Gå til innhold

Daglig bruk av Facebook er synkende.


Anbefalte innlegg

Jeg kom over disse tråden her i dag.

https://synlighet.no/blogg/facebook-statistikk-brukere-norge-verden/

 

Og ser at Facebook populariteten synker.

 

Liten avsnitt fra statistikk nyheten:

Hvis vi inkluderer Facebook-familien, med Messenger, Instagram og WhatsApp er tallet hele 2.76 milliarder daglige brukere. Rapporter viser til en nedadgående kurve i antall aktive daglige brukere. Fra Q1 2021 vs. Q1 2022 har den daglige bruken av Facebook sunket med 2%, mens de andre plattformene har hatt en betydelig økning i bruken. (Ipsos)

Hyppigheten blant aktive brukere av Facebook i storbyene har gått ned de siste årene sammenlignet med de som bor på landet. Grunnen til dette antas å være fordi brukere i storbyer er raskere til å hive seg på nye digitale trender og plattformer, og bruker ofte flere kanaler i løpet av en dag. 

Til Tross for nedadgående kurve er Facebook fortsatt det største sosiale nettverket i verden etterfulgt av YouTube på andreplass som sammen med TikTok er blant de raskest voksende kanalene.

Les mer på statistikk nyheten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gjorde et valg for mange år siden om at jeg ikke skulle bruke FaceBook. Jo mer som kommer fram ang FaceBook jo mer sikker er jeg på at det var et 100% riktig valg. Jeg blokkerer også alt av FaceBook-følere som ligger rundt på nettet for å fange opp data.

Endret av vidor
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Facebook blir som man stiller inn og hva man klikker på. Hvis man har feil innstillinger og klikker på feil saker i feeden får man dritt og mer dritt.

Man kan få det innholdet  man vil ha og være på grupper med likesinnede. Man kan også rote bort hele dagen i en uendelig feed med møkk hvor hvert klikk fører til mer møkkk i tiden som kommer eller man kan krangle med alle de feile folka, nesten slik som her.

Endret av BadCat
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Burde stengt ned FB i hele EU til Meta følger lovene !
 
"Det europeiske 
personvernrådet har nå bestemt at det norske forbudet mot adferdsbasert markedsføring på Facebook og Instagram skal bli permanent og utvides til å gjelde hele EU/EØS.
 

- Nok er nok. Etter over fem år med krenkelse av brukernes grunnleggende personvern, setter Personvernrådet nå ned foten mot Metas manglende respekt for loven, sier leder for internasjonal seksjon, Tobias Judin.

Meta har fått klar beskjed om at forretningsmodellen deres og bruken av personopplysninger strider med det europeiske personvernregelverket. De har sagt at de vil be brukerne om samtykke til å bruke dataene deres til adferdsbasert markedsføring i fremtiden. Selskapet har imidlertid ikke innført noen konkrete endringer ennå, og dermed fortsetter de ulovlige aktivitetene fortløpende.

Datatilsynet er dessuten i sterk tvil om Metas foreslåtte samtykkeløsning, som innebærer at de som ikke samtykker til adferdsbasert markedsføring må betale en avgift, vil være lovlig. "

Datatilsynets vedtak mot Meta utvides til EU/EØS og gjøres permanent | Datatilsynet

Endret av Gufi
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Jeg vil heller si det stikk motsatte med tanke på hva som er kommet frem med hvordan Meta over hodet ikke respekterer folks privatliv, hvordan de går bakveier for å få tilgang på informasjon når de nektes det ved at de kjøper opp andre selskaper for eksempel, algoritmene som fremhever negative saker for å hause opp stemninger og dermed skape engasjement for å tjene mer på reklameinntekter, og lignende.

Det er vel kommet frem at populariteten til republikanerene og partieier D.Trump og splittelsene det har ført til i USA i alle fall delvis kan tilskrives algoritmene på Facebook som gir republikanerene og deres løgner og hatytringer og så videre mer oppmerksomhet, og dermed var med på å gi diktatorspiren Trump presidentembetet!!!

På toppen kommer alle poster fra folk med konspirasjonsteorier, folk som er kontrære, Dunning-Kruger-effekten, og så videre 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...