Gå til innhold

Nintendo Switch har fått en billig The Last of Us-etterligning


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor skulle dette være advokatmat?

Lignende markedsføring og så klart alle ser etterligningen her, men med mindre kode/assets ellers er liftet, så ser jeg ikke at det å ha en eldre mann/jente, i dette tilfellet far/datter, som kjemper mot zombier, skulle vært i patentindustriens vold.

RE4 --> The Last of Us --> The Last Hope 🤣

Endret av Big aim
Lenke til kommentar
Kan ikke si jeg helt ser likhetene som selv men antar at det meste kan ansees for å være "blåkopier". Da er vel også Last of Us en blåkopi av en haug med andre spill. Forøvrig er det vel bra at et selskap tar og raffinerer ideer til et bedre produkt som flere får tilgang til?
Lenke til kommentar
Allostasis skrev (17 timer siden):

Komisk dårlig. Hvem kjøper slikt?

Ganske mange har kjøpt det allerede. Det er på topp 30 på digitale salg på Switch nå. Det har vært kjent i lang tid at det er svært enkelt å utnytte eShop til å selge drittspill og det er en strategi som gjør at de kan selge dem alt for dyrt.

 

Steg 1 er å lansere det (noe some virker enkelt med tanke på mangel på kvalitetskontroll).

Steg 2: gi det et "fantastisk" salg (80-90% avslag i prisen). Dette gjør at du kan kjøpe spillet for rundt 5-20 kroner. Mange ser avslaget og tenker at salget er såpass bra at de er dumme for å ikke hoppe på. Andre tenker at til 10 kroner er det verdt det nesten uansett. Noen kjøper det sikkert for å lage YouTube- eller Teitch-innhold. Uansett så vil dette føre til nok salg til at spillet kommer på topp 30.

Steg 3: når salget er ferdig vil spillet i dette tilfellet koste 89 kroner og det er forsatt på topp 30-lista. Når spillet har solgt så bra så må det det jo være litt bra? Kanskje litt morsomt å spille?

 

Kort svar er at vi kjøper det fordi vi er dumme og eShopen er dårlig designet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det er ikke så veldig ofte jeg har snublet over ekstremt gode tilbud på virkelig gode titler uten at de har handlet om fysisk lagertømming etc. Noen ganger går keys ut på dato (Amazon Games nøkler) eller at det er snakk om spill som er kritisert mye men som blir greit patchet opp over tid. F.eks Assassin's Creed Unity til $1 for Xbox One versjonen.

Eneste som jeg kommer på som legit er faktisk de første spillene i Wolfenstein-rebooten fra MachineGames som i en periode var grisebillig på PSN. I forhold til kvaliteten disse spillene hadde var dette et steal. 

The Last Hope virker mer som en åpenbar rip-off hvor en bruker en kynisk markedsføring for å karre til seg mest mulig penger.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...