Gå til innhold

Call of Duty: Modern Warfare II-spillere må registrere telefonnummeret sitt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan ikke skjønne hvorfor folk skal være misfornøyde med det her (bortsett fra de som kun er interesserte i å ødelegge for andre)? For det første vil det være mye verre for cheaters og bare lage seg ny profil når de først blir bannet, og for det andre vil det være enkelte å finne frem til den aktuelle personen for hatsk oppførsel som det er nok av? Synes de ble gå enda lenger og kreve bank id for registrering, men sikkert begrenset med det i andre land.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
donwang skrev (3 timer siden):

Kan ikke skjønne hvorfor folk skal være misfornøyde med det her

Personvern f.eks. Enda et datapunkt som er klar til å slippes ut i det offentlige når de blir hacket en gang. I tillegg til at skulle man bli bannet av en grunn så har man som regel null sjanse til å klage og alt er permanent. Hvis man er uskyldig og blir bannet hva gjør man da?

Jeg støtter deres kamp mot cheaters, men man passe på hvilke andre utilsiktede konsekvenser disse grepene kan ha

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Dette har man i andre spill og det fungerer dessverre ikke slik det er tiltenkt.

Det finnes uttalige tjenester som gir deg et nytt mobilnummer og hvor du tilogmed kan få sms sendt direkte til tjenesten.. Så dette har jeg liten tro på at vil fungere..

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (1 time siden):

Kjapt ute med å gjøre det en "PC vs Konsoll" debatt. Det er ikke det dette handler om, dette er vanlige spillere vs juksere. Avhengig av hvor man drar grensen på juks så er det folk som jukser på konsoll også.

Jeg kaller bare en spade for en spade, det er pc-spillerne som ødelegger og som står for mesteparten av juksingen. Tror neppe det er mange som jukser på konsoll selv om jeg vet at det teknisk sett går an. At du stormer over her etter det andre innlegget og velger å tolke det som en konsoll vs pc debatt er litt forutintatt kanskje.

Endret av Guybrush 3pwood
Lenke til kommentar
Guybrush 3pwood skrev (9 minutter siden):

Jeg kaller bare en spade for en spade, det er pc-spillerne som ødelegger og som står for mesteparten av juksingen. Tror neppe det er mange som jukser på konsoll selv om jeg vet at det teknisk sett går an.

Det er også PC-spillere som lider mest av jukserne også. Altså er den verste delen her juksere vs ikke-juksere, ikke juksere vs konsoll-spillere. På konsoll er det jo også åpnet for mus og tastatur på en del spill som er en fordel mange vil kalle juks, i tillegg til diverse dongles som gjør at mus og tastatur oppfattes som en kontroller som enda flere mener er juks. Ikke nødvendigvis like utbredt som software-juksing på PC, men det forekommer.

Guybrush 3pwood skrev (11 minutter siden):

At du stormer over her etter det andre innlegget og velger å tolke det som en konsoll vs pc debatt er litt forutintatt kanskje.

Jeg stormer ikke inn her, jeg bare sjekket mine innlegg (jeg har vært aktiv i denne tråden før deg) og rolig svarte på at du hadde litt feil fokus på saken. Jeg spiller både på PC og konsoll jevnlig og juksingen går definitivt verst utover de som er på PC, så det er de (vi) som har mest glede av at de stopper juksere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (4 minutter siden):

Jeg spiller både på PC og konsoll jevnlig og juksingen går definitivt verst utover de som er på PC, så det er de (vi) som har mest glede av at de stopper juksere.

Ja vi har alle glede av at jukserne blir stoppet , og ja kanskje pc spillerne mest, de er vel kansjke mest seriøse og konkurrerer mer på høyt nivå uten at jeg vet.  Det er direkte irriterende når man møter på juksere, selv om jeg bare er en casual spiller. 14 dager til så braker det løs :)

Lenke til kommentar
Guybrush 3pwood skrev (1 time siden):

Ja vi har alle glede av at jukserne blir stoppet , og ja kanskje pc spillerne mest, de er vel kansjke mest seriøse og konkurrerer mer på høyt nivå uten at jeg vet.  Det er direkte irriterende når man møter på juksere, selv om jeg bare er en casual spiller. 14 dager til så braker det løs :)

Enig. Gleder meg mye. Jeg har også forhåndsbestilt så da får jeg spilt Campaign uka før og blitt ferdig med den før multplayer tar av :D 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...