Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Røde flagg hos ny partner i ettertid


Gjest 4c2b4...1d3

Anbefalte innlegg

Gjest 4c2b4...1d3

Jeg er 31, dama det gjelder er 30. Hun har 2 barn fra et tidligere forhold ( 10 år )   Og jeg er fullt klar over at man ikke vet alt alltid slik at det er noe riktig svar til alt.

 

men, jeg og henne møttes da hun og typen var mer venner enn kjærester, i følge hun hadde de vært det de siste 2 årene + -  Vi jobber sammen og ble nære relativt kjapt, vi følte vi hadde masse til felles. Nå har vi mer eller mindre følt at vi er noe mer en bare "fuckfriends" som vi så fint definerte det i starten.

De røde flaggene er ikke nødvendigvis noe mellom meg og henne, mer henne som en person kanskje.

Etter at vi i praksis bor hos hverandre ( Jeg bor hos henne den uken hun har barna, også bor vi hos meg når hun er alene)

  • Hun skriker mye til barna mot leggetid, de er litt vanskelige å legge fra tid og annen, og blir skikkelig sinna og skriker til de, jeg prøver å roe henne ned ved å fortelle at barna hennes bare er barn 1 gang, og hun vil angre på at hun brukte tiden på å være sur osv. Som hun er enig i og sier hun skal skjerpe seg. ( har ikke sett bedring på 8 mnd ) 
  • Hun sammenligner meg ekstremt mye mot eksen, hvordan jeg gjør alt bedre hele tiden, hvordan familien min er bedre en eksen sin osv osv.

Og det er kanskje ikke unormalt? Har hatt 2 ordentlige forhold, og damene der har ikke vært noe i nærheten av slik oppførsel.

Hun hadde ikke hatt vaginal orgasme før hun møtte meg, og har sagt (drita riktig nok), at det var grunnen til at hun falt for meg i første omgang, noe jeg ikke tenkte stort over, men hun snakker veldig mye om det på sosiale sammenkomster osv. " Jah altså det er så digg å endelig ha noen som får meg til å komme, skjønner ikke at noen vil være i forhold uten det, for jeg er bevis på at alle kan komme "

Setningen er nesten alltid lik, og jeg har sagt at det virker veldig korttenkt å si sånn høyt hver gang sex er tema, for ofte er det de samme folka der og hun vet flere av venninnene ikke kommer vaginalt med partner.

Men nok om det.  Så er det til andre ting, som at jeg feks gir henne blomster på bursdagen, min mor sender melding og gratulerer.  Noe ikke eksen eller familien gjorde sier hun. Eller at jeg lager gode middager, selv når det bare er toro osv.

Hun skal liksom alltid prate ned eksen sin foran meg, og jeg skjønner ikke hvorfor.

Det som er litt synd oppi det hele her.. jeg kjenner eksen hennes veldig godt via en felles kompis. Har møtt han mange ganger før, men aldri visst at hun var sammen med han før hun faktisk viste meg et bilde av han for noen mnd siden, og da dro jeg kjensel. Har ikke sagt noe annet enn at han er kompis av en kompis.  
Men jeg vet jo hvor god kar han her er egentlig, ikke hørt fra han selv, men alle rundt han. Hvordan han har pusset opp 3 leiligheter, og 1 hus. Jobbet ekstra jobber da dama hans var deprimert etter fødsel og kunne ikke jobbe ( det er denne dama)  Jeg har hørt så mye "dritt" om denne dama egentlig, hvordan hun aldri satt pris på han, eller det han gjorde for henne. At hun ikke tok vare på forholdet når han hadde det som verst osv osv

Så nå ser jeg liksom bare etter feil hos "dama"  Alt blir liksom..Okei.. Kan det samme skje med meg? Er hun en stereotypisk dame som forguder meg i 1 år, også snur alt og alt jeg gjør er feil?  ( er sånn tidligere forhold ble, og det var først når vi innså at vi ikke var ment for hverandre vi innså hvor tåpelig forventninger vi hadde til hverandre var ) 

 

Men hva gjør man med alle disse røde flaggene?  Hun ser veldig mye på søppel tv og får meningene sine derifra, så det hjelper veldig lite når vi først snakker om ting også.. Så jah..jeg vet ikke helt.

Anonymous poster hash: 4c2b4...1d3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest d25a5...c8d
Gjest 4c2b4...1d3 skrev (6 minutter siden):

Hun skriker mye til barna mot leggetid, de er litt vanskelige å legge fra tid og annen, og blir skikkelig sinna og skriker til de, jeg prøver å roe henne ned ved å fortelle at barna hennes bare er barn 1 gang, og hun vil angre på at hun brukte tiden på å være sur osv. Som hun er enig i og sier hun skal skjerpe seg. ( har ikke sett bedring på 8 mnd ) 

Vurderer du å få barn (med henne) selv? Å være utagerende mot barn er en uattraktiv egenskap, men det å ha barn er vanskelig.

