikke kunne overføre bilder via IR heller. Dette er et stort minus etter min mening, ganske uakseptabelt for mitt bruk. Å drive å sende bilder til meg selv via mail er "a waste of my time". og synes at å måtte kjøpe en kabel utenom telefonen begynner å bli _gammeldags_. Z600 skal være meget brukervennelig på dette området å stille sterkere på firmware siden.

 

Mh

Raymond Pettersen

Endret av Rayarn
Lenke til kommentar

Motorola v600 må da først komme til norge før noen begynner å dømme den. Blir litt fiktivt å si at man liker en mobil man aldri har tatt borti, annet enn at den ser pen ut. Det er nok en spennende mobil, men hvis han ikke skal kjøpe fra utlandet så blir det hele urelevant før den blir tilgjengelig.

 

Mener fortsatt at Z600 har 2.5mb dynamisk minne. Er nok ikke alle som tar seg tid til å nevne de 500kb'ene det er snakk om i differanse.

 

Mh

Raymond Pettersen

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har fortsatt ikke kommet så langt at jeg har kjøpt meg ny mobil, men har blitt litt i tvil. Samsung E700 ser jo for så vidt bedre ut, det skal jeg være enig i, men så koster den også 7-800 kr mer og det er jo faktisk en del. Dessuten vil jeg gjerne ha oppklart et par ting jeg lurer på om den. Så vidt jeg har forstått er mesteparten av minnet på E700 uansett bare tilgjengelig for MMS og bilder, så det vil ha mindre betydning med mindre man absolutt vil lagre bildene lenge?

 

Dessuten mener jeg å huske å ha lest et sted at det er mye tull når man skal skrive SMS på E700. Blant annet at den ikke setter stor bokstav etter punktum automatisk. Stemmer dette? Dessuten var det vel noen som skrev at det er ren gjetning om C-tasten vil slette eller gå tilbake? Jeg vil jo først og fremst ha en god mobiltelefon, ikke et "smykke", (vil selvsagt ikke ha en direkte stygg mobil, men utseendet er ikke høyeste prioritet) så hvis dette stemmer er det egentlig nok til at jeg ikke er villig til å punge ut 7-800 kr ekstra for en mobil med dårligere funksjonalitet og etter sigende dårligere menyer. Hvordan er det ellers med tastene på de to mobilene? Er tastene mer/mindre behagelige på den ene av de to?

 

Og nå som T630 er på vei, er det noen synspunkter på den? Jeg må jo ikke absolutt ha kamskjelltelefon (selv om jeg hadde litt lyst på en), så hvis den er nevneverdig bedre på noen områder er den kanskje også noe å vurdere.

Lenke til kommentar
Motorola v600 må da først komme til norge før noen begynner å dømme den.

Siktet du til meg med den?

 

Har brukt V600 i endel måneder jeg... :)

Er det noen nettbutikker i Norge som selger klapp-telefonene til Motorola da? :wow:

 

Over til topicen: Jeg ville nok uten tvil valgt z600.

1. Flere funksjoner

2. Bra skjerm

3. Mye bedre batteritid

4. Bedre pris

5. Minde fw-feil enn e700. i tilegg kan SE rette opp disse feilene. Samsung lager heller nye modeller. Dermed kan ikke brukeren få bukt med alle de idiotiske feilene, bl.a. liten bokstav etter punktum osv på e700.

Minuset er jo at z600 er en msule tjukk, men det plager ikke meg så mye! :yes:

Lenke til kommentar

har selv hatt p800-t610-t310-6600-7210-6610-3200- ! har nå kjøpt z600 og den er absolutt den beste tlf jeg har hatt hittil, (utenom p800 )

La gå med litt dårlig minne men den er uslåelig på alle mulige måter !

Har alldri hatt problemer med mine sony ericsson telefoner, men når vi snakker om nokia telefonene så er det et annet kapittel :devil:

ERGO !!! til alle som vurderer å kjøpe en nokia telefon så tenk deg om før du kjøper !! (6600 fungerte perfekt ,så denne kan jeg anbefale)

Lenke til kommentar
Forresten så har dintelefon.no laget en test som er et greit utgangspunkt hvis du er interessert i å kjøpe den :

 

http://www.dintelefon.net/modules.php?name...article&sid=130

 

Hmm, kanskje er jeg bare prikete, og kanskje bæsjer jeg i eget rede, men jeg synes den var litt snublende skrevet den saken på dintelefon. Men for all del, etter å ha lest den testen blir jeg bare mer og mer sikker på at z600 er min neste mobiltelefon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...