Gå til innhold

phraze

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av phraze

  1. Elsker dette spillet. Eneste grunnen til at jeg kunne tenke meg en WiiU selv nå i 2024.. sykt at Nintendo ikke har portet dette og Twilight Princess HD. Mega cash-grab!
  2. Håper at ved muligheten til å slå av RTX og motion blur at det gir noe utslag på fps'en.. jeg sliter virkelig med å komme inn i spillet pga fps'en
  3. Dersom noen "skyver skinn" til 3D animerte figurer så bør de legges på benk...
  4. Mulig jeg spør dumt her nå. Men jeg selv kjøper svært få spill om dagen pga disse nye prisene. Som eier av PS5 Digitalt-utgaven så må jeg forholde meg til 800-950kr for et PS5 eksklusivt spill. Jeg har droppet mange titler fra Sony på bakgrunn av dette. Ratchet & Clanck, Returnal osv har jeg ikke kjøpt på bakgrunn av prisene ene og alene. Lurer litt på om salg av titler kan ha gått ned pga dette? Vanskelig å si, men før kunne jeg fort kjøpe 2-3 spill hver mnd, men nå kjøper jeg som regel maks 1 spill i mnd.
  5. Kort oppsummert - Sony eier Bloodborne lisensen og de eier Bluepoint som har besvist gjentatte ganger at de er rå på remaster og remakes (Uncharted: Nathan Drake Collection, Shadow of the Colossus Remake og Demons Souls Remake). Bluepoint har også merkelig nok vært helt stille siden 2020 og lanseringen av PS5 samt Demons Souls Remake. Med andre ord så jobber de garantert med et stort prosjekt. Spennende!
  6. Jeg var gira.. men så er det kun på PC så da får jeg holde meg til D4 enn så lenge
  7. Testet demoen. Tenkte med en gang at dette kunne vært et morsomt "minispill". Men 600kr for dette blir altfor drøyt. Hadde maks punget ut 200kr for et såpass "enkelt" spill.
  8. Fett! Men synes faktisk at 450kr var litt vel drøyt for en DLC.. Helldivers 2 koster jo like mye og det er jo et helt nytt spill.
  9. For en random kommentar. Det er snakk om to vidt forskjellige spill. Enshrouded er jo et open-world survival spill og Banishers (og GoW) er jo langt mer linære historiebaserte opplevelser med scriptet events. Og for øvirg - å kalle GoW for søppel er jo bare tull. GoW spillene leverer langt mer kvalitet enn de meste annet som blir sluppet av spill om dagen.
  10. Problemet er at de ikke har et kick-system for inaktivitet. Folk kan stå på skipet sitt hele dagen uten å bevege seg og dette resulterer i ingenting. Passe provoserende å sitte i 2t kø for å spille hver helg.
  11. Jeg tror nok heller dessverre at EA-logoen ødela for dette spillet. Ingen stoler på EA..
  12. Xbox trenger ikke å fortsette med konsoller. Det de trenger er å fortsette med Xbox som plattform. Steam er en større konkurrent for Microsoft enn Sony. De trenger egentlig ikke å fortsette med konsoll så lenge de tilbyr tilbehør (kontrollere) og Xbox OS. Folk kan lage sin egen konsoll. Folk kan lage sin egen Xbox håndholdt. Det er ikke Xbox og MS jeg er redd for. De klarer seg fint de med å kun levere en plattform - ja. Folk kan og har kunnet lage sine egne konsoller i alle år - derfor er PC gaming populært. Men du må ikke glemme at det finnes folk der ute som har null interesse av å bygge egen PC eller spille på en PC. Folk vil gjerne bare ha en konsoll de enkelt kan skru på og bare bruke uten å forholde seg til drivere, riktig launcher osv. Jeg majoriteten aldri i verden kommer til å hoppe over til PC bare fordi priser på spill osv øker. Av erfaring og ikke minst hva jeg ser i min vennekrets hvor sikkert minst 15stk spiller kun på PS5 - så kommer ingen av de til å gå over til PC. Det er det ikke snakk om for de fleste av de. Vi som er litt mer "hardcore" (kommer ikke på et annet begrep atm) vi kan finne på å gå "drastisk" til verks for å sikre oss flest mulig spill til lavest mulig pris. Ola Nordmann gir nok totalt blanke i dette, dessverre. Jeg er helt enig. Konsoll skal være enkelt. Det er der Xbox som plattform kommer inn, det finnes jo ikke noe bedre enn å la noen ANDRE lage konsollen for deg. Microsoft trenger kun å levere OS for Xbox. Xbox OS kan bør være like enkelt som i dag, bare bedre, og mer åpent ved å tillate launchere fra andre produsenter hvis man absolutt vil. Man kan få det beste fra to verdener. Xbox blir PC etter hvert, men Xbox vil sørge for en bedre opplevelse enn det Windows gjør i dag. Min store frykt opp i dette er bare hva slags monopol Sony da kan sitte med om "alt" av spill kommer på PS. Sony blør jo penger og det er vel så vidt meg bekjent kun Sony Entertainment (Playstation) og Sony Music som drar inn penger om dagen. Om de ser muligheten til å dra inn enda mer via PS så tror jeg de lett kommer til å jekke opp prisene på spill, konsoll og tilbehør betraktelig. Og neste konsoll blir garantert uten bluray.. den blir sikker hel-digital og vi er tvunget alle mann til å forholde oss til PS Store og prisene der noe jeg allerede gjør i dag siden det kun var digital PS5 å få tak i på lanseringsdagen. Og for noen priser! 900kr for Sony sine 1st party spill.. aldri har jeg kjøpt færre spill på Playstation enn det jeg gjør i dag. På PS4 så kunne jeg fint kjøpe 2-3 AAA-spill i mnd. Men nå kvier jeg meg kun for å kjøpe 1stk i mnd pga prisene.