Sitat

Hun skal liksom alltid prate ned eksen sin foran meg, og jeg skjønner ikke hvorfor.

Hun sammenligner meg ekstremt mye mot eksen, hvordan jeg gjør alt bedre hele tiden, hvordan familien min er bedre en eksen sin osv osv.

Usympatisk, men kanskje ikke helt uvanlig.

Sitat

…men hun snakker veldig mye om det på sosiale sammenkomster osv. " Jah altså det er så digg å endelig ha noen som får meg til å komme, skjønner ikke at noen vil være i forhold uten det, for jeg er bevis på at alle kan komme

Jeg ville ha følt det veldig kleint hvis en dame begynte å snakke sånn annet enn på fleip.

Sitat

Men hva gjør man med alle disse røde flaggene?  Hun ser veldig mye på søppel tv og får meningene sine derifra, så det hjelper veldig lite når vi først snakker om ting også.. Så jah..jeg vet ikke helt.

For meg høres det ut som om du allerede vet svaret, du vil bare ha oss til å bekrefte? Du liker ikke dama, du respekterer henne ikke, men det er god sex og hun er (antageligvis?) pen.

Anonymous poster hash: d25a5...c8d

Lenke til kommentar
Gjest 4c2b4...1d3 skrev (15 timer siden):

Er hun en stereotypisk dame som forguder meg i 1 år, også snur alt og alt jeg gjør er feil?  ( er sånn tidligere forhold ble, og det var først når vi innså at vi ikke var ment for hverandre vi innså hvor tåpelig forventninger vi hadde til hverandre var ) 

Anonymous poster hash: 4c2b4...1d3

Syns dette er en fin lengde på alle forhold jeg

Lenke til kommentar
Gjest d66b6...9c1

Ingen damer får vaginal orgasme under samleie, da lyver hun til deg. Dere menn burde vite at kroppen vår fungerer annerledes og det er på andre måter vi kommer. Du som er partneren hennes burde kjenne kroppen hennes mer.

Og damer som sier sånne ting er bitre pga eksen og føler på mindreverdighet og skyld for at de ikke nådde opp/ble avvist på en eller annen måte. Det er ikke normalt å sammenligne eksen og nåværende partner og snakke høyt om det, da er det et tegn på at forholdet gikk dårlig grunnet at hun følte seg avvist av han på en eller annen måte.

Anonymous poster hash: d66b6...9c1

Lenke til kommentar

En dag, når denne intensiteten roer seg, kommer hun til å bjeffe på deg også som hun gjør til unga og på en måte mot eksen også. Det er helt greit å sammenligne litt med eksen, men helst da at ting er mye bedre nå uten nødvendigvis så mye detaljer. Det kan fort bli for mye - noe du også tydeligvis synes. Generelt høres dette ut som person som blir for mye i lengden.

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Dette er en kvinne som styres av korttenkte insentiver. Alkohol har en rolle i dette da jeg regner med hun har nærmest blitt oppfordret til å bruke verdens farligste rusmiddel i ungdomstiden, og jevnlig/ofte brukt dette, akkurat som mange andre. Regelmessig bruk av alkohol, spesielt når man er ung, har langvarige konsekvenser for hjernen. Mer om effekter på hjernen her.

Hva er korttenkte insentiver? Hvis hun hadde blitt tilbydd og garantert en million kroner for å ikke skrike til ungene sine i en uke, så hadde hun ikke gjort det på en uke. Eller at foreksempel hun visste med sikkerhet at politiet hadde hentet barna med engang hun skrek til ungene.

Dine ord kommer nok aldri til å forandre henne, fordi hun virker å være basert på korttenkte insentiver. (jeg er åpen for at jeg tar feil selvfølgelig)

Hun forstår ikke selv at de langttrekkende insentivene for å ikke skrike til ungene er verdt langt langt mer enn en million kroner, fordi når hun viser slik respektløshet, forakt, sinne, etc, til barna så vil de sannsynligvis ta igjen i tennårene på flere vis, og også få psykologiske problemer senere som de kanskje prøver å fikse med rusmidler eller promiskuitet, som igjen kan føre til en repetisjon av det moren gikk igjennom. Pluss at forholdet mellom barn og mor blir verre enn det kunne ha vært resten av livet.

