Gå til innhold

(Pl) kamptråd- Gameweek 8


Danielzu

Anbefalte innlegg

Screenshot_20211016-095441_Chrome.thumb.jpg.48adc41ccdebcea8c2777a89ce7ee0ac.jpg

 

Da kan vi legge fra oss vikinghjelmen og det norske flagget for denne gang og fokusere på hva vi EGENTLIG brenner for nemlig premier league! 

Dagens kamper byr på mye bra, ikke en kjip kamp å skue egentlig. 

Liverpool sendte fta seg sambarytmene til Spania og møter på  bjelleringene Claudio Ranieri's retur i Pl i hans nye klubb watford. Watford har sjokkert Liverpool tidligere (3-1) mens Salah øyner en sjanse å toppe sin scoringsrekord med å prøve å rulle inn 5 baller i en å samme kamp.

 

Deretter kommer wolves på besøk til Aston villa,  blir en fantasy-kamp. Hvem drar inn flest poeng her? Jimenez?Mings?Watkins? 

Samtidig starter også helvetesmåneden for Manchester united. Ole har et tøft program foran seg og starter borte mot ujevne Leicester.  Ryker borterekorden her? Mye skader i uniteds forsvar og revene er mer glad i kontringer enn jeg er glad i chillinøtter. Ronaldo vs Vardy, hvilken gæmlis går av med seiersmilet?

City slår Burnley, ferdig snakka. 5 mål minst .

 

Normann's Norwich møter et av laget som har imponert mest så langt i pl: Brighton. Kan kanarifuglene fly inn til sin første seier eller driter måkene på det håpet?

Siste 16.00-kampen har flest nordmenn på stadion. (Minst en starter). Her blir det mål da Southampton møter Leeds. Tipper 4 mål totalt!

Dagen avsluttes med formsterke Brentford mot serielederen Chelsea. Alt peker på en fantastisk kveldskamp. Premier league er så herlig!

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ChopperReid skrev (18 minutter siden):

Aldri sett ett lag så dårlig med ballen som watford, virker som om samtlige mangler basis fotballferdighet, kan knapt slå en pasning. 

Fint mål da!

20 minutter inn i førsteomgang hadde Watford slått 19 pasninger. Liverpool med 209 (!).

Førsteomgang endte med 91 pasninger i Watford, mens Liverpool hadde 449 (!!!!!!!!!).

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...