  13. Xbox trenger ikke å fortsette med konsoller. Det de trenger er å fortsette med Xbox som plattform. Steam er en større konkurrent for Microsoft enn Sony. De trenger egentlig ikke å fortsette med konsoll så lenge de tilbyr tilbehør (kontrollere) og Xbox OS. Folk kan lage sin egen konsoll. Folk kan lage sin egen Xbox håndholdt. Det er ikke Xbox og MS jeg er redd for. De klarer seg fint de med å kun levere en plattform - ja. Folk kan og har kunnet lage sine egne konsoller i alle år - derfor er PC gaming populært. Men du må ikke glemme at det finnes folk der ute som har null interesse av å bygge egen PC eller spille på en PC. Folk vil gjerne bare ha en konsoll de enkelt kan skru på og bare bruke uten å forholde seg til drivere, riktig launcher osv. Jeg majoriteten aldri i verden kommer til å hoppe over til PC bare fordi priser på spill osv øker. Av erfaring og ikke minst hva jeg ser i min vennekrets hvor sikkert minst 15stk spiller kun på PS5 - så kommer ingen av de til å gå over til PC. Det er det ikke snakk om for de fleste av de. Vi som er litt mer "hardcore" (kommer ikke på et annet begrep atm) vi kan finne på å gå "drastisk" til verks for å sikre oss flest mulig spill til lavest mulig pris. Ola Nordmann gir nok totalt blanke i dette, dessverre.
  14. Nei, "alle" andre enn deg har fått det med seg. Spillet gjør det knallbra både i Amerika og Europa. Så gratulerer til Sverige for nok en gang kommer med ei perle av et spill. Nei, jeg har aldri hørt om dette Merk at jeg skrev: "alle". Så da er du åpenbart ikke en del av "alle". Men majoriteten av gamere har fått det med seg dersom de følger med på gaming nyheter samt livestreams fra Sony.
  15. Etter 100 timer i Palworld så orker jeg ikke tanken på enda et survival-spill. Men blir nok kjøpt en gang i fremtiden.
  16. Jeg håper så inderlig at MS kommer til å fortsette med konsoller. Selv har jeg PS5, XSX og Switch - og jeg anser ingen av konsollene som en "favoritt". Så jeg er relativt nøytral. Jeg har observert i det siste mye glede rundt ryktene om at Xbox kan forsvinne og PS blir stående alene. Og det er ikke noe å glede seg over uansett hvilken plattform du foretrekker. Dersom PS får stå alene om markedet (Nintendo driver jo sin egen greie og anses ikke lenger som en direkte konkurrent) så vil de få fullstendig monopol og prisene på spill ville steget betraktelig. Sony på lik linje som alle andre er glad i penger, og om de står alene om å levere AAA-spill innenfor konsoll-segmentet så ville det garantert ha sørget for at standard-utgaver av spill ville kostet bort i mot 1500kr. Og ikke minst så ville PS6 når den kommer ha kostet godt over 10.000kr. Som forbrukere så trenger vi konkurranse - det er mange positivte sider ved dette. Prisene holdes nede og teknologien utvikler seg langt raskere da. Kult om MS slipper noen av sine storspill på PS5. Men dersom Sony aksepterer at MS får slippe Gamepass på PS5 - så kommer jeg muligens selv til å selge min XSX til tross for at jeg foretrekker håndkontrollen og designet på konsollen fremfor PS5. (Kona HATER å se PS5'en under TVen i stua hjemme og jeg forstår henne godt. Men grom-TVen står i stua så der skal mesteparten av gaming foregå)
  17. Nei, "alle" andre enn deg har fått det med seg. Spillet gjør det knallbra både i Amerika og Europa. Så gratulerer til Sverige for nok en gang kommer med ei perle av et spill.
  18. Dette er overhodet ikke gode nyheter. Dette vil medføre at Sony for altfor mye makt og prisene på konsoller og spill vil gå betraktelig opp i pris. PS5 kommer garantert til å bikke 10.000kr og spill vil garantert snike seg opp mot 1500kr. Konkurranse er sunt for markedet og for oss som forbrukere. Jeg har alle tre konsollene, men bruker min PS5 mest. Selv om det hadde vært digg å selge en av de maskinene så vil dette ikke være positivt i det lange løp.
  19. Om du tror Nintendo gir seg så blir du sittende i kommentarfeltet her en stund. Det tror jeg overhodet ikke. Folk (ink meg selv...) kjøper jo spillene uansett. Det er trist at ikke Pokemon-spillene er av samme type kvalitet som Mario og Zelda. Vi får bare håpe at en ny konsoll fra Nintendo i løpet av året vil medføre nye Pokemon-spill som er nyskapende.
  20. Sånn helt ærlig - hvem bryr seg? (Bortsett fra GameFreak og Nintendo). Det eneste bra Pokemon-spillet de har levert de siste 5 årene var Arceus. Scarlet/Violet er jo rett og slett svindel (ja, jeg gikk fem på selv..) det kjører jo så dårlig at det er skremmende at det fikk grønt lys. På toppen av det hele så lovet de å fikse spillet - det har fortsatt ikke skjedd. Sword/Shield var OK, men svært lite nytt. Og Let's Go Pikachu/Eevee var jo bare en remake med svært billige mekanikker. Pokemon Sun/Moon var det siste med litt friskt pust fra deres mainline-serie. Og det kom ut i 2016 på 3DS. Så vi snakker om 8 år siden de var nyskapende. Så la nå Palworld og Temtem få gjøre sin greie, det har vi alle godt av.
  21. Konge spill. Storkoser oss! Men verdt å nevne forskjellene på Steam-versjonen og Xbox/PC versjonen man får med Gamepass. Steam versjonen har egne dedikerte servere samt inntil 32 spillere og de planlegger PvP i fremtiden. Versjonen du får gjennom Gamepass er skreddersydd etter Microsoft sitt ønske. Der må du eller en av dine venner hoste server og den er lagret til kun hosten. Ergo om ikke kompisen din som har vært host blir med å spille en dag så får ikke resten spilt videre der dere slapp. Skal også nevnes at Gamepass versjonen har kun 4 spillere og foreløpig ingen planer om PvP - unødvendig uansett mtp at dere kun er 4 på hele serveren. Utviklerne jobber fortsatt med å overtale Microsoft (i følge dem selv). Men enn så lenge kommer de ikke noen vei.
  22. Beskytt denne jenta umiddelbart.. folk kommer til å tilte.
  23. Gleder meg stort! Fikk også med meg at Xbox har skaffet Palworld til Gamepass også med early access lansering på Xbox og PC 19 januar
  24. Maxwell er definitivt et av de beste gamingheadsettene. Lyden og frekvensene den har muligheten til å gi er umulig å slå med vanlige drivere. Skal nevnes at Xbox utgaven også fungerer på PS5. Man må bare sette dongelen i PC modus og bruke USB-C til USB-A overgangen som følger med. Aner ikke hvorfor den ikke fungerer direkte i USB-C porten til PS5.. Xbox utgaven får også med Dolby Atmos som du kan laste ned på Microsoft Store. Så om du gamer på Xbox eller PC så får du enda bedre lyd. De har også innebygget mic så dersom du napper ut boom-mikrofonen så slår de innebygde mikrofonene til, og de er ok - ikke super bra. Men kult at det er der om du som jeg kan bruke de til musikk fra tlf. Skal nevnes også at de låter dustete bra til musikk og film også. Og har bluetooth så kan fint pares opp mot for eks Apple TV.
  25. Det er allerede controller-support for PC-spillet, og det ser ut som det er en del folk som spiller det på den måten allerede. Ja har testet det og det er helt forferdelig Xbox støtter mus og tastatur så det er nok det minste problemet å få til :)
×
×
  • Opprett ny...