Hun vet at hun kontrollerer forholdet til barna sine. Barna kan ikke bare gå sin vei, og hun vet at barnevernet ikke buser inn når hun begynner å skrike. Hun vet også at du ikke kommer til å si noe til barnevernet, ellers hadde hun ikke skreket til barna fremfor deg.

Du kan jo forhåpentligvis ennå bare gå din vei når som helst. Så lenge hun vet at hun ikke kontrollerer deg ennå, så har hun insentiv til å være grei med deg. Men fasaden kan 'rakne' i noen øyeblikk, der hun glemmer seg. Kanskje fordi hun blir mer og mer frustrert over at hun ikke kontrollerer deg ennå. Har hun hatt noen slike øyeblikk?

On 11/10/2022 at 7:31 PM, Guest 4c2b4...1d3 said:

så det hjelper veldig lite når vi først snakker om ting også

At hun allerede begynner å bli 'lei' av å snakke, er ett ganske klart tegn på at hun egentlig ikke er interessert i å snakke*. Det kan tyde på at hun nå vet at hun ikke trenger å snakke stort med deg for at du skal bli værende. Altså hun vet at hun har mer makt over deg nå enn før. Det er ikke ett ukjent prinsipp at noen kvinner overøser en mann med vagina i begynnelsen for å 'fange' en mann, og å eventuelt holde igjen på dette senere for å kontrollere. Og at kvinner på det andre spekteret holder igjen mye til å begynne med, for så å overøse med mye kjærlighet, respekt og støtte senere i forholdet.

*=At hun ikke vil snakke så mye mer har ingenting med deg å gjøre, bare at hun ser at snakking var ett verktøy som var viktig til å begynne med, men ikke nå lenger.

Hvis du får barn med denne kvinnen, så er det minste du har i vente at hun skriker til sønnen/datteren din hver kveld. Men jeg regner med du skjønner at det ikke blir alt det negative.

 

Som påpekt av andre brukere her, så kan det hende jeg koloniserer mine erfaringer til ditt hode noen steder, som kan være greit å være obs på. Jeg har jo også bare den ene posten din å gå etter, men den sier ganske mye synes jeg.

  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Alle har røde og grønne flagg. Du velger dine kamper. Det kan være dritt og bli sammenlignet med eksen, og det kan oppleves som han alltid skal inn i bildet. En annen vinkel kan jo være at hun enkelt bare sammenligner sitt gamle liv med sitt nye liv hun har sammen med deg. Det er ikke sikkert hun mener noe med det. Du gjør mye bra greier hun verdsetter og du tar henne litt på sengen for å si det sånn. Litt alvorlig igjen tenker jeg at det burde gå helt fint å sette seg ned med partner å snakke om mors- og farsrollen. Dere har jo kommet langt. Relasjoner er så forskjellige. Lykke til.   

Endret av Squares
Lenke til kommentar
Gjest 57311...e9a

Jeg er kvinne i noenlunde samme alder og jeg ville ikke hatt denne alenemora som venn engang. Alt "skriker" mental usunnhet, umodenhet og selvsentrering hos meg. Jeg hadde rett og slett blitt stående og måpe på sidelinjen dersom dine beskrivelser stemmer om jeg hadde denne personen i min omgangskrets. 

TS; det er mange fine og oppegående damer derute. Mange er til og med single. Hvorfor ikke ta en av dem i stedet? 

Anonymous poster hash: 57311...e9a

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Høres ut som en potensiell bombe denne damen her. Jeg ville holdt meg langt unna. Se etter noen som er rolig, kan styre temperamentet sitt mot barn. Snakker man ned ekser veldig vil nok det samme skje når hun blir din eks. Det typer på manglende evne til å se flere sider av en sak og kanskje litt empati mangel. Jeg tror ikke dette vil være nok som er liv laga livet ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest 9fd6d...ff8
Gjest d66b6...9c1 skrev (På 11.11.2022 den 20.16):

Ingen damer får vaginal orgasme under samleie, da lyver hun til deg. Dere menn burde vite at kroppen vår fungerer annerledes og det er på andre måter vi kommer. Du som er partneren hennes burde kjenne kroppen hennes mer.

Og damer som sier sånne ting er bitre pga eksen og føler på mindreverdighet og skyld for at de ikke nådde opp/ble avvist på en eller annen måte. Det er ikke normalt å sammenligne eksen og nåværende partner og snakke høyt om det, da er det et tegn på at forholdet gikk dårlig grunnet at hun følte seg avvist av han på en eller annen måte.

Anonymous poster hash: d66b6...9c1

Kvinner kan få vaginal orgasme ved at klitoris gnis mot stakken til mannen under samleie! 

Anonymous poster hash: 9fd6d...ff8

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...