Jump to content

Big aim

Medlemmer
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Det er ikke noe enten eller. Red Dead Redemption 2 er sannsynligvis det neste spillet som kommer. Sitat fra Take-Two CEO for noen uker siden:
 2. Fy faen, får håpe de optimaliserer spillet "porten" til PC denne gangen. I 2008 kunne selv ikke en ferdigbygd 'god' pc dra GTA4 knirkefritt. Prøv å installer GTA 4 på en ny PC i dag: Det vil fortsatt ikke kunne kjøre smertefritt på max ...
 3. Rare var jo det firmaet sammen med the big N selv som nærmest ene og alene dro N64. Goldeneye og Perfect Dark var helt på høyde med Ocarina of time. To "super polished high quality" spill fra Rare på N64 - og sikkert mye av grunnen til at microsoft punget ut for selskapet. Edit: Sjekk forresten en random topp-liste. http://www.ign.com/articles/2000/06/20/the-top-25-n64-games-of-all-time 5/25 spill er Rare spill. Tror dere undervurderer hvor store Rare var på slutten av nittitallet for de av oss som eide en Nintendo 64
 4. Kult med live folkens. Annonser det på forhånd =P
 5. Skal livet være spill så må du kunne objektivt definere det; meningen med livet. Såvidt meg bekjent kan ingen enes om spillereglene enda... livet er et haiku med felles slutt-linje.
 6. Schweet ep. P.S. ta en tur på tilt en gang Und für ein sehr grosse schnabel-Tonspur EA Games Soundtrack – SimCity Cities of Tomorrow ;egal Rechtschreibung
 7. Hei! Det er absolutt ikke et problem at en karakter viser følelser, enten det er en kvinne eller en mann. MEN: Problemet er at det allerede er etablert at Samus IKKE er en person som bryter sammen under press. Men i Metroid Other M bruker hun mesteparten av tiden på å ta ordre fra en mann, og når hun havner i en vanskelig situasjon er hennes oppførsel stikk i strid med hvordan hun har vært i tidligere spill. Og det er en oppfølger, ikke en prequel, så dette plutselige skiftet i personlighet mener hvertfall JEG gjør Samus om fra en selvstendig soldat over i "damsel in distress"-territorie. I beste fall er det dårlig historiefortelling. I verste fall brukte Team Ninja kjønnet til Samus for å gjøre henne "sårbar". Takk for utdypning. Gir mer mening da. Har ikke spilt spillet selv, men hang meg opp i det ene perspektivet rundt følelser.
 8. Oh wow, Josh Mattingly. Har fulgt han på youtube en god stund. En bra fyr - jeg vil si det er åpenbart han dreit seg ut: http://joshmattingly.tumblr.com/post/74003803734/regretfully For øvrig så skjønner jeg ikke helt rad cew sitt syn på likestilling. Dere booter Samus ut av listen over kvinnelige helter fordi hun tør å vise følelser; gråte? Går likestilling bare en vei? Kjøper ikke analysen om at kvinner nødvendigvis bare er "undertrykte menn". Det at en klassisk macho mann kvinne som Samus endelig tør vise følelser bør jo bejubles?
 9. Produktet må være bra nok til at folk ønsker å kjøpe det. Det er da ikke forbrukerne som skal belønne et selskap for å lage et produkt massene ikke synes holder mål. Har ikke sagt noe annet. Jeg liker spillet. Men det er nisje. Det er jo det jeg skriver. Tror det er et større nisjemarked der ute, men forbrukerne, hater det ordet, FOLK, er vant med WoW etc. Et spill kan være bra uten gjennomslagskraft.
 10. Kjedelig sak. Nå er ikke jeg tilhenger av folk som tar lett på hvitsnipp kriminalitet. Er jo en god del folk som har tapt penger i aksjer, mens Trond Aas tjente noen å 60 mill eller noe? Ved å endre sin stillingstittel, og dumpe 60000 aksjer dagen i forveien av TSW-lanseringen. Det er fuckings BS. Ellers liker jeg Funcom, håper de får orden på ting. TSW er bra - det gjør sin egen greie, absolutt IKKE en WoW klone. Synd det ikke belønnes av spillerne....
 11. Sykkt schweet. Savner Rad Crew Neon på en fredag, men dere kjører vel en biweekly greie.
 12. Selvsagt vil jeg ha et nytt Zelda. Akkurat som jeg vil ha et nytt (SP) elder scrolls, et nytt simcity, og et nytt motherfuckings mount&blade - som er på vei. Hvilken serie er du fan av? Edit: Seff, nye IPer i tilegg? Absolutt.
 13. Det var en periode med Wii (1) hvor jeg ønsket Nintendo tilbake til glansdagene på N64. Med fare for å virke for sær her. De har vist tidligere at noe av det beste de har gjort, skjer med "kniven på strupen". Dette er seff synsing fra min side, men noen ganger virker det som om N er så tradisjonelle og konservative at de trenger et tupp i rævva for å levere varene. Nå har de riktignok ikke Rare lenger, men men. Med Super Mario 3D world, revolusjonerende nytt zelda (det er lov å håpe?!?) og nye IPer som X etc. Kanskje det kan bli en Wii U på meg også.
 14. Yup, sant det. Jeg skjønner imidlertid begrunnelsen med å sette prosessoren på en dypere nedenfra og opp simulasjon, istedet for en utvannet simulasjon på et større kart. Skap en by med "500.000"++ innbyggere (tusenvis av agenter) og du skjønner fort at de prioriterte en dypere / ny "bottom-up" approach fremfor større kart med en "top-down" simulering fra noe ala et regneark. Personlig digger jeg estetikken i SimCity. Skape skjønne byer fra ingenting - som tross alt må samarbeide gitt begrensede kart. Zoome ned på bakkenivå og se simulasjonen utfolde seg i all sin prakt. Med visse begrensninger selvsagt. Simmene tar første og beste hus på vei hjem fra jobb, men igjen de er nettop agenter. Akkurat som resten av simulasjonen. Vann, strøm, kloakk, busser etc. - simuleres indivuelt og skaper helheten - på en måte jeg ikke har sett i noe spill tideligere. I så måte er SimCity et friskt pust, og gitt alle patchene, trolig et av årets mest undervurderte spill Får håpe EA forstår dette selv - og setter Maxis på "SimCity 6" om noen år.
×
×
 • Create